PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19892
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Disney XD

ocenił(a) serial na 10

Hahaha ! Kilka miesięcy temu paru z was ( np. Phoebe123 ) kłociła się o to ze Jetix nie zniknie z anteny. A tu proszę i co teraz powiedzie .?? Jakoś nie zawsze macie rację... Jezeli chodzi o to ze we wrzesniu mialo byc h2o 3 to soryy , mój błąd.. ; D

użytkownik usunięty
Hollywoodemia

Hej! Teraz zrobili to głupie Disney XD i wogóle nie ma H2o. Nawet starych odcinków nie puszczają.A na wikipediach pisało że ma być 3 seria H2o od 6 września 2009r.Coś im się pomyliło! Czy tzn. że jak już będzie 3 seria H2o gotowa (po polsku) to jej nie puszczą??

użytkownik usunięty

.. i wogóle wie ktoś czy można gdzieś oglądnąć 3 serie H2o?? (nawet po angielsku)

Jak bedzie 3 seria puszczana to na Disney Channel bedzie ;] i to bd. prawdopodobnie w 2010r.

ocenił(a) serial na 10
Miley_16

3 seria w Australii będzie na początku października. I niech żaden oszołom nie pisze, że to nie prawda itd. Kręcenie 3 serii skończono pod koniec kwietnia i montaż na pewno nie trwa ponad pół roku.
Natomiast w Polsce H2O będzie puszczane na wiosnę 2010r. na kanale Disney XD. Jest to możliwe, gdyż w Australii początek 2 serii ( odcinki 27-39) emitowane były od 28 września 2007r. , natomiast w Polsce od 8 marca 2008r. Pół roku dubbingują, a my cieszymy się 3 serią...

ocenił(a) serial na 10
igi32ManU

Nie dubbingują pół roku, tylko parę tygodni.

użytkownik usunięty
ser_plesniowy

acha, dzięki;*

szkoda że tak długo;-(

ocenił(a) serial na 10

to nie jest długo. Dubbing trwa długo. Tylko najpierw ktoś musi zechciec te odcinki do dubbingu wysłać.

ocenił(a) serial na 10
ser_plesniowy

* Dubbing NIE TRWA długo

igi32ManU

To jest e-mail który potwierdza ze H2O bedzie na Disney Channel a nie na Diseny XD..choc wszytsko moze sie zmienic ale watpię bo XD jest głownie dla chłopaków.E-mail ten wysłałam z zapytaniem do nich (od tej strony disneya) gdzie kazdy mógł sie o cos zapytac.

> Na jakim programie i kiedy będzie puszczana nowa seria "H2O wystarczy
> kropla wody"?

Witamy!

Dziękujemy za Twojego maila oraz za zainteresowanie naszą stacją.

Serial "H2O - Wystarczy Kropla" będzie emitowany na Disney Channel.

Pozdrawiamy
Disney XD Center

Miley_16

Z jakiej firmy macie telewizję kablową?

ocenił(a) serial na 8
Miley_16

potwierdzam, ja tez pytalam o 3 serie i odpowiedzieli, ze od stycznia 2010 beda puszczane wszystkie serie h2o na Disney channel

"Hej! Teraz zrobili to głupie Disney XD i wogóle nie ma H2o. Nawet starych odcinków nie puszczają.A na wikipediach PISAŁO że ma być 3 seria H2o od 6 września 2009r.Coś im się pomyliło! Czy tzn. że jak już będzie 3 seria H2o gotowa (po polsku) to jej nie puszczą??"

Było napisane, kurwa!

ocenił(a) serial na 10
squeeze2

Ja pierdole, ludzie święci, jak 3 seria w Polsce mogłaby być emitowana od 6 września, jak w Australii premiera 3 serii odbędzie się za 3 dni, tzn. 10 października. U na zawsze było tak, że mniej więcej pół roku po australijskiej premierze, w Polsce odbywała się premiera nowych odcinków. Uwierzcie mi - w marcu już będziemy 3 serię oglądać!!!

A poza tym, dla zainteresowanych - na angielskiej wikipedii w dziale "List of H2O episodes" są już oficjalne tytuły i streszczenia odcinków 53-78. Naprawdę zapowiada się ciekawie. Miłej lektury :)

pozdro...

http://www.h2ojustaddwater.net tu jest pierwszy odcinek h2o po angielsku

ocenił(a) serial na 7
Hollywoodemia

mi przysłali wiadomość że jeszcze nie wiedzą na jakim kanale będzie ale to w tym roku nie będzie puszczone h2o za rok

mysia450

Jak ja wiem z redakcji gazety H2o Wystarczy Kropla serial ma być wyemitowany na Disney Chanel i pierw mają być powtórki z I i II serii. A na III serię to poczekamy. Pamiętacie jak seria II została podzielona na 1 część a na stępie na 2, jest to spowodowane że Jetix czyli tak naprawdę Disney nie ma kasy na dubbing. Odpisano mi że jeszcze nie znają daty/miesiąca emitowań III serii :(

Parę osób korzysta z inf. se strony http://www.h2owystarczykropla.com.pl/start.php , dla wasze informacji nie jest to Oficjalna Polska Strona H2o Wystarczy Kropla..... Już na ten temat pisałem z Jetix (bo ta stronka nadała sobie imię najpierw Jetix teraz obecnie Disney).

muminek26

Jezus Maryja, tylko siądź i płacz... Żeby tak na forum kląć? Wszyscy wiemy, że takie zachowanie jest wynoszone z domu...!

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Wszyscy wiemy że ty nie masz domu dziecko...!

ocenił(a) serial na 10
Hollywoodemia

Nie no paranoja !!
" H2o Wystarczy kropla " Nie będzie na DISNEY CHANNEL
A czemu ??
PONIEWAŻ H2O NIE JEST WYTWORZONE PRZEZ TEGO DISNEYA
Jeśli już to na pewno H2o leci Na Nickelodeon

ocenił(a) serial na 10
BellaIsabelHartley25

Z tego co ja wiem, do 31 grudnia nie ma H2O na antenie w Polsce. Od pierwszego stycznia znów będzie puszczana 1 i 2 seria, a w okolicach marca pojawią się nowe odcinki. Jednak najprawdopodobniej, kurwa, będzie tak jak z 2 serią - póki co tylko pierwsze 13 odcinków, reszta zapewne we wrześniu. I jest pewne, że będzie albo na Disney Channel, albo na Disney Channel XD.

I niech się nikt nie pyta, czemu tam a nie gdzieś indziej, gdyż to nie jest film Disneya, bo wszechwiedzącym nie jestem i nie wiem...

ocenił(a) serial na 10
igi32ManU

Do igi32ManU :
H2o nie będzie Ani na DISNEY CHANNEL Ani na DISNEY XD
Bo to nie jest wytworzone przez DISNEYA
KPW ??

ocenił(a) serial na 10
BellaIsabelHartley25

jakoś na Disney XD i Disney Channel lecą seriale i kreskówki, które nie są tworzone przez Disneya, np. Pokemony, Leniuchowo...

ocenił(a) serial na 10
ser_plesniowy

W " Pokemony " nie wnikam
A te " H2o " Lecą na nickelodeon KPW ??

ocenił(a) serial na 10
BellaIsabelHartley25

no własnie nie lecą. nie u nas.

ocenił(a) serial na 10
ser_plesniowy

Ja nie chcę się kłócić, ale była podana oficjalna wiadomość, że kilka seriali z Jetixa ( Leniuchowo, Pokemon itd. itp.) , w tym H2O, będzie puszczane na jakimś Disney'u... Zresztą, pierdole, pożyjemy zobaczymy, w końcu to "tylko" 1,5 miesiąca.

ocenił(a) serial na 10
igi32ManU

Było podawane, że H2O będzie na którymś z kanałów disneya: http://www.disneyxdcenter.pl/20090820/h2o-wystarczy-kropla/

Natomiast informacje co do daty, jakoby emisja H2O miała się zacząć w styczniu czy tam w lutym jest niepotwierdzona i nieoficjalna.