Wszyscy normalni władcy zginęli najpierw Tywin później Stanis a teraz Roose nie wiem kogo mam teraz oglądać w tym serialu Daenerys? tylko ona mi została w miarę rozsądna.
Umarł najpierw król Robert Baratheon. A potem po kolei w wojnie 5 królów - Renly, Robb, Joffrey, Stannis, Balon.
Został Tommen, Daenerys, Euron.
Dla Nocnego Króla warto oglądać i Jona Snowa/Starka/Targaryena/Azor Ahaia Superstar, który umarł, wstąpił do piekieł, po trzech...godzinach (może trochę więcej) zmartwychwstał, a teraz siedzi...na stole. Czekam !
Zmartwychwstał po około dobie. Przecież został zamordowany późnym wieczorem,
a potem gdy wnieśli ciało i zamknęli izbę Thorne za widoku w dzień przyszedł pod drzwi i
dał im czas do zmierzchu na wydanie ciała.
ja nie wiem czemu, ale mnie Nocny Król kręci. Jakieś zapędy nekro-zombie filskie mam chyba. Miałam swego czasu nawet tapetę z jego 'pierwszego razu' na ekranie. Taki bad ass że ho ho :D
Daenarys rozsądna? Chyba nie oglądałem serialu uważnie. Rozsądnymi żyjącymi władcami są w serialu Mace i Kevan, który niedługo umrze
Tyrellowie mają się dobrze, a Mace nigdy nie próbował odstawiać takich cyrków jak Ned, Robb czy Cersei.
Prawda! Gdyby lord Najeżka został namiestnikiem po śmierci Tywina nie byłoby teraz tej farsy.
Jest rozsądna bo nie wyrzyna swoich jak ten pajac Ramsey zabił ojca matkę i młodego bo nie chciał stracić władzy. Wcale się nie zdziwię jak on podbije Westeros w tym serialu już nic mnie nie zaskoczy.
To w takim razie 3 pytania dotyczące finału
1. Czy Cersei faktycznie podpali stolicę(lub Septon) dzikim ogniem
2. Czy inni staną pod murem
3. Czy Lady Stoneheart powróci.
Spojrzałem w płomienie i niestety nie ujrzałem nic, co dotyczy Cersei i Lady Stoneheart. Za to Pan Światła pokazał mi Innych stojących pod Murem, wtargną do Westeros.