PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 407 tys. ocen
8,7 10 1 406585
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Nie czytałam książki i proszę o spoiler! Co będzie dalej z Mormontem?

ocenił(a) serial na 8
lechatnoir27

Google nie boli.

ocenił(a) serial na 10
skorzeny

Dziecko lecz się puki możesz, bo widać, że ciebie bolą te puste fragmety twojej głowy nie wypełnione muzgiem Bez przesady, jak nie masz nic ciekawszego do powiedzenia to zamilcz. Człowiek grzecznie pyta, a ty wyskakujesz z tekstem wiejskiego przygłupa z ograniczonym słownictwem

ocenił(a) serial na 8
Mallena28

Ty tak na serio? Poradziłem jej odwiedzenie google. To odpowiedź na wszystkie jej pytania i to w ekspresowym tempie. No to jak nie mam nic do powiedzenia? No co jest z tobą nie tak? Napisz.

Mallena28

Temat juz byl poruszany, wystarczy zerknac na watki na forum

ocenił(a) serial na 8
Mallena28

No i jak tam?

ocenił(a) serial na 8
skorzeny

No właśnie, uprzejmość też nie boli.

ocenił(a) serial na 8
lechatnoir27

W którym miejscu jestem nieuprzejmy?

ocenił(a) serial na 8
lechatnoir27

Zrobi sobie dziarę na twarzy z rozpaczy :)

Taszi

Haha, aż jestem ciekaw jak i czy w ogóle przedstawią to w serialu - może być fajny dizajn który za sprawą serialu wielu fanów tattoo będzie sobie robić <niekoniecznie na twarzy/licach> xd

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Wątpię, za dużo roboty z charakteryzacją by mieli. Prędzej mu jakąś obrożę założą albo jakieś piętno niewielkie wypalą ;)

Taszi

W takim razie pożyjemy zobaczymy, jak to ostatecznie wypadnie : )

lechatnoir27

W Volantis uprowadzi Tyriona, chcąc ponownie wkupić się w łaski Daenerys. Jednak podczas podróży do Meereen zostaną, wraz z innymi bohaterami, wzięci w niewolę. Tyrion, mimo szorstkiego traktowania przez Joraha, zadba o to, by nie zostali rozdzieleni.

ocenił(a) serial na 8
Fulo

Dzięki za odpowiedź:) Już nie mogę się doczekać 5 sezonu. Chyba w końcu się przełamię i przeczytam książki zaczynając od "Uczty dla wron".

ocenił(a) serial na 8
lechatnoir27

Po co zaczynać od Uczty dla Wron? Nie będziesz znał większości postaci wtedy. :/

lechatnoir27

Wiem, że podobne opinie pojawiają się tu średnio co 20 minut, jednak moim skromnym zdaniem warto zacząć od początku :) Serial siłą rzeczy spłyca i upraszcza mnóstwo wątków, nie mówiąc już o pomijaniu wielu przemyśleń bohaterów istotnych dla fabuły. Już abstrahując od ostatniego finału, jak twórcy mogli pominąć wyjaśnienie, kto w końcu zlecił zabójstwo Brana?

ocenił(a) serial na 10
Fulo

Nie zapominajmy, że spotkają Aegona Targaryana :)

Diablicaaa

O ile to rzeczywiście Targaryen, a nie, jak twierdzi wielu, chociażby Blackfyre :D

ocenił(a) serial na 10
lechatnoir27

SPOILER

Celem Mormmonta stanie się wkupienie spowrotem w łaski Deanerys, różnymi sposobami. Dopadnie w Essos Tyriona i będzie chciał
go postawić przed oblicze matki smoków. Nie dokońca mu sięt to uda ale TzS kończy się spotkaniem Danki z Tyrionem

Mallena28

Epickie :O

ocenił(a) serial na 8
Mallena28

Dzięki:) Nie spodziewałam się, że Tyroin będzie szukał Daenerys, chociaż jak o tym przeczytałam, to wydaje się to z jego strony zupełnie logiczne posunięcie. Zapowiada się ciekawie:)

ocenił(a) serial na 8
Mallena28

Dany nie spotkała Tyriona jeszcze...

ocenił(a) serial na 6
KarmazynowyKokos

No poza tym że widziała karła na arenie i kazała go oszczędzić

ocenił(a) serial na 8
lechatnoir27

Stawiam, że Dany zajmie Old Town i Jorah spotka Sama, po czym wstąpi do NS. ;p