PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19891
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Jak już większość wie w 2 serii ma się pojawić Charlotta która będzie się kochać w Lewisie i będzie wnuczką Gracie (starej Syreny). A gra ją
Brittany Byrnes. Ale jaKĄ ONA MA MOC?????

TheHost

Hej plizzz dajcie coś!!!!!!!!!!!! Chyba Będzie mieć moc latania

ocenił(a) serial na 3
TheHost

|SPOILER|- na życzenie.
Będzie miała moce wszystkich trzech dziewcząt ;].
Obejrzałam cały sezon na youtube, naprawdę przyjemny, ale jak dla mnie za mało Rikki i Zane'a- a oni mnie interesują najbardziej :D.

Mimi_Yoshi

Dzięx. Ale to niesprawiedliwe!!!!!!!! Ja lubię Emmę. Ale z mocami to chamstwo!!!!!!!

TheHost

Więc skoro i tak już o SPOJLERACH wspomniano, to dodam, że Charlotta długo syreną nie pozostanie - straci moce i ogon;) w finałowym odcinku drugiego sezonu:)

ps: ja tam osobiście wolę Rikki^^

artemidaster

Rikki jest de best. Ją lubie najbardziej :>

ocenił(a) serial na 10
Batik

A ja nie lubię Rikki, nie wiem dlaczego, jest jakaś dziwna. Najbardziej lubię Emmę ;)

TheHost

Emma mnie wkurwiła! Wolę Cleo, bo Emma jest zarozumiała.

Mimi_Yoshi

Też oglądałam. I zgadzam się w 100%. Oni są najciekawszym elementem całego tego serialu.

Mimi_Yoshi

Mogłabyś podać w komentarzu stronę na której obejrzałaś te nowe odcinki albo obojętnie kto bo nie moge tego znaleźć. Będę bardzo wdzięczna :D Pozdro:*

TheHost

Ja lunię Rikki.Ładna jest nawet i sympatyczna

TheHost

Ona ma wszystkie trzy moce.
Będzie to mniej więcej w połowie drugiej serii

ocenił(a) serial na 6
www_patri

A Charlotta jest już syreną czy dopiero nią zostanie?
jej dawna szkoła została podpalona, a ogień wybuchł w pracowni plastycznej, czyli tam gdzie zapewne przesiadywała- czyli mogła to być jej sprawka xD
Ale była też oblana wodą i nie zamieniła się w syrene...Umie nad tym panować?
xD

ocenił(a) serial na 10
someone91

Ona jeszcze nic nie wie :P Dopiero za kilka odcinków stanie się syreną ;)
Aha, nie wiem, czy zobaczymy to w Jetix teraz, czy za parę miesięcy, bo oni puszczą teraz tylko 13 odcinków 2 serii.

TheHost

ta Charlotta wszystko mąci między Lewisem i Cleo ;pp a to mój ulubiony wątek tego filmu - bo choć uważam Cleo za najgorszą ze wszystkich trzech, to jej związek z Lewisem [ciotowatym ciachem ;pp] jest na tyle skomplikowany, że aż ciekawy ;pp Rikki częstop zachowuje się jak pusta dziewczynka , ale ma swój urok, a Emma - daj radę, chociaż zbyt często używa rozumu ;pp
czasami odnoszę wrażenie, że to tak denny serial, że masakra - ale w brew pozorom potrafi wciągnąć ;pp i te nowe - weekendowe odcinki są naprawdę w miare ;))

PaTeXi

Lewis jest faaajny xD

Najlepsiejszy związek wg mnieto Rikki i Zane.
A Charlotte będzie z Lewsiem, ale Lewis nie będzie jej kochał i w ost. odcinku wróci do Cleo.

Alamakota

faaaaaajnyyyyyyyy xdd.!
W sumie to ich związek też ma swój urok.!xdd
Acha.. i cieszę się, że tak to wyjdzie z Charlotte ;pp
Cleo ma downa, ale pasuje do Lewisa.!xdd

ocenił(a) serial na 6
PaTeXi

Moim zdaniem miłość Cleo i Lewisa to najgorszy pomysł w tym serialu. Jak można było zniszczyć tą przyjaźń? Wcześniej ta czwórka była zgraną ekipą, wszędzie razem, pięknie ładnie. Kiedy Cleo i Lewis zaczeli chodzić ze sobą wszystko się zaczeło ryć. Em i Rikki były tak na dobrą sprawe "na doczepke". A teraz jak się pokłócili? jest jeszcze inaczej. Teraz Lewis nie spędza z nimi tyle czasu jak kiedyś. I przyjażń się sypie.
Tak samo było w Harry'm Potterze jak autorka zrobiła z Rona i Hermiony parę...ehh
Lewisa uważam za najlepszą postać :) Co tu dużo mówić jest zajebisty xP Rikki też bardzo lubie. Taaaki szalony dzieciak xD Ale Emmy nie lubie. Wkurza mnie :P
PaTeXi idealnie to ujełaś: "czasami odnoszę wrażenie, że to tak denny serial, że masakra - ale w brew pozorom potrafi wciągnąć ;pp"
Heh film ma coś uroczego w swojej banalności xP

someone91

A moim zdaniem, gdyby nie ich miłość to nic by się nie działo - tak to co chwila są jakieś afery i w ogóle ;) odnośnie Rona i Hermajni.!xdd to.. w sumie na starość im wystarcza, że są razem... ale Rowling uwzględniła to, że [cytuje moją starą myśl ;p] nie ma prawdziwej miłości, bez prawdziwego jej początku... więc musiała coś gdzieś wstawić :p [bynajmniej ja to tak odbieram ^^,]

odnośnie cytowanego zdania - no cóż - banał nie banał... płytka kałuża potrafi zatopić ;p cieszę się, że ktoś się zgadza z moim zdaniem :) bo mało takich osób ;)

Alamakota

A co myślicie o związku Emmy i Asha (co dopiero będzie)

karaa11

a jakis taki naciągany. Za bardzo romantyczny jak na 18 lat. Z tym jak on potem to spagetti jej przyniosl, wieczor we dwoje i inne trele-morele.

CO się z Byronem stało...

ocenił(a) serial na 8
TheHost

Jest wyjątkowo piękna mmmmmmmmmmmmmmniam! :)