Nie czytałam książki i proszę o spoiler! Co będzie dalej z Mormontem?
Dziecko lecz się puki możesz, bo widać, że ciebie bolą te puste fragmety twojej głowy nie wypełnione muzgiem Bez przesady, jak nie masz nic ciekawszego do powiedzenia to zamilcz. Człowiek grzecznie pyta, a ty wyskakujesz z tekstem wiejskiego przygłupa z ograniczonym słownictwem
Ty tak na serio? Poradziłem jej odwiedzenie google. To odpowiedź na wszystkie jej pytania i to w ekspresowym tempie. No to jak nie mam nic do powiedzenia? No co jest z tobą nie tak? Napisz.
Haha, aż jestem ciekaw jak i czy w ogóle przedstawią to w serialu - może być fajny dizajn który za sprawą serialu wielu fanów tattoo będzie sobie robić <niekoniecznie na twarzy/licach> xd
Wątpię, za dużo roboty z charakteryzacją by mieli. Prędzej mu jakąś obrożę założą albo jakieś piętno niewielkie wypalą ;)
W Volantis uprowadzi Tyriona, chcąc ponownie wkupić się w łaski Daenerys. Jednak podczas podróży do Meereen zostaną, wraz z innymi bohaterami, wzięci w niewolę. Tyrion, mimo szorstkiego traktowania przez Joraha, zadba o to, by nie zostali rozdzieleni.
Dzięki za odpowiedź:) Już nie mogę się doczekać 5 sezonu. Chyba w końcu się przełamię i przeczytam książki zaczynając od "Uczty dla wron".
Po co zaczynać od Uczty dla Wron? Nie będziesz znał większości postaci wtedy. :/
Wiem, że podobne opinie pojawiają się tu średnio co 20 minut, jednak moim skromnym zdaniem warto zacząć od początku :) Serial siłą rzeczy spłyca i upraszcza mnóstwo wątków, nie mówiąc już o pomijaniu wielu przemyśleń bohaterów istotnych dla fabuły. Już abstrahując od ostatniego finału, jak twórcy mogli pominąć wyjaśnienie, kto w końcu zlecił zabójstwo Brana?
SPOILER
Celem Mormmonta stanie się wkupienie spowrotem w łaski Deanerys, różnymi sposobami. Dopadnie w Essos Tyriona i będzie chciał
go postawić przed oblicze matki smoków. Nie dokońca mu sięt to uda ale TzS kończy się spotkaniem Danki z Tyrionem
Dzięki:) Nie spodziewałam się, że Tyroin będzie szukał Daenerys, chociaż jak o tym przeczytałam, to wydaje się to z jego strony zupełnie logiczne posunięcie. Zapowiada się ciekawie:)