Był szalony ale również byl chory :) Przeciez ci Targaryenowie uprawiali kazirodztwo i dlatego niektorzy byli szaleni np. Viserys.
Poszło o córkę Starka - Lyannę. Rhaegar ją porwał. Richard i Brandon przybyli do KP rządzając sprawiedliwości, nie pamiętam co dokładnie się tam wydarzyło, wiem tylko, że ojciec Edwarda chciał walczyć o nią, Aerys się zgodził i powiedział, że reprezentantem Targaryenów jest ogień, po czym spalił Richarda. Dodatkowo przywiązał Brandona za szyję, on próbując sięgnąć po miecz aby uratować ojca udusił się.
z tych dziesiątek postów, które on co chwilę zakłada, bynajmniej nie dlatego, że chce się czegoś dowiedzieć czy podyskutować? owszem, niektóre są usuwane, ale jeszcze i tak pełno zostało
Ostatnio rzadko zaglądam na to forum bo po prostu nie ma tu nic ciekawego. Nie można podyskutować o odcinkach bo jest przerwa między sezonami. Nie można podyskutować o nowej książce bo jeszcze nie wyszła a Martin nie udostępnia żadnych informacji o niej. To co teraz piszą na forum to tylko powtarzanie w kółko tego samego: kto byłby najlepszym władcą, kim jest Azor Ahai itp. Nie chce mi się kilka razy czytać takich samych tematów. Nuda.
Do tego jeszcze tego głupie tematy trolli, ich kłamstwa, że np. Sansa zginie (jest taki temat) oraz kilkanaście tematów w których ludzie lamentują jak to serial im się nie podoba po obejrzeniu kilku odcinków (no czemu mają służyć takie tematy? nie podoba się to spadówa na Teletubisie) jeszcze bardziej odpychają mnie od tego forum.
albo niech piszą w jednym temacie, że nie będą oglądać serialu, jak już muszą się tą wiadomością z ludźmi podzielić
i kłamstwa nawet jak kłamstwa, ale ja już zupełnie nie rozumiem, jak można tak nisko upaść, żeby specjalne zakładać tematy spoilerowe bądź z wyrachowaniem dowaląć swoje posty tylko po to, by walnąć spoilerem
ale spotkałam tu naprawdę fajnych ludzi i z tego powodu żal by mi było zrezygnować
poza tym jakby nie patrząc pomaga to w utrzymaniu się w klimacie Westeros i Essos, zebrania tego wszystkiego do kupy i mimo, że już jakiś czas minął od przeczytania książek, być wciąż na bieżąco
no i człowiek ma okazje dowiedzenia się różnych rzeczy czy spojrzeć na coś z innej perspektywy :)
szkoda, że to forum nie jest jakoś inaczej sensownie zorganizowane, mam wrażenie, jakby było traktowane po macoszemu przez portal
Utwórz w końcu jakiś temat na więcej niż jedno zdanie, bo można zacząć się zastanawiać czy przypadkiem Ciebie w szkole nie nauczyli składać zdań złożonych