PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19892
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Witam. Mam pytanie. Czy wie ktoś może, czy w Polsce można dostać dokładną replikę medalionu jakie mają na szyi główne bohaterki? Z góry dzięki za szybką odpowiedź

cybermitchnik

można, oczywiście, że można!

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Poszukaj na allegro zreszta jak sie postarasz to napewno znajdziesz

Grafi1993

na żadnych allegro nie trzeba szukać!

ocenił(a) serial na 9
Phoebe123

no to gdzie go można kupić, bo ja też jestem zainteresowana:)

Mella93

hola, hola, w temacie nie było "gdzie można go kupić":)

ocenił(a) serial na 9
Phoebe123

nie chcę zaczynać już nowego tematu.
a więc czy wie ktoś gdzie można go kupić? medalik oczywiście :P
pozdrawiam:*

Mella93

no wiem, już mówiłam:P. mam taki sam z niebieskim oczkiem:).

Phoebe123

a i nie kupujcie z alegro.pl, bo to drogie badziewie: łańcuszki są słabo zaciśnięte, a dziurka w medaliku jest mała i nie bardzo da się go zmienić, one są otwierane, ale bardzo luźno chodzą i często się po prostu rozpadają, czasem też zaczepiają się na ubranie (teraz jest zima, nosi się golfy, swetry itd.) i po kilku razach zazwyczaj odzież ląduje w koszu, nieprzeciętnie szybko czernieją, a po umyciu w tym miejscu są... pomarańczowe!
kilka osób, które znam się na to nabrało, i po dwóch dniach ich medaliki były znowu u sprzedawcy...:).

Phoebe123

Witam :)
a mogłabyś mi powiedzieć gdzie go kupiłaś? :)
będę wdzięczna :>
Pozdrawiam ;p

cleogirl89

no dobra, powiem... kupiłam go w lublinie w centrum rozrywkowym "plaza":P
P.S nie jest srebrny, tom podróbka...:).

Phoebe123

kurde, miało być "to podróbka":).

ocenił(a) serial na 9
Phoebe123

szkoda, że mam trochę daleko do Lublina. pozdrawiam:*

Mella93

ale nie wyprodukowali jednego egzemplarza!podejrzewam, że w co drugim jubilerze można znaleźć coś podobnego... jak chcecie, to mogę wam sfotografować mój, żebyście zobaczyli...

Phoebe123

dzięki za odpowiedź:)
jakbyś mogła sfotografować to poproszę
Pozdrawiam:P

cleogirl89

mówisz, masz:
http://img398.imageshack.us/my.php?image=medalion.jpg
P.S na żywo jest ładniejszy, na prawdę!
aha, i jeszcze jedno: medalik ma niebieskie oczko, ale to zdjęcie było robione w południe nad oknem na dachu od strony wschodniej, wtedy słońce było najwyżej i odbiło, dlatego nawet jak się przyjrzysz to go nie widać, tylko taka jakby niebieska kropeczka...:)
pozdrawiam:)

Phoebe123

aha, i na medaliku widoczne są jakby "dziurki"(mówię, bo były pytania na innych forach) ta pierwsza w kształcie "kółeczka" to taka ozdoba, a to czarne, to... uszkodzenie obiektywu aparatu. zresztą, widać, że to jakby "nałożone" na zdjęcie...

Phoebe123

ładny tylko racja tak jakby nie podobny ale to na pewno od aparatu :)
ale mi się podoba :>

cleogirl89

dziękuję:)
co do tego, że nie podobny:
1. no wiesz, gdyby tak szukać idealnego odbicia lustrzanego, to do końca życia byś pewnie nie znalazła, bo każdy będzie się czymś różnił:)
2.jeszcze nie wymyślono aparatów wyłapujących najdrobniejsze szczegóły i robiące zdjęcia o super jakości... poza tym zdjęcie robione telefonem komórkowym, więc tym bardziej... według mnie na żywo prezentuje się lepiej, jak mówiłam, mam trochę "uszkodzony" obiektyw, a to jednak ma duże znaczenie:/
pozdrawiam gorąco:)

ocenił(a) serial na 9
Phoebe123

mam rozumieć, że on się otwiera?
a tak to bardzo ładny. w wolnym czasie muszę się wybrać do jubilera/ jubilerów. pozdrawiam:*

Mella93

nie, ten się nie otwiera... były w sklepie takie, ale chodziły tak luźno i były bardzo niestabilne, że bałam się normalnie otwierać, bo miałam wrażenie, że się rozleci...! poza tym, były droższe o 10zł, a to był koniec miesiąca i całą kasę z kieszonkowego wydałam:P one też nie były zbytnio podobne, bo były z kryształem i miały kształt bardziej okrągły, niż owalny... to coś podobnego jak ten z allegro.pl : http://photos01.allegroimg.pl/photos/400x300/564/27/29/564272972
pozdrawiam:P

Phoebe123

a jak na allegro wpisałaś rzeby taki medalik wyskoczył? bo ja tak różnie wpisywałam a i tak rzaden nie wyskoczył ;P

Dark_Angel17

wystarczy tylko "medalion":) ale z allegro nie radzę, bo jak pisałam , niektóre to badziewia! potem oddać już trudno, bo wiadomo niestety, jacy są teraz ludzie i jesteś w głupiej sytuacji...

Phoebe123

ten też jest bardzo podobny ale drogi:( :)

http://www.allegro.pl/item563633701_djuna_medalion_otwierany_srebrny_pr925_puzde rko.html

Dark_Angel17

oj na tym allegro.pl strasznie chcą zarobić, na pewno tyle w sklepie by nie kosztował... a tak poza tym, to nie wiadomo, jak on wygląda na prawdę, zdjęcie widać powiększone, więc to...

ocenił(a) serial na 9
Phoebe123

a mozna Allysa wiedziec ile Twoj kosztowal ??

[znaki polskie mi nie dzialaja] ;/

Mella93

mój kosztował około 16zł.:).