Witam. Mam pytanie. Czy wie ktoś może, czy w Polsce można dostać dokładną replikę medalionu jakie mają na szyi główne bohaterki? Z góry dzięki za szybką odpowiedź
nie chcę zaczynać już nowego tematu.
a więc czy wie ktoś gdzie można go kupić? medalik oczywiście :P
pozdrawiam:*
a i nie kupujcie z alegro.pl, bo to drogie badziewie: łańcuszki są słabo zaciśnięte, a dziurka w medaliku jest mała i nie bardzo da się go zmienić, one są otwierane, ale bardzo luźno chodzą i często się po prostu rozpadają, czasem też zaczepiają się na ubranie (teraz jest zima, nosi się golfy, swetry itd.) i po kilku razach zazwyczaj odzież ląduje w koszu, nieprzeciętnie szybko czernieją, a po umyciu w tym miejscu są... pomarańczowe!
kilka osób, które znam się na to nabrało, i po dwóch dniach ich medaliki były znowu u sprzedawcy...:).
no dobra, powiem... kupiłam go w lublinie w centrum rozrywkowym "plaza":P
P.S nie jest srebrny, tom podróbka...:).
ale nie wyprodukowali jednego egzemplarza!podejrzewam, że w co drugim jubilerze można znaleźć coś podobnego... jak chcecie, to mogę wam sfotografować mój, żebyście zobaczyli...
mówisz, masz:
http://img398.imageshack.us/my.php?image=medalion.jpg
P.S na żywo jest ładniejszy, na prawdę!
aha, i jeszcze jedno: medalik ma niebieskie oczko, ale to zdjęcie było robione w południe nad oknem na dachu od strony wschodniej, wtedy słońce było najwyżej i odbiło, dlatego nawet jak się przyjrzysz to go nie widać, tylko taka jakby niebieska kropeczka...:)
pozdrawiam:)
aha, i na medaliku widoczne są jakby "dziurki"(mówię, bo były pytania na innych forach) ta pierwsza w kształcie "kółeczka" to taka ozdoba, a to czarne, to... uszkodzenie obiektywu aparatu. zresztą, widać, że to jakby "nałożone" na zdjęcie...
dziękuję:)
co do tego, że nie podobny:
1. no wiesz, gdyby tak szukać idealnego odbicia lustrzanego, to do końca życia byś pewnie nie znalazła, bo każdy będzie się czymś różnił:)
2.jeszcze nie wymyślono aparatów wyłapujących najdrobniejsze szczegóły i robiące zdjęcia o super jakości... poza tym zdjęcie robione telefonem komórkowym, więc tym bardziej... według mnie na żywo prezentuje się lepiej, jak mówiłam, mam trochę "uszkodzony" obiektyw, a to jednak ma duże znaczenie:/
pozdrawiam gorąco:)
mam rozumieć, że on się otwiera?
a tak to bardzo ładny. w wolnym czasie muszę się wybrać do jubilera/ jubilerów. pozdrawiam:*
nie, ten się nie otwiera... były w sklepie takie, ale chodziły tak luźno i były bardzo niestabilne, że bałam się normalnie otwierać, bo miałam wrażenie, że się rozleci...! poza tym, były droższe o 10zł, a to był koniec miesiąca i całą kasę z kieszonkowego wydałam:P one też nie były zbytnio podobne, bo były z kryształem i miały kształt bardziej okrągły, niż owalny... to coś podobnego jak ten z allegro.pl : http://photos01.allegroimg.pl/photos/400x300/564/27/29/564272972
pozdrawiam:P
a jak na allegro wpisałaś rzeby taki medalik wyskoczył? bo ja tak różnie wpisywałam a i tak rzaden nie wyskoczył ;P
wystarczy tylko "medalion":) ale z allegro nie radzę, bo jak pisałam , niektóre to badziewia! potem oddać już trudno, bo wiadomo niestety, jacy są teraz ludzie i jesteś w głupiej sytuacji...
ten też jest bardzo podobny ale drogi:( :)
http://www.allegro.pl/item563633701_djuna_medalion_otwierany_srebrny_pr925_puzde rko.html
oj na tym allegro.pl strasznie chcą zarobić, na pewno tyle w sklepie by nie kosztował... a tak poza tym, to nie wiadomo, jak on wygląda na prawdę, zdjęcie widać powiększone, więc to...
a mozna Allysa wiedziec ile Twoj kosztowal ??
[znaki polskie mi nie dzialaja] ;/