PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 406 tys. ocen
8,7 10 1 405604
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Podobne seriale

ocenił(a) serial na 10

Czy zna ktoś z was podobny serial do Gry o Tron ? Kocham ten serial i bardzo polubiłam jego klimat a czekanie na następny sezon cały czas mi się dłuży :( Więc chcę obejrzeć jakiś podobny :D

daenerys_2

Mnie ostatnio zauroczyło "Wspaniałe Stulecie". Leci teraz na tvp 1, a zresztą wszystkie odcinki są na you tubie. Polecam jeszcze wikingów, też bardzo ciekawy serial. Słyszałam jeszcze kiedyś, że serial "Rzym" jest bardzo dobry i podobny do "Gry o tron", ale sama nigdy nie oglądałam. :)

ocenił(a) serial na 6
daenerys_2

Wikingowie i Rzym :)

daenerys_2

"Rzym" jest bardzo dobry. Powiem, że lepszy od "GoT' i "Wikingów" razem wziętych.
Pierwszy odcinek niezbyt wciągający, daj szansę kolejnemu. jesli jednak nie wciągnie Ciebie p o3 odcinkach, to daj sobie spokój. Ale powinno wciągnąc :)
Rozpoznasz też paru aktorów z "Gry o tron" - aktorkę Indirę Varmę, grającą w "Rzymie" żonę głównego bohatera która gra Ellarię w 'Grze' oraz świetnego aktora o nazwisku Ciaran Hinds - który gra Mance Rayder'a w "Grze"a w "Rzymie" gra Juliusza Cezara, znakomicie zagrana rola.

ocenił(a) serial na 6
_J_K_

jeszcze Tobias Menzies, czyli Brutus / Edmure ;)

lemur44

Faktycznie!! A ja, widząc go jako Edmure, myślałam cały czas "skąd ja znam tę twarz?" :)

ocenił(a) serial na 10
daenerys_2

http://www.filmweb.pl/serial/Dynastia+Tudor%C3%B3w-2007-313990

ocenił(a) serial na 8
daenerys_2

Rodzina Borgiów pod pewnym względem podobna też dużo intryg, spisków ogólnie świetny serial.

ocenił(a) serial na 10
gladun

Rodzina Borgiów zajebisty serial.

ocenił(a) serial na 10
gladun

Dzięki na pewno któryś obejrzę :)

ocenił(a) serial na 10
daenerys_2

Polecam Wikingów oraz Dynastię Tudorów :)