Jedno, co dobre z tego serialu mogłoby wyjść, to próba posprzątania brytyjskiego szamba prasowego. Dalej nie ma granic, ciągle ludzie slawni są traktowani jak przedmioty bez uczuć... Dobrze, że o tym dużo mowią.
Bzdura!! Przez ostatnie 10 lat pracowałam dla Trinity Mirror. Największego wydawcy prasy w Europie. Znam wszystkie artykuły i nagłówki z tamtych czasów. Nigdy nie pojawiło się nic rasistowskiego, bądź utaczającego tej parze. Meghan to dobra manipulatorka
w takim razie skoro pisalas dla TM to przedstaw sie, zaprezentuj, a wtedy bedziesz wiarygodna. latwo jest obrazac ludzi bedac anonimowym... klamczucho, moge tak napisac o tobie, prawda.jakie to latwe.... itd.
Możemy to sprawdzić w internecie z tymi artykułami . W sumie ja nie, bo nie mam takiej potrzeby latać w tej sprawie po internetach, ale tabloidy są.......wiadomo jakie są i nie ma takiego, który by miał czyste rączki. Natomiast się uśmiałem z tego wpisu, że zna wszystkie artykuły i nagłówki z 10 lat :D
Załóżmy jednak, że stał się cud i nie napisali nic złego o nich i nic wyssanego z palca, to ja sie zapytam, dla kogo to bydło bez zasad z aparatami poluje i tropi ludzi? Czyżby nie dla tych cudownej prasy? No właśnie.
Nic takiego nie będzie miało miejsca. Pamiętam kiedy się Diana rozbiła, to mówiono, że teraz będzie inaczej, a co mamy to widać. Wtedy chodziło bardziej o te hieny z aparatami, ale o piszących również. Ludzkość się stacza i media nie odstają.
Jeśli chodzi o typowe paparazzowe kompromitujące zdjęcia z ukrycia to mam wrażenie że od śmierci Diany się poprawiło, oburzenie społeczne było wtedy ogromne. (Zresztą gwiazdy same teraz chętnie się kompromitują na tiktokach i insta, więc ich nie trzeba wyręczać) Dalej zostały manipulacje i kłamstwa czy nagonka typu przez Megan giną lasy deszczowe bo je AWOKADO na śniadanie.