Oglądaliście już pierwszy odcinek? Czy macie już swojego faworyta? Jak wrażenia?:)
A co do Lily, hejtuje ją od samego początku, z odcinka na odcinek coraz bardziej. W hit me with the best shot czułem się jakbym oglądał wal enia pływającego w wodzie.
Już nawet nie o wagę chodzi, ale jej paskudny charakter - Hannah miała podobną budowę i ją bardzo lubiłam, bo była przesympatyczna
Ja uważałem że hannah była słodka, świetnie śpiewała, i bardzo sympatyczna, ale jak widze facjate Lily... do tego ten charakter..taka dzi.wka że tak powiem.
mi też nie chodzi o jej wagę, bo figurą przypomina Hannah, która była cudowna, urocza, skromna i otwarta, a Lily... cóż, bitch, i wszystko jasne.
gdyby Nellie dawali do zagrania role nieśmiałej dziewczyny, byłoby świetnie. dobrze, że miała grać kogoś zupełnie innego, na tym polega aktorstwo, ale niech zachowują się tak wobec wszystkich.
a teledysk do 'Eye of the tiger' jest śmieszny, ja pierdziu, czy Eric już nie ma pomysłów? żenujące. i te miny Lily jak jakiegoś buldoga...
niech teraz odpadnie Abraham/Ali/Lily, bo patrzeć na nich nie mogę.
ja Abrahama nawet lubię, ale jest ewidentnie gorszy od innych i szkoda miejsca na niego...
Lily dobrze śpiewa, ale jest wredna i działa na mnie jak płachta na byka, nie ma aż tak wyjątkowego talentu, by ją tam tak długo trzymać. :|
o Ali już nie wspominając, bo ona piszczy, a nie śpiewa.
Coś mi się wydaje że Blake wygra... Tylko jak to ma się do wielokrotnie powtarzanego motta, że szukają kogoś kto jest "underdog"? Blake jest idealny pod każdym względem, przystojny, utalentowany. Miło się na niego patrzy ale to się gryzie z sensem Glee. Ryan Murphy to hipokryta, wywala osoby idealnie pasujące do Glee a zostawia postacie typu Lily. Tak samo było w 1 sezonie, wygrał Sam, który był perfekcyjny od początku.
mi też tak się wydaje i w sumie bardzo by mi to pasowało, uwielbiam go. :)
taak, oni niby szukają takich ludzi, ale tak naprawdę chodzi o to, by umieli się wcielić i udawać, co widać po tym, kogo wywalają i kogo zostawiają. gdyby ta cała gadka Ryana o byciu sobą była prawdziwa, Cameron nigdy by nie chciał odejść [bo nikt by nie wymuszał całowania, przytulania itp., tylko by to uszanowali], Marissa zaszłaby dalej, nie mówiąc już o aktualnych przykładach jak Nellie właśnie.
zarówno Sam i Damian nie mieli większych problemów w pierwszym sezonie [Damian chyba tylko z tańcem]. ci, którzy nie dają sobie z czymś rady, odpadają, jak w każdym innym programie, co jest smutne, bo to przecież Glee...
najlepsze jest to że pod koniec tgp, kiedy zostają te 3-4 odcinki, jest najwięcej śpiewania, każdy ma więcej linijek, tylko że właśnie pod ten koniec zostają same randomy co piszczą i płaczą, tak chodzi mi o lili i ali, zamiast Dani i Nellie, bedziemy się z nimi użerać...
Co do abrahama chodzą ploty że odpanie w następnym odcinku, ja go akurat lubie i lubie jego głos....
Ale mam przeczucie że wygra michael/shanna
do Dani też by się przyczepili, że 'za mało chce'...
ja też lubię Abrahama i jego głos, ale nie jest jakiś wyjątkowy i wolałabym, żeby to on teraz odpadł zamiast Nellie. mimo całej sympatii. :)
ja bym była zachwycona, gdyby wygrał Blake, Michael albo Shanna. w sumie fajnie, gdyby to była dziewczyna, bo ostatnio byli dwaj chłopacy. :)
Jeśli już o wyglądzie i wadze mówimy to Blake nieźle zbudowany jest, można powiedzieć że wręcz napakowany, obciąć mu te włosy, walnąć na łyso, dać dress i mamy niezłego koxa :P
Zaś Ayilin jest gruba chociaż po niej tego nie widać, ale ma brzuszek i to nie mały, do tego ten nos.... Śpiewać niby umie, chociaż znudziło mi się te jej śpiewanie po "Without You"
Lily - no comment.
Wiem że dużo na wygląd patrze, ale jednak to jest showbiznes, tu trzeba wyglądać, no i jestem chłopakiem :P
czy ja wiem, czy napakowany? fajnie jest zbudowany, nie wygląda sztucznie i 'sterydowo', tylko tak zdrowo, normalnie. :D
Aylin ma tak zbudowaną sylwetkę i tak się ubiera, że dopóki ktoś jej nie zobaczy w stroju kąpielowym czy gorsecie, to nie zauważy tego brzuszka. :P ogólnie nie podoba mi się jej figura, jeśli już o tym mowa. duży brzuch, takie sobie nogi, niska, małe piersi, z twarzy też raczej średnia, bo ma ten duży nos i takie żabie oczy... ale ona na pewno nie ma problemów z akceptacją samej siebie. :DD
mam koleżankę baaardzo do niej podobną - zarówno z figury, jak i z twarzy. :P
Shanna też jest raczej dobrze zbudowana, ale raczej nie nazwałabym jej grubą. :)
oj tam, ja, jak każda dziewczyna, też zwracam nawet w takich programach uwagę na wygląd, zarówno chłopaków, jak i dziewczyn. ;)
tak, te jej wielkie niebieskie oczyska na pół twarzy. *___* nie dość, że intensywny kolor, to jeszcze ogromne... ale zapada w pamięć przez ten wygląd :D
Propo Shanny nie wiem czemu ale ona mi sie kojarzy z taka świnka... Poza tym nie wiem dlaczego ona wciąż przechodzi... Ostatnio rozumiem bo łaska sie widać postarala ale zwykle jak dla mnie ona ginie w teledyskach....
W b3 stale osoby.... Przez chwile już sie bałam ale ostatecznie nie wyszło tak zle.... Odcinek bardzo przyjemny i nawet śmieszny czasami..... Póki co ja jestem zadowolona z wyników... :)
http://movreel.com/l4a50k90d8pm dla tych, którzy jeszcze nie widzieli najnowszego:)
Świeżo po obejrzeniu odcinka po prostu jestem w nastroju "nie oglądam więcej The Glee Project bo odpadł Abraham" i w sumie tyle mogę powiedzieć na ten temat.
moim zdaniem było całkiem pewne, że odpadnie albo on, albo Michael. I chociaż wolę Michaela, to stawiałam na niego, bo ciągle ma problemy z nagrywaniem, a Abraham był naprawdę dobry... Niepotrzebnie poszedł później do Ryana:/
Podejrzewam właśnie, że Michael odpadnie w następnym odcinku :/ Naprawdę lubię jego głos ale w sumie nie widzę go w Glee... Według mnie chyba wygra Blake :)
Albo Shanna (nie wiem czy dobrze napisałam). Z odcinka na odcinek lubię ją jeszcze bardziej. Robi wszystko co jej każą, wykazuje się wytrwałością, jest pracowita, dokładna, dobra w tym co robi... Teraz ona jest moją faworytką jeśli chodzi o dziewczyny:) Myślę, że teraz odpadnie Michael, a zaraz po nim Lily albo Ailyn.
No Shanna daje radę :) Ja bym na przykład NIGDY nie założyła sukienki z mięsa ;) Ale to ja xD Lily i Aylin... Nigdy za nimi nie przepadałam, powiem ci szczerze...
Michael nie odpadnie w kolejnym odcinku na 100% i całe szczęście! W video spisał się bardzo dobrze, uważam, że mimo całej mojej niechęci do Lily byli najlepszą parą, więc wątpię, że w ogóle znajdą się w bottom3. Stawiam na Shannę choć wolałabym, żeby odpadła Ali.
Dlaczego nie odpadnie? Wiesz to, czy tylko tak myślisz? Teraz jestem ciekawa, może jakieś plotki są na ten temat?:P
po protu na koniec pierwszego odcinka był sneakpeek z calego sezonu i byly tam pokazane niektóre sceny z udziałem Michaela, których jeszcze nie było w dotychczasowych video i nie ma ich też w video z kolejnego odcinka :)
zaraz sobie pobiorę odcinek. :D lubię Abrahama, ale, kurde, czas, aby zostali najlepsi, więc niech jeszcze odpadnie Ali, Lily i Aylin. :D
a Shanna jest genialna od pierwszego odcinka, nigdy nie marudzi, nie narzeka, robi wszystko perfekcyjnie, poświęca się i nie jest typem drama queen. czytałam, że podczas kręcenia 'When I grow up' [w tej mięsnej sukni] wymiotowała trzy razy, biedna..
a tak pomijając ostatni odcinek [który się pobiera i pobiera], to jestem przeeeeszczęśliwa, bo za tydzień będzie Darren z tematem 'Romantyczność', a nagrywać będą 'We found love'. :D
potem Dianna z 'Actability' i na końcu coś cudoooownego - Chris i 'Glee-ality'. ten sezon ma najlepszych gości. :D
obeeejrzałam i powiem wam, że po oglądaniu tego nagrywania raz po raz od nowa teledysk podoba mi się bardziej. XDDD
nie wiem, czemu Ali kolejny raz wygrała zadanie domowe. serio, uważam, że np. Blake tak samo dobrze się spisał. wiadomo, jest to ocena subiektywna, ale, kurczę, myślę, że fajnie by było, gdyby każdy miał okazję być wyróżnionym w taki sposób. więc nie wiem, czy to litość, czy znajomości, czy co innego, bo dla mnie to ona więcej krzyczy i piszczy niż śpiewa.
irytuje mnie Lily - jak chwali się swoim głosem, przez co nie chce dostosować się do innych. że niby uwaga Aylin była złośliwa? strasznie przewrażliwiona jest, taka diva.
współczuję im tego nagrywania, ile można? ;o nie dziwię się, że byli zmęczeni, zdołowani, zrezygnowani, każdy by padł. zwłaszcza, jak Ali nie mogła trafić do kosza nie ze swojej winy.
nadal uważam, że zaśpiewali tę piosenkę za spokojnie, zwłaszcza refreny. ta piosenka to jeden wielki power, a u nich jakaś moc pojawiała się chwilami, minimalne przebłyski...
zgadzam się z nominacjami do bottom 3, ale jakoś poucinali im te piosenki strasznie. :D
Michael jest naprawdę słodki i pełen uroku, krzywdzące jest porównywanie go do Blake'a, bo z góry wiadomo, że wypadnie gorzej. nie podobała mi się wersja 'Man in the mirror' śpiewana przez Abrahama, uwielbiam tę piosenkę, a tu takie średnie wykonanie. a ta akcja potem to już w ogóle, po co on tam wyłaził? zepsuł wrażenie, jakie mógł stworzyć na Ryanie.
Lily jest dobra jako gwiazda, solistka, diva, nie nadaje się do Glee, bo nigdy się nie dostosuje, nie stworzy całości. i wszystko odbiera jako atak.
czekam, aż w następnym tygodniu odpadnie Ali! :D
Abraham mnie wkurzal od poczatku, w zeszlym tygodniu po solowce go polubilam i te3raz odpald! Bylam bardzo zdziwiona, bo baaaardzo lubie Michaela, jest mega slodki, ale bylam pewna ze on odpadnie.
Jak wyzej, irytuje mnie Lily i nie uwazam,zeby Aylin uwaga byla zlosliwa, miala racje.
Stawiam, ze w finale bedzie Blake na pewno, Ali i Shannon, ( 4 ooby beda czy ile?) chociaz bardzo bym chciala zeby Ali odleciala, mega mnie denerwuje i irytuje. Potem Lily.
Blake jest cudowny! :D
Hallo.... :) Właśnie jestem po ostatnim odcinku.... Moim zdaniem świetny!!! Osobiście bardzo zdenerwowana mnie w nim Shanna.... wreszcie pokazała jak bardzo jest falszywa... B3 bardzo mocne.... Osobiście nie spodziewałem sie ze odpadnie jedna z "najmocniejszych" osób w całym turnieju.... Aczkolwiek tak szczerze to jestem bardzo zadowolona z ostatecznego wyniku.... :) piszcie jak tam wasze wrażenia... Ja napisala bym wiecej ale nie chce zdradzać szczegółów....
okej, dzisiaj ja nie mogę znaleźć żadnego linka, a boję się wejść na tumblra w obawie przed spojlerami (którymi nagle zaczęłam się przejmować). Podrzucisz coś?:)
a ja poszukałam spoilerów i jestem wściekła, bo jeden/na z moich ulubionych uczestników/czek odpadł/a ;( noż kurde! muszę koniecznie zobaczyć zaraz odcinek, bo to aż niemożliwe... :(
SPOILER SPOILER SPOILER
a Lily i Ali dalej w konkursie, jee, skaczmy z radości. :/
pocieszam się, że za tydzień odcinek z Dianną i będą śpiewali 'Perfect' Pink jako zadanie. ;)
ja pobieram stąd: h ttp:/ /www.to rrenthou nd. com/has h/0b80 3a4476dcf8e44 a1a48b6463607 6951d70cc3/torre nt-info/The-Glee-Proje ct-S02E0 9-Romanti cality-Darren- Criss, mam nadzieję, że to nie jest żaden fake, bo też jakoś trudno linka znaleźć...
Mam nadzieję, że okaże się to prawdziwym odcinkiem. Wrzucisz na jakiś inny serwer jak ściągniesz?
niestety, mi nie działa z tego linku, teraz próbuję stąd: http ://w ww .torrentre actor .net/torre nts/578 8567/The- Glee-Project-S02E09-Romanticality-%28Darren-Criss%2 9-HDTV -x264-mp4, więc dam znać, czy działa i czy warto pobrać. :)
straszne, nie mogę znaleźć żadnego dobrego linka, nawet na stronach, na których zawsze były szybko... im ciekawszy odcinek tym gorzej :D
niestety skusiłam się na spojlery i jestem załamana:< naprawdę zaczęłam mocno kibicować temu uczestnikowi:<
Ja również nie mogę znaleźć nigdzie odcinka. Szukam od paru godzin i nic ! a jak wam idą poszukiwania ? :)
nie, to zwykły odcinek :( ale z którymś też była taka sytuacja, że dopiero dzień po można go było znaleźć w sieci.
jeśli ktoś byłby zainteresowany to wrzucam link do video z kolejnego odcinka http://www.youtube.com/watch?v=pfPQUf65_yY. Wiadomo, że jeśli ktoś nie chce wiedzieć kto odpadł to nie może oglądać.
Na marginesie- uważam, że to video jest R E W E L A C Y J N E!