Mam pytanie czy mógłby mi ktoś napisać w których odcinkach jakiego sezonu są sceny erotyczne?
(BARDZO WAŻNE)
Na pewno żadnej nie było w odcinku drugim sezonu czwartego, więc nie w każdym ;)
W 4 odcinku 3 sezonu, w 9 odcinku 3 sezonu i w 10 odcinku 3 sezonu nie ma żadnych scen erotycznych ;)
nie, tylko 4 odcinku 2 sezony widać kawałek cycka cersei, a 8 odcinku widać jak Jon snow sika, polecam może nie erotyczne ale widać siusiaka
Bo mój syn to ogląda,a jak chcę obejrzeć z nim jakiś odcinek to puszcze mi odcinek bez takich scen.
A że tak spytam ile syn ma lat? Puścisz Mu serial pełen przemocy, krwi, flaków i wulgaryzmów, a ocenzurujesz cycki? Daj się młodemu nacieszyć :)
Ale "Gra o tron" to nie jest "Strażnik Teksasu" gdzie sobie możesz puszczać dowolny odcinek, oglądanie na wyrywki takich seriali nie ma sensu, bo odcinki tworzą integralną spójną opowieść. Zreszczą mareczekp2 ma rację, zabraniasz dziecku oglądać sceny erotyczne, ale krew, przemoc, bluzgi i moralna degrengolada jest ok?
Albo jesteś słabym kłamcą masturbatorem, albo niezbyt rozgarniętym tatusiem.
To prawda przemoc pozwalam mu oglądać,ale nie chce aby oglądał scen erotycznych bo jeszcze nabierze erotyczne nawyki.
Ok, wszystko jasne, ten człowiek to jakiś młody troll onanista, nie wierzę, by taki idiota piszący o "erotycznych nawykach" (???) mógł spłodzić potomka. Ludzie to jakaś mierna prowokacja. Jeśli ten człowiek ma dziecko trzeba mu jak najszybciej odciąć internet i wezwać opiekę społeczną.