PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 406 tys. ocen
8,7 10 1 405604
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Zamieszczam dokładny opis bitwy, wyciek z serwerów HBO, możliwe spoilery.

Jon wyrusza na Winterfell, Melisandre spala Sanse w ofierze bogowi ognia. Bóg ognia stwierdza że to beznadziejny dar i daje dwudziestu dobrym ludziom moce że wyglądają jak Nazgule z Lotra. No i tak rozwalają tego Jona, Rickon skacze z wieży, Davos wskrzesza zwłoki i powstaje Stannis Kamienne serce, Jon już ma przegrać ale ratuje go Hodor którego ożywiły dzieci lasu, leci on na lodowym smoku prowadzą armię LF. W tym czasie w Mereen trwa bitwa na teksty między Danką, Tyrion zakłada się że nie wypowie ona wszystkich tytułów i ona wypowiada, już zaczyna się zapowietrzać i nagle przerywają to żelaźni ludzie których teleport się naładował, jeb! Otwierają się niebiosa. Spadają oni z nieba niszcząc spodami swoich statków flotę panów. W między czasie ginie Ramsay, zabija go z łuku zmartwychwstały Olly po czym puszcza oczko do Jona. Trzeba dodać że Ramsay ginie w Winterfell bo się tam wycofał. Na koniec odcinak widzimy jak Hodor, Jon, Davos i Melisandre karmią ogary karmą Pedigree, Duch rozmnaża się z nimi a jego potomstwo dziedziczy siedzibę Boltonów. KONIEC

Mam nadzieję że nie zepsułem wam odcinka, to co napisałem sprawdzi się w 100 procentach, pamiętajcie!!!!!!!11111111!2

WTTW_FILM

Musisz zmienić dostawcę zioła.

ocenił(a) serial na 9
bazant57

Nie zmieniaj dostawcy, daj innym namiary :D

ocenił(a) serial na 7
deluxxxe

Braavos, dziewucha od małż i ostryg. Drze mordę tak głośni że znajdziesz bez problemu.

ocenił(a) serial na 7
bazant57

Dopiero zauważyłem że pingwin na twoim awatarze ma mordę psa.

WTTW_FILM

Jak pisałem, masz omamy...
A poza tym, jaką mordę, to paszcza.

ocenił(a) serial na 10
użytkownik usunięty
WTTW_FILM

Zapomniałeś że Freyowie przybywają po bitwie i dołączają do wygranej strony za co stary lord Walder otrzymuje Winterfell i Melisandre jako nową żonę

ocenił(a) serial na 7
WTTW_FILM

Wszystko brzmi bardzo wiarygodnie, Ale tylko ten Hodor na smoku z arią Littlefingera. Przecież wszyscy wiedzą że LP z armią się telepetyrnie swoim telepetyrem w środek bitwy.

ocenił(a) serial na 10
WTTW_FILM

Debil

ocenił(a) serial na 7
realowiec

Miło mi, Krzysztof.

ocenił(a) serial na 8
WTTW_FILM

Szanuję. Byłbyś o wiele lepszym reżyserem tej adaptacji, niż Dedeki. Ich wizja to jakieś bajeczki, a tu jest prawdziwe fantasy.

ocenił(a) serial na 7
niwrok_2015

Chłopie, ja już w HBO od roku robię, jak to przeczytali to od razu mnie zatrudnili ale nie ma mojego imienia i nazwiska w napisach bo ludzie nie lubią zmieniać tego do czego się przyzwyczaili. Tylko mnie bydl... znaczy biali panowie nie chcę dopuścić do pracy nad postacią grubego Rollo. A teraz spadam idę chłostać dedeków bo coś ten 7 sezon ma błędów trochę.