bo wiadomka ,nie możesz pooglądać tego serialu żeby ocenić tylko musisz dać 1 bo tam są geje ,no cóż homofoby staja się gejami
nie trzeba być einstein żeby to odgadnąć , trzeba myśleć logicznie i popatrzeć na jego profil ,dosłownie gościu daje 1 gwiazda za to że w filmie są osoby innego koloru niz białe lub osoby homoseksualne .Prawdziwy homofob i rasista
Lubię się droczyć, ale to też okazja do normalnej rozmowy bez zakładania, co druga strona odpowie.
Żeby była jasność daje takie oceny z powodu poprawności politycznej i na siłę wpychanych wątków, które niszczą świat wykreowany, fabułę i charakter postaci po prostu nie chcę, żeby przyszły świat filmów i seriali wyglądał w ten sposób, że będzie historyczny film o Wikingach, a będzie tam Kobieta Jarl, która jest lesbijką i która zmieniła płeć to samo w sobie jest abstrakcyjne nie powiecie mi, że nie, a wy, przyklaskując takim zabiegom sprawiacie, że w przyszłości będzie tego jeszcze więcej, dlatego według mnie jest to szkodliwe, ale wcale nie musicie się z moim zdaniem zgadzać. I nie wyzywajcie kogoś od rasisty i homofoba, bo nie jest to w porządku i sami zaniżacie poziom dyskusji wbrew pozorom nie przeszkadzają mi w produkcjach osoby o innej karnacji pod jednym warunkiem teraz wytłumaczę wam jak to działa. Weźmy wpierw na cel filmy, które dzieją się we współczesnych czasach nie będą mi przeszkadzać osoby o innej karnacji, bo to współczesne czasy chyba wszystko wiadomo, a inna sprawa jest, gdy weźmiemy Fantasy i np. Władce Pierścieni otóż na północy mapy jest zielono są pasma górskie jest też śnieżnie i zamieszkują te tereny ludzie, elfy , krasnoludy oraz hobbici, więc z wiadomych względów ludzie z Arnoru, elfy i hobbici nie mogą być innego koloru skóry ze względu na swoje położenie geograficzne, i to że w książkach nie było mowy o tym, że mieli inny kolor skóry, niż biały, ale gdy zjedziemy na południe tam już są krainy pustynne i mogą tam występować osoby o ciemniejszym kolorze skóry, bo to południe i krainy pustynne tak samo jak w prawdziwym świecie osoby o czarnym kolorze skóry są z Afryki, a ludzie o białym kolorze skóry z Europy. Teraz weźmy sobie na cel produkcje historyczne, które mają trzymać się faktów załóżmy, że Netflix robi film o wojnie secesyjnej, więc w niewoli nie mogą być osoby o białym kolorze skóry tylko o czarnym, bo takie były wtedy czasy mam nadzieję, że chociaż w jakimś stopniu mnie zrozumieliście. Podsumowując nie przeszkadzają mi osoby o czarnym kolorze skóry dopóki są dopasowani do swojego występowania geograficznego i opisu książkowego (mówię teraz o fantasy) też jest na odwrót, gdyby ktoś robił film o plemieniach Afrykańskich i występowałyby tam w plemieniach osoby o białym kolorze skóry też by mi to przeszkadzało, a wracając do Hearstopper nie przeszkadza mi to, że są tam geje, tylko że jest to promowanie organizacji LGBT, a to, że przeszkadza mi LGBT nie oznacza, że przeszkadzają mi osoby o innej orientacji seksualnej.
LoL gościu ale rozumiesz, że bez wątku homo nie mogłoby być serialu Heartstopper, bo z założenia jest on o gejach? Czaisz bazę jaki blamaż popełniłeś? LGBT to nie żadna organizacja, LGBT to są właśnie OSOBY.
Jeszcze raz powtarzam nie przeszkadza mi że jest o gejach tylko że wspiera lgbt a i żeby nie było oglądałem serial i nie spodobał mi się .
Kolejna sfrustrowana miernota, rozumiem, że nawet nie obejrzałeś tego serialu lub komiksu?
Nie ma to jak głośno chwalić się swoją niewiedzą...
wystarczy wejść na wikipedię, żeby przeczytać, że "LGBT (z ang. Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender) – skrótowiec odnoszący się do lesbijek, gejów, osób biseksualnych i transpłciowych.
Skrótowiec LGBT ma na celu podkreślenie różnorodności cechującej będące w mniejszości grupy społeczne, tworzone w oparciu o tożsamość seksualną lub płciową. Określa się nim ogół osób, które mają odmienną od heteroseksualnej orientację seksualną lub inną niż cispłciową tożsamość płciową. Skrótowiec ma zatem charakter włączający i może być stosowany w odniesieniu do każdego, kto jest nieheteroseksualny lub niecisgenderowy, w tym do osób niebinarnych, nie zaś wyłącznie do osób homoseksualnych, biseksualnych czy transpłciowych."
Czyli mike__25 ma rację. Ale po co najpierw się czegoś dowiedzieć, zanim się wypowie...