PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 406 tys. ocen
8,7 10 1 405708
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Jaki serial oglądać?

ocenił(a) serial na 10

Przepraszam za założenie tutaj tego tematu, ale zauważyłam, że tu się dość ludzie udzielają więc pomyślałam, że tutaj założę. A mianowicie: Oglądnęłam kilkanaście seriali już i nie mam co dalej oglądać. Nie mogę się zdecydować do oglądnąć. Te seriale oglądałam już:
- 90210
- Plotkara
- Nikita 2010
- Revenge
- The lying game
- Shameless
- Dr. House
- Pretty Little Liars
- The big bang theory
- Lost girl
- Lost
- Pamiętniki Wampirów
- Glee
- Californication
- 2 Broke Girls
- The Carrie Diaries
- The Killing
- Gra o tron
Polećcie mi więc coś do oglądnięcia teraz. Od razu mówię, że nie chcę: Pogody na miłość, True Blood i How I met your mother. I jak można by było to nie fantastyczne ;D

ati223

Patrzac po tym co wypisałaś nie wiem czy cokolwiek z mojej listy Ci trafi do gustu, ale ja mogę polecić:
The Sopranos, The Wire, House of Cards, Rome, Sherlock, Breaking Bad, Boardwalk Empire, Spartacus

ocenił(a) serial na 10
Pan__Cogito

1.Breaking bad.
2. Dexter
3. Spartacus
4. American horror story

ocenił(a) serial na 10
Pan__Cogito

No a ja oglądam Pamiętniki Wampirów, Nikitę, Gra o Tron, Heroes, Kompania Braci, Breaking Bad, Spartakus, dr house
Rzym był fajny ale głupio się kończy... nigdy nie oglądałem Dextera ale może zacznę

ocenił(a) serial na 9
ati223

for girls:
1. dziewczyny
2. sex and the city
3. mildred pierce (jesli lubisz kate winslet)
dramat-thriller
3. luther
4. the Following

ocenił(a) serial na 9
ati223

Breaking Bad, Dexter, Spartacus. Z fantastycznych: American Horror Story, Supernatural, Star Trek Next Generation, Battlestar Galactica, Robin of Sherwood. Natomiast z komediowych to dla mnie rządzi i rozwala całą konkurencję The Office. Zarówno wersja angielska jak i amerykańska.

ocenił(a) serial na 9
ati223

Zdecydowanie Sherlock , nie zawiedziesz się , grają świetni młodzi aktorzy, świetne dialogi, akcja, humor itd. dla dziewczyny nie może się nie spodobać :) A spartacus, braking bad to raczej dla chłopaków bo patrze że raczej wolisz te seriale dla dziewczyn . I jeszcze Dextera możesz pooglądac ale on nie jest aż tak dobry jak się wydaje, zdecydowanie zawyżona ocena jak dla mnie ale z nudów można zobaczyć

ocenił(a) serial na 10
michalBialystok

Właśnie myślałam nad Sherlockiem, ale zniechęcają mnie strasznie te półtora godzinne epizody ;/

ocenił(a) serial na 9
ati223

Uwierz że jest naprawdę dobry tyle Ci powiem :)

ocenił(a) serial na 10
michalBialystok

No to może się skuszę ;D

ocenił(a) serial na 9
ati223

No też tak myślę :D

ocenił(a) serial na 10
ati223

Moim zdaniem Sherlock to pozycja obowiązkowa, zresztą dziwne że oglądałeś już tyle seriali a tego nie

ocenił(a) serial na 8
ati223

Ale sezon Sherlocka to tylko 3 odcinki więc będzie akurat. :)
No i jest naprawdę świetny. Nie lubię ksiązkowych i większości zekranizowanych opowieści o Holmsie, ale serial oglądałam z przyjemnością. michalBialystok nie kłamie :)

ocenił(a) serial na 9
ati223

Wire in the blood - polecam

ocenił(a) serial na 9
ati223

Spóbuj obejrzeć chociaż jeden odcinek "Supernatural", "Castle" , "Trawka" ,"White Collars". Moim zdaniem bardzo fajne seriale, mogą Ci się spodobać.

ocenił(a) serial na 10
PieczykM

Supernatural oglądałam. Trawkę też. Białe kołnierzyki wydają się być dobre. ;) (chociaż debilny tytuł :D)

ocenił(a) serial na 9
ati223

White Collars - ten tytuł wziął się od nazwy prawdziwego oddziału FBI, specjalizującego się w przekrętach i kradzieżach związanych ze sztuką. Więc nazwa trafna a po angielsku brzmi i tak zdecydowanie lepiej niż "Białe Kołnierzyki" :) Tak czy inaczej świetny serial, zwłaszcza sezony 1-2. Chociaż generalnie całość trzyma poziom. Myślę, że się nie zawiedziesz.

PieczykM

White collars to po prostu urzędnicy i pracownicy biurowi wyższego szczebla. Ich przeciwieństwem są blue collars - robotnicy.
http://en.wikipedia.org/wiki/White-collar_worker

ocenił(a) serial na 10
ati223

spartacus, fringe

ocenił(a) serial na 10
ati223

Zycie Na Fali - jeden z najlepszych stawiam go na 1 miejscu razem z - Gra o Tron i Dr Housem

ocenił(a) serial na 8
ati223

Oprócz tych, co wymieniłaś polecam jeszcze Dextera, How I met your mother (mimo wszystko), Friends, Six feet under, Weed

monao92

Dexter fajny ale już trochę oklepany. Z czegoś nowego, świeżego zobaczcie sobie jeszcze serial pod tytułem Touch na Eska TV w każdą środę po 20.00. Serial ten mogłabym porównać do Lostów. Łączy w sobie tematykę związaną z duchowością, emocjami oraz zjawiskami nadprzyrodzonymi. Eska TV jest generalnie stacją muzyczną ale ma też wieczorne pasmo serialowe..

ocenił(a) serial na 10
ati223

Breaking Bad (wymiata), The Walking Dead, Downton Abbey, Zakazane Imperium, Deadwood. No i przede wszystkim Twin Peaks :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem