Dla PRAWDZIWYCH fanek tego serialu dowiedziałam się ze będzie 3 seria!!!! W tej serii będzie tak ; dojdzie jeszcze jedna syrenka na imię jej będzie Cheli to będzie przyjaciółka Charlotte lecz potem dowiedzą sie że są siostrami ... Cheli zakocha się w Zanie i on zerwie z Rikki dla niej Ale potem znów wróci do Rikki
I okaże się że ojciec Cleo nie jest jej prawdziwym ojcem tylko Kim ...
Powiedz to Claire Holt. Moze Cie poslucha i wróci do roli Emmy. Apropos zdjęcia do filmu już zakończone.
A Emma wróci?? Jak ojciec Cleo nie jest jej ojcem?? Jak Zane nie będzie z Rikki?? A Cleo będzie z Lewisem?? A ta Cheli(ja słyszałam, że będzie się nazywała Bella)
czytalam to na blogu a siostra cleo to jej przyodnia czyli cleo ma innego ojca a tą samoą matke co kim
a i bella bedzie nową kumpelą dziewczyn jak Emma wyjedzie....a cheli będzie kumpelą Charlotte
już się nie mogę doczekać III serii, ale my niestety będziemy musiały na to sporo poczekać... ;/ odcinki dopiero w produkcji :(
Bardzo się z tego ciesze że będzie 3 seria bo kocham syrenki i obejrzałam każdy odcinek! Mam pytanie czy nie wiecie kiedy będzie 3 seria a z kąd dobiedziałas się o niej? :)
Pozdrawiam wszystkie fanki sterialu H2O wystarczy kropla i aktorów!
3 seria H2O Wystarczy Kropla na Jetix pojawi się 6 września 2009 roku(wiadomość potwierdzona przez JETIX POLSKA).
hej :* Uwaga SPOJLER!!
Taką treść o 3 serii znalazłam na wikipedii:
Emma wyjechała z rodziną z miasta. Cleo i Rikki musiały ruszyć z ostatnim szkolnym rokiem bez swojej przyjaciółki. Do Złotego Wybrzeża przyjechała Bella. Bella stała się nową syrenką i nową przyjaciółką syrenek. Nurek Will niechcący namieszał w jeziorku i użył wody przeciwko syrenkom. Bella pomaga syrenkom, bo ma wyjątkowe moce. Rikki zrywa z Zanem i Zane postanowił odkryć tajemnice wyspy Mako. Przed syrenkami najtrudniejsze zadanie: Ocalenie tajemnic wyspy Mako.
Telenovela poprostu://///////////////////////////////////////////////////////////////////// ////
ej mam opening do serii 3!!! wbijać:)
http://vplanet.pl/MtXkL7huLqw/__PRZETLUMACZONE__H2o_wystarczy_kropla_opening_3_s erii.html
Claire Holt (Emma) ma zastąpić Indiana Evans i prawdopodobnie to ona ma być Bellą, a co się z tym wiąże nową syreną.
http://images.google.de/imgres?imgurl=http://images.fanpop.com/images/image_uplo ads/H2O-cleo-rikki-and-emma-h2o-just-add-water-692214_495_327.jpg&imgrefurl=http ://www.fanpop.com/spots/h2o-just-add-water/images/692214&h=327&w=495&sz=97&hl=de &start=143&um=1&tbnid=JdLCBx0Um2VgpM:&tbnh=86&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dh2o%26 start%3D140%26ndsp%3D20%26um%3D1%26hl%3Dde%26rlz%3D1T4DVXE_de___DE242%26sa%3DN
Polecam tą stronę. Na niej znalazłam powyższe informacje, a poza tym jeśli wpiszecie w "Search Fanpop" 'H2O' możecie pooglądać sobie filmiki, obrazki, zdjęcia. Naprawdę polecam.
Znalazłam jeszcze coś takiego:
Indiana Evans is going to play Bella in H2O just add water season 3. She will be one of three mermaids. Phoebe Tonken and Cariba Heine will be returning to the show but i have not read anything about Claire Holt. I think she is going to be doing a movie. So most likely Bella will be replacing Emma.
Indiana Evans zagra Bellę w 3 serii H2O wystarczy kropla. Będzie jedną z trzech syrenek. Phoebe Tonken i Cariba Heine będą kontynuować show, ale nie przeczytałam(?) nic o Claire Holt. Myślę, że ona będzie robić film (dla Waszej wiadomości czytałam gdzieś, że Claire ma zagrać w jakimś filmie i dlatego nie będzie jej w 3 serii). Więc Bella zastąpi Emmę.
To jest moje tłumaczenie, więc mogą być błędy, ale mniej więcej o to w tym chodzi :))
Szkoda mi, że Em już nie będzie. Bez niej to nie będzie ten sam serial.
Niestety... Ale mogła już wytrzymać tą trzecią serię. Przecież jak nie będzie Emmy, to nie będzie Asha. I kogo ja będę podziwiać...?
JA już nie będę miała kogo podziwiać ponieważ Ash Emma byli moją ulubioną parą;-(((((
Emma jest oółem takim centrum tego serialu! bez niej bedzie po prstu juz cos inengo;/ nie lubie jak zmieniaja aktorow;/
Ja też nie ;/ Tak jakby nie mogła wytrzymać 20. odcinków... Gdybym ja dostała szansę grania syreny, to po trzech sezonach zapewne chciałabym grać jeszcze. Szczególnie, że serial kręcony jest w Australii... :))
Myśle, że aktorka grająca Emmę chce zrobić większą karierę niż syrenka w serialu dla małych dziewczynek.
Trochę i racja, ale napewno chodzi też o kasę.Zresztą to chyba żadna frajda grać w Australi skoro się tam mieszka.
co do emmy :
znalazłam zdj jak emma(claire holt) jest w ciąży
http://www.h2o-wystarczy-kropla.eu/galeria/displayimage.php?album=49&pos=0
i ma zagrać w jakims filmie The Messengers 2: The Scarecrow dlatego odchodzi
Nienawidze 3 serii. Nie sądze że ta paskudna, egoistyczna, głupia frajerka (Bellsko Dupellsko) zastąpi najlepszą Emmę.
Precz z fanami Dupy (niesądzę, że ktoś polubi te idiotkę)!!!
Precz z Bellskiem. Kto jest ze mną?
Emma v.s. Bellsko.
Em wygrywa z palcem w nosie!!!
Eeee.... Pisze się "vs", nie "v.s.". I Jam możesz nienawidzić czegoś, o czym nie masz bladego pojęcia, i czego nie widziałaś? Bez Emmy, to nie będzie to samo, ale może ta seria będzie ciekawsza, niż poprzednie? Pustka pozostanie, ale nie skazuj H2O na klapę. Zbyt wielu ludziom się by to spodobało...
Ojeeeeeeeej zaraz się popłaczę takie smutne wieści ojeeeej ;( Tylko się nie potnijcie z wrażenia że ,,Bellisko dupellisko " bedzie zamiast Emmy :( Ojjjej tak mi przykro ;(
PS. Aż żal że rosna takie pokemony ;p Pooglądajcie sobie prawdziwe filmy Disneya, może wasze "pokemoństwo" nie będzie postępować w takim szybkim tempie.
Też mnie załamuje poziom praktycznie każdego użytkownika owego forum... Twierdzi, że ma 16lat (wątpię, by to była prawda, bo tu jest raczej anonimowo, nie ma powodów, by podawać swoje prawdziwe dane), a na forach broni tych swoich dzieciaków o pseudonimach "aktorzy", a Kate Winslet uważa za... "STARĄ KROWĘ, KTÓRA NIC NIE OSIĄGNĘŁA"!!!
Winslet przynajmniej dostała Oscara. Wątpię, żeby którejś z tych aktoreczek jednego serialu się to udało. H2O owszem, przyjemnie się ogląda, choć serial jest trochę dziecinny i ciut nieumiejętnie zagrany przez aktorów. Aktorem można nazwać tak wspaniałego człowieka, jakim jest np. Depp. Ale Phoebe, Caribai Clarie nie zastługują JESZCZE na to miano ;D Może jakby się postarały, zagrały w jakiś sesownych filmach...
Pzdr
Na temat Oscarów już toczyłem tu bój. Moim zdaniem wygrałem. Co do sensowniejszych filmów (wymieniłeś Deppa, pewnie za Piraci z Karaibów, a tego filmu jakimś sensownym bym nie nazwał, ot zwykły, śmieszny), to proponuję bardziej zagłębić się w ich aktorskie osiągnięcia.
Nie no, Winslet jest młodziutka i śliczna. Lopez, Rihanna, czy Aniston przy niej wysiadają. Jak Brytyjka może być ładna? To genetycznie niemożliwe.
"(...)choć serial jest trochę dziecinny i ciut nieumiejętnie zagrany przez aktorów." ("aktorów")
"Aktorem można nazwać tak wspaniałego człowieka, jakim jest np. Depp. Ale Phoebe, Caribai Clarie nie zastługują JESZCZE na to miano"
Sama sobie zaprzeczasz.
Zakładam, że to tylko przez nieuwagę, więc nie będę się czepiać. ;p
Małe sprostowanie.
Nie zamierzałam się czepiać, tylko przykuło to moją uwagę, więc napisałam.;p
Na sto procent nie dostaną żadnej takowe nagrody. Kate Winslet, czy Johny Deep, zagrali już w większej ilości filmów. Te gwiazdeczki nawet talentu nie mają, tylko jakiś Australian mógłby wziąć to do serialu o "syrenkach".
Na sto procent nie dostaną żadnej takowe nagrody. Kate Winslet, czy Johny Deep tym wieku , zagrali już w większej ilości filmów. Te gwiazdeczki nawet talentu nie mają, tylko jakiś Australian mógłby wziąć to do serialu o "syrenkach".
Przepraszam, pomyłka.
"Australian"... A tu się ludzie Anik czepiają... Skąd wiesz, że nie dostaną? Bo ich nie lubisz? Jesteś egoistką. Nie mają talentu? Ktoś tu napisał już o nowym filmie, w którym ma grać Cariba. Uwarzasz, że człowiek, aby zasłużyć na miano dobrego aktora musi grać w przereklamowanej podróbce filmów z 1943 i 1953 roku? Nie, moja droga, większość nie miała nawet takiego startu jak ma Cariba. Twoja gwiazda zaczęła od płatków śniadaniowych, sama sobie pomyśl co lepsze: płatki, czy syreni ogon.
Oto kilka ciekawostek o Kate Winslet:
1. "Jest pierwszą aktorką w historii, która w tym wieku zdobyła już sześć nominacji do Oscara".
2" Jest drugą aktorką, która zdobyła dwa Złote Globy podczas jednej gali".
I dalej się czepiasz tych płatków śniadaniowych? To proszę bardzo:
"Aktorstwa zaczęła uczyć się już w wieku jedenastu lat. Swoją karierę rozpoczęła od wzięcia udziału w reklamówce płatków śniadaniowych zrealizowanej dla brytyjskiej telewizji".
W wieku 11 lat, więc ma lepszy start niż te całe aktoreczki "z przypadku".
Zresztą nie będę wszystkiego opisywać, skopiuje tylko to, co osiągnęła do 21 roku życia, czy tyle, ile teraz ma Cariba.
Filmografia:
# 1997: Titanic jako Rose DeWitt Bukater
# 1996: Hamlet jako Ofelia
# 1996: Więzy miłości (Jude) jako Sue Bridehead
# 1995: Chłopak na dworze króla Artura (A Kid in the King's Arthur Court) jako Księżniczka Sarah
# 1995: Rozważna i romantyczna (Sense and Sensibility) jako Marianne Dashwood
# 1994: Niebiańskie stworzenia (Heavenly Creatures) jako Juliet Hulme
# 1993: Na sygnale (Casualty) jako Suzanne
# 1992: Anglo Saxon Attitudes jako Caroline Jenington
# 1992-1993: Get Back jako Eleanor Sweet
# 1991: Dark Season jako Reet
# 1991: Shrinks
Nominacje:
1.Amerykańska Akademia Sztuki i Wiedzy Filmowej – Oscar
1996 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka drugoplanowa za rolę w filmie Rozważna i romantyczna
1998 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka pierwszoplanowa za rolę w filmie Titanic
2.Hollywoodzkie Stowarzyszenie Prasy Zagranicznej – Złoty Glob
1996 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka drugoplanowa za rolę w filmie Rozważna i romantyczna
1998 - nominacja w kategorii najlepsza aktorka w filmie dramatycznym za rolę w filmie Titanic
3.Brytyjska Akademia Sztuk Filmowych i Telewizyjnych – BAFTA
1996 - wygrana w kategorii najlepsza aktorka drugoplanowa za rolę w filmie Rozważna i romantyczna
4.Gildia Aktorów Filmowych – Aktor
1996 – wygrana w kategorii najlepsza aktorka w roli drugoplanowej za film Rozważna i romantyczna
1998 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka w roli głównej za film Titanic
1998 - nominacja w kategorii najlepsza obsada filmowa w filmie Titanic
5.MTV – Złoty Popcorn
1998 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka za rolę w filmie Titanic
1998 – nominacja w kategorii najlepszy duet w filmie Titanic
1998 – nominacja w kategorii najlepszy pocałunek w filmie Titanic
6.Międzynarodowa Akademia Prasy – Nagroda Satelita
1997 - nominacja w kategorii najlepsza aktorka drugoplanowa w filmie dramatycznym za rolę w filmie Hamlet
1998 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka w filmie dramatycznym za rolę w filmie Titanic
I ciągle Ci mało?
Szczerze? Znam tylko te dwa pierwsze filmy, więc rewelacji raczej nie ma. Co mnie obchodzą nominacje? Liczą się Oscary.
* Trochę się zagalopowałam z Titanic'em, bo wtedy miała ok 23 lat, ale mniejsza o to, Cariba do tego czasu i tak "posiedzi sobie w domu", więc do jej filmografii nic nie dojdzie.