PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 117 tys. ocen
7,8 10 1 117482
7,1 19 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Zżera mnie ciekawość za co tak wszyscy Lubią Gabrielle uważają że to najlepsza postać najbardziej barwna, intrygująca, szalona, inna od reszty. Dlaczego najbardziej podoba się oglądającym, pomińmy tu sprawę aktorską fizyczna oceńmy Gabrielle jako samą postać:)
Bardzo proszę o wypowiedzenie się w tym temacie. Szczególnie fanki Gabrielle :)

ocenił(a) serial na 10
arcticworkers

Nie jestem wielką fanką Gabrielle, lecz oczywiście lubię ją, jest śmieszna, komiczna, umie grać, ma skoczne role, począwszy od 1wszego sezonu, mam na mysli zdrada z ogrodnikiem, milosc do Carlosa, dziecko, strata dziecka, Pózniej ten staruch i znow Carlos,
przeszłość z Alejandro, lub smieszna scena z żabami, w samochodzie, lub udawanie ze lubi rzuć tytoń. Jest piękna, jej kreacje, wnętrze "domu" przyjaźń do Bree , śmieszne teksty ;D jest odważna, ceniczna, ma wysoką poprzeczkę , lubi gejów :D
pewnei duzo ominęłam... kazda postac jest godna dobrej oceny;)

ocenił(a) serial na 10
aluu_

moją ulubienicą jest Bree, chociaż szczerze mówiac łatwiej mogłabym sie identyfikowac z Gabi. Mysle ze fajna jest w niej ta mieszanka egoizmu i gotowosci poswiecenia dla bliskich gdy to konieczne:)

euniceczar

Gabi nie jest moją ulubioną desperatką, ale i tak wolę Ją od Susan, która działa mi na nerwy.

SatineNic

Ja mam odwrotnie, lubię Susan, a Gabi działa mi na nerwy.

ocenił(a) serial na 7
SatineNic

mam tak samo. susan działa na mnie jak czerwona płachta na byka. taka ciotowata.
Bardzo lubię Gabi - właśnie ze względu na jej charakter - jest egoistyczna ale zawsze pomoże przyjaciołom choć zawsze ona będzie na pierwszym miejscu i zawsze będzie się toczyć wszystko wokół niej. Jest inna od wszystkich. Szalona, zabawna, momentami zachowuje się jak niedojrzała dziewczyna i udaje głupiutką. susan natomiast jest bardzo irytująca, ona jest najważniejsza i ją nie obchodzi co będzie z innymi byle by jej idealnego życia i miłości nie popsuć - przykład - kiedy zakopały ciało Alejandra, ona twierdziła że to ona jest najbardziej winna i to na nią wszystko spadnie jakby to ona była najważnejsza.
I ta szczerość z mikeem - wszystko sobie mówimy - szkoda tylko że on jej nie powiedział że pozbył się ciała.

soleiasta

Powiedział, że Ben Mu to zaproponował. A co dalej nie wiadomo :)
Każdy jest inny. Ja wolę SUsan, bo jest wrażliwa. Jej "ciotowatość" wcale mnie nie drażni. W wielu aspektach macie rację co do Gabi, ale Jej egoizm dla mnie jest nie do przyjęcia. Przykładów ogrom. A w ostatnim odcinku proszenie dziecka by kłamało, że jest w kościele, a księdzu, że czyta niewidomym.. Brak mi komentarza, choć może i to było zabawne :)

ocenił(a) serial na 7
martoslaw

właśnie taka jest Gaby próżna;) mało co obchodzi ją to co się dzieje wkoło bo ona i jej potrzeby są ważniejsze jednak kiedy trzeba to pomaga;)

ocenił(a) serial na 10
arcticworkers

Gaby jest idealnym przykładem egoistki, ale jak się okazuje nie całkowitej, gdyż jednocześnie potrafi się poświęcać i kochać innych. Wszelkie jej akcje jak wspomniana przez aluu_ zdrada z jej punktu widzenia zawsze są wytłumaczalne tak, że wg niej ona naprawdę nie jest winna. Ona naprawdę tak to widzi :) Z początku mnie to zaskakiwało - jak można aż tak być zapatrzonym w siebie? Z czasem uznałam, że jest celowo przebarwiona, przez to zabawna. I tak szczerze, chyba każdy chciałby mieć na wszystko taką odpowiedź, żeby zawsze móc obrócić kota ogonem. Jej udaje się to za każdym razem. Uwielbiam ją na równo z Bree.