PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 117 tys. ocen
7,8 10 1 117482
7,1 19 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Którą bohaterkę najbardziej lubicie ? Każda z nich jest inna.
Ja osobiście, niewiem którą mam wybrać bo każda ma jakąś zalete.A wy?

Bounty

Polecam ci Bree Hodge. Jest to przebiegła "lisica" na Wisteria Lane. Miała już 3 facetów w swym życiu ale pierwszy ją zdradził po 18 latach małżeństwa (Rex Van De Kamp), drugi zabił pierwszego i sam popełnił samobójstwo (farmaceuta George Wiliams) a drugi mąż był podejrzany o morderstwo pierwszej żony (Almy Hodge) i kochanki (Orson Hodge). Jego była żyła a kochankę zabiła nowa teściowa Bree. Bree jest kobietą twardą bo mimo różnych przeżyć w życiu z córką (Danielle Van De Kamo - ciąża), synem (Andrew Van De Kamp - wojna z nim) oraz partnerów zawsze umiała sie podnieść i iść dalej. A z resztą, akcje z jej udziałem są według mnie najśmieszniejsze. POLECAM!!!

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Jeśli uważasz się za tak wielkiego fana, to proszę cię przynajmniej pisz że jeszcze był inny... Peter z klubu AA!!!

Bounty

A jak nie odpowiada ci żadna z występujących desperatek, zawsze możesz się "zakochać" w tej jednej i jedynej znajdującej się w zaświatach, której głos może cię ukołysać do snu - Mary Alice Young.

Bounty

Lynette Scavo!!! najbardziej prawdziwa i najlepsza wg mnie.
PS. zapraszam do mnie na bloga o DHW.

SatineNic

no a adres? No wiesz - www?

Nie będe mógł sprawdzić twego bloga bez adresu...

ocenił(a) serial na 10
michu1945

lol...blog na filmwebie:)))wejdz na jej konto(uzytkownika)

użytkownik usunięty
Bounty

Ahh rzeczywiście to trudny wybór, ja sama mam problem z wybraniej tej ulubionej.Bree lubię za zaradnośc. Susan za niezdarnośc. Gabi za przebojowośc a Lynette za pomysłowośc, wytrzymałośc, i za to, że zawsze stawia na swoim. A no i jest jeszcze Edie u której uwielbiam sarkazm :) Jeżeli jednak musiałabym wybierac to chyba wybrałabym Lynette :)

ocenił(a) serial na 10
Bounty

Bree - kobieta którą kocham kochać i nienawidzieć

ocenił(a) serial na 9
Bounty

zdecydowanie jestem wielką fanką zaradnosci, uporu, siły, pomysłowości i innych niewymienionych cech lynette. jest boska. uwielbiam sceny, w których rozmawia z tomem. :D

ocenił(a) serial na 10
paulina_es

Hm...no tam zdania sa podzielone.Mam podobne zdanie jak Sally najmniej śmieszna dla mnie jest Gabi(ale ja lubie)ona właśnie jest przebojowa i sliczna,Bree jest taka dama ;) Susan takim dużym dzieckiem a Lynette silna i niezależna i odważna ;P

ocenił(a) serial na 9
Bounty

Zdecydowanie Susan :] Za jej 'genialne' pomysły, śmieszne wpadki i uroczą niezaradność.
Inne desperatki też lubię, to jasne, ale Susan zawsze rozśmiesza mnie do łez ;D

ocenił(a) serial na 10
Bounty

takich tematów było już kilka(pt.Ulubiona bohaterka)

ocenił(a) serial na 10
Bounty

Jak dla mnie Lynette, jest taka zaradna w porównaniu do swojego męża. Lubię też Bree, bo ma czasem takie dziwne sutuacje.

ocenił(a) serial na 10
agusiaczek44

wszystkie sa zajebiste a najbardziej lubie Bree Susan Gabrielle Edie i Lynette heh

ocenił(a) serial na 10
sparrow19

No...ja chyba zdecydowałam się na Susan ;) Narazie ;) Jest taka...urocza ;)
Niezdarna,szczera,czuła i ciepła! Te jej wpadki ;) heh ;) i miłości ;)
Inne bohaterki też są super. Najmniej daże sympatią Edi.

Zapraszam do mnie !!!
Czekam !

Bounty

Cóż...ja rzadko oglądam ten serial, ale najbardziej polubiłam Susan. Bywa trochę niezdarna i ma czasami aż nadmiar kłopotów ale jest tez bardzo sympatyczna i śmieszna :)

ocenił(a) serial na 10
Bounty

lynette i jej dzieci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D