PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19891
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Rikki i Emma są sliczne i piekne i mondre są cool a Cleo obruganstwo ona jest pasktdna jak oglondam h2o i widze Cleotke o puszczam pawia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Misia81

czego dotyczy powyższy post? ponieważ przy takiej ilości błędów to trudno to rozczytać...

Misia81

Właśnie. Kto tu jest "mondry" a kto nie to widać. Ty, dziecko, nie siedź cały dzień "na Jetixie", tylko przeczytaj jakiegoś Wiedźmina czy Sherlocka Holmesa, albo Debrena z Dumayki.

Misia81

Masz bardzo szeroki zasób słownictwa oraz widać że chwytasz same szóstki
z ortografii, poza tym dlaczego komentujesz wygląd dziewczyn? Zajmij się
chłopakami chociaż sądząc po twoim poście to jeszcze nie czas na to.
Według mnie wszystkie są bardzo ładne a zwłaszcza Cleo! Nie moge się
doczekać 3 serii.

ma6tek

ale zanim zobaczymy trzecią serie, to jetix milion razy wyemituje poprzednie...

ma6tek

Nie, nie zajmę się chłopakami. Tolerancyjny jestem, ale gejem nie będę. Co? Zaskoczona? Tak, jestem chłopakiem! Tak, obejrzałem każdy odcinek po 2 razy na Jetix! Nie, nie wstydzę się, że mam 16 lat i oglądam serial o syrenkach!!!!!!!!!

ma6tek

A i mi bardziej podoba się Cariba (serialowa Rikki),

squeeze2

Jej ty chyba nic nie zrozumiałeś po pierwsze: ja też jestem 16-letnim
chłopakiem o czym świadczy moj nick a po drugie: ten post był
zaadresowany do tej smarkuli, która sie wypowiedziała bardzo "mondrze" w
pierwszym poście:)

ma6tek

taa, a wejdź na jej blog... mówi, że nie można obrażać jej ulubionej aktorki, a sama obraża phoebe:D to jest dopiero "mondre":D:D.

Misia81

nie rozumiem o co tyle zamieszania-- Cleo ma super figurę i jest bardzo ładna- a ci którzy piszą że jest brzydka to chyba niedowidzą.... ojoj chyba zazdrość wisi w powietrzu :P

ocenił(a) serial na 9
ladyleptailurus

Zgadzam się z ladyleptailurus.
A do tej, która w ogóle rozpoczęła ten wątek:
- Najpierw nauczyć się pisać! A nie, kompromitujesz się, pokazując światu, jaka to z ciebie analfabeta jest!

Alexandra123

najpierw, to ona powinna odrosnąć od ziemi, a potem wchodzić na fora i się wypowiadać...

ocenił(a) serial na 1
Misia81

o jaa... przeciez to jeszcze dziecko.

zakladam, ze jest pozostawiona sama sobie, bo inaczej rodzice zajeliby sie nia.. a tak to z nudow oglada po kilka razy odcinek, a pisac do tej pory sie nie nauczyla.;//