Heartstopper
powrót do forum 1 sezonu

XD

ocenił(a) serial na 1

wiadomka że 1

ocenił(a) serial na 10
goingtopro

Cóż za głęboka myśl.

goingtopro

bo wiadomka ,nie możesz pooglądać tego serialu żeby ocenić tylko musisz dać 1 bo tam są geje ,no cóż homofoby staja się gejami

ocenił(a) serial na 6
goingtopro

Nie wiadomo. 1 to ocena, ale co? Bo to serial? Bo nowość? Bo Netflix?

_Garret_Reza_

Pewnie bo są tam geje

_Garret_Reza_

nie trzeba być einstein żeby to odgadnąć , trzeba myśleć logicznie i popatrzeć na jego profil ,dosłownie gościu daje 1 gwiazda za to że w filmie są osoby innego koloru niz białe lub osoby homoseksualne .Prawdziwy homofob i rasista

ocenił(a) serial na 6
Bogurodzica_fw

Lubię się droczyć, ale to też okazja do normalnej rozmowy bez zakładania, co druga strona odpowie.

ocenił(a) serial na 1
_Garret_Reza_

Żeby była jasność daje takie oceny z powodu poprawności politycznej i na siłę wpychanych wątków, które niszczą świat wykreowany, fabułę i charakter postaci po prostu nie chcę, żeby przyszły świat filmów i seriali wyglądał w ten sposób, że będzie historyczny film o Wikingach, a będzie tam Kobieta Jarl, która jest lesbijką i która zmieniła płeć to samo w sobie jest abstrakcyjne nie powiecie mi, że nie, a wy, przyklaskując takim zabiegom sprawiacie, że w przyszłości będzie tego jeszcze więcej, dlatego według mnie jest to szkodliwe, ale wcale nie musicie się z moim zdaniem zgadzać. I nie wyzywajcie kogoś od rasisty i homofoba, bo nie jest to w porządku i sami zaniżacie poziom dyskusji wbrew pozorom nie przeszkadzają mi w produkcjach osoby o innej karnacji pod jednym warunkiem teraz wytłumaczę wam jak to działa. Weźmy wpierw na cel filmy, które dzieją się we współczesnych czasach nie będą mi przeszkadzać osoby o innej karnacji, bo to współczesne czasy chyba wszystko wiadomo, a inna sprawa jest, gdy weźmiemy Fantasy i np. Władce Pierścieni otóż na północy mapy jest zielono są pasma górskie jest też śnieżnie i zamieszkują te tereny ludzie, elfy , krasnoludy oraz hobbici, więc z wiadomych względów ludzie z Arnoru, elfy i hobbici nie mogą być innego koloru skóry ze względu na swoje położenie geograficzne, i to że w książkach nie było mowy o tym, że mieli inny kolor skóry, niż biały, ale gdy zjedziemy na południe tam już są krainy pustynne i mogą tam występować osoby o ciemniejszym kolorze skóry, bo to południe i krainy pustynne tak samo jak w prawdziwym świecie osoby o czarnym kolorze skóry są z Afryki, a ludzie o białym kolorze skóry z Europy. Teraz weźmy sobie na cel produkcje historyczne, które mają trzymać się faktów załóżmy, że Netflix robi film o wojnie secesyjnej, więc w niewoli nie mogą być osoby o białym kolorze skóry tylko o czarnym, bo takie były wtedy czasy mam nadzieję, że chociaż w jakimś stopniu mnie zrozumieliście. Podsumowując nie przeszkadzają mi osoby o czarnym kolorze skóry dopóki są dopasowani do swojego występowania geograficznego i opisu książkowego (mówię teraz o fantasy) też jest na odwrót, gdyby ktoś robił film o plemieniach Afrykańskich i występowałyby tam w plemieniach osoby o białym kolorze skóry też by mi to przeszkadzało, a wracając do Hearstopper nie przeszkadza mi to, że są tam geje, tylko że jest to promowanie organizacji LGBT, a to, że przeszkadza mi LGBT nie oznacza, że przeszkadzają mi osoby o innej orientacji seksualnej.

ocenił(a) serial na 5
goingtopro

LoL gościu ale rozumiesz, że bez wątku homo nie mogłoby być serialu Heartstopper, bo z założenia jest on o gejach? Czaisz bazę jaki blamaż popełniłeś? LGBT to nie żadna organizacja, LGBT to są właśnie OSOBY.

ocenił(a) serial na 1
mike__25

Jeszcze raz powtarzam nie przeszkadza mi że jest o gejach tylko że wspiera lgbt a i żeby nie było oglądałem serial i nie spodobał mi się .

ocenił(a) serial na 5
goingtopro

Nadal nie kumasz. Jest o gejach więc wspiera LGBT bo geje to LGBT.

ocenił(a) serial na 1
mike__25

XD na tym skończymy naszą dyskusję o ile można to nazwać dyskusją

ocenił(a) serial na 10
goingtopro

Jesteś żałosny…

ocenił(a) serial na 8
Bernhard_Langer

Kolejna sfrustrowana miernota, rozumiem, że nawet nie obejrzałeś tego serialu lub komiksu?

ocenił(a) serial na 1
mike__25

Mózg masz wyprany. LGBT to organizacja wspierająca gejów.

Kate_Wick

Nie ma to jak głośno chwalić się swoją niewiedzą...
wystarczy wejść na wikipedię, żeby przeczytać, że "LGBT (z ang. Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender) – skrótowiec odnoszący się do lesbijek, gejów, osób biseksualnych i transpłciowych.

Skrótowiec LGBT ma na celu podkreślenie różnorodności cechującej będące w mniejszości grupy społeczne, tworzone w oparciu o tożsamość seksualną lub płciową. Określa się nim ogół osób, które mają odmienną od heteroseksualnej orientację seksualną lub inną niż cispłciową tożsamość płciową. Skrótowiec ma zatem charakter włączający i może być stosowany w odniesieniu do każdego, kto jest nieheteroseksualny lub niecisgenderowy, w tym do osób niebinarnych, nie zaś wyłącznie do osób homoseksualnych, biseksualnych czy transpłciowych."
Czyli mike__25 ma rację. Ale po co najpierw się czegoś dowiedzieć, zanim się wypowie...