Oglądaliście już pierwszy odcinek? Czy macie już swojego faworyta? Jak wrażenia?:)
pierwszy odcinek wychodzi chyba dopiero we wtorek, 5. czerwca? :> jak dotąd widziałam tylko zapowiedź na yt i wspólną piosenkę i uważam, że faceci są o niebo lepsi od dziewczyn. kilku zwróciło moją uwagę. ;)
Miałam na myśli ten odcinek, w którym pokazują przesłuchania i wybór czternastki zawodników:) Czyli odcinek 0 :)
aaaa! to muszę nadrobić! zaraz go poszukam i zdam relacje. :D
ale i tak sądzę, że w tej edycji nie znajdę faworyta wśród dziewczyn :)
Są takie mdłe i bez charakteru, prawda? Ja też nie jestem zachwycona jakoś dziewczynami. Ale chłopcy bardzo interesujący:) Mam nadzieję, że odcinek ci się spodoba, mogę podrzucić linka jeśli chcesz:)
dokładnie, nie wyróżniają się niczym, przynajmniej tyle mogłam stwierdzić po paru filmikach. szału nie ma, ale może coś fajnego z nich wyjdzie w odcinkach. :)
znalazłam, właśnie siadam do oglądania. :)
A tak w ogóle to są w necie jakieś proma co do TGP czy nie? bo jakoś nie mogę znaleźć, a ciekawa jestem i już chyba do jutra nie wytrzymam:)
pod koniec tamtego odcinka była krótka zapowiedź [pamiętam, że rzucali się na jakieś siano, ktoś się całował, a Shanna śpiewała w 'dogrywce'... chyba, że pomieszali wszystko i to była jedna wielka zapowiedź kilku odcinków :)], a dzisiaj znalazłam to:
http://www.youtube.com/watch?v=LhVlYDzv_UA&feature=related ;)
No niestety filmik mi nie śmiga, bo jest prywatny, ale dzisiaj chyba już się da obejrzeć nowy odcinek, więc nie narzekam tylko zabieram się za szukanie:)
właśnie widzę, że teraz nie działa... w każdym razie, tam było wykonanie The Party Rock Anthem. kurde, czy tylko ja uważam, że dają im kiepskie piosenki w tym sezonie do tych 'teledysków'? rok temu śpiewali żywsze i ciekawsze utwory...
ja właśnie pobieram odcinek :)
już sobie znalazłam ten teledysk:) faktycznie piosenki jakoś nie zachwycają:) a skąd ściągasz odc?
wpisuję w google 'the glee project s02e02 torrent' i szukam jakiegoś dobrego. :) ale dzisiaj jakoś ciężko znaleźć, bo same fake'i albo odcinek glee nazwany 'the glee project'... może wieczorem wstawią dobry odcinek na jakąś stronę ;)
okeej, obejrzałam i przypomniało mi się, jak bardzo pozytywnymi postaciami są Nikki, Zach, Robert i reszta ekipy! w tej edycji ludzie byli baaaardzo różnorodni, ciekawi, wzruszały mnie ich historie, a przy tym byli pełni pozytywnej energii. zwłaszcza podziwiam ludzi niepełnosprawnych, niewidomych, bo udział w czymś takim wymaga wielkiej odwagi. za to kocham Glee - dawanie szansy każdemu. :)
faceci wymiatają, zwłaszcza w 'The Edge of Glory', bo głosy dziewczyn tam w większości się zlewają. na pewno wśród dziewczyn moją uwagę zwróciła Nellie - bardzo charakterystyczna - i Shanna. z chłopaków - Abraham, Blake, Charlie, Michael [uroczy, od razu czuć do niego sympatię] i Mario [oczarował mnie totalnie]. pewnie po pierwszym odcinku z Leą Michele wybiorę sobie dwóch-trzech ulubieńców, ale na dzień dzisiejszy kibicuję tej szóstce. :)
Dla mnie jak narazie najlepsi są właśnie z Dziewczyn to Nellie i ta murzynka chyba Taryn czy jakoś tak A z facetów to Abraham i Maxfield :) Tyler to kolejny pedzio o pedalskim głosiku jak kurt . Reszta facetów nic ciekawego wymuskane lalusie o zwyczajnych głosach nie wyróżniających się z tłumu. Reszta kobiet to nic specjalnego szkoda że nie ma głosów na Miarę Mercedes przeciętne są laski.
Ja oczywiście mam faworytów wśród chłopaków przede wszystkim Blake oprócz niego Michael, Abraham i Charlie dokładnie tak jak yootsuu:D jak na razie dziewczyny mnie nie zachwycają, zobaczymy później, 2 seria zapowiada się równie ciekawie co pierwsza. I kocham Zacha, no niesamowicie pozytywny i sympatyczny człowiek, uwielbiam jego śmiech, i ten dziwny uroczy odruch przy nim
a jeszcze jedno, mam nadzieję, że tym razem wygra jedna osoba, bo mimo iż fajnie było zobaczyć w glee całą czwórkę z poprzedniej serii, nie ma to chyba większego sensu, bo zrobi się niezły tłok i zamieszanie, a z tego co można było zauważyć w 3 sezonie glee zwycięzcy TGP mieli role raczej mocno ograniczone i robili za tło zwłaszcza Damien, tak więc jedna osoba i porządne story line
A wy wysyłaliście SMS-a?? Bo jak chcę obejrzeć to mi wyskakuje okienko żeby wpisać swój nr tel itd.
musisz kliknąć na napis "free" na górze tabelki, bo inaczej bardzo dużo zapłacisz. Wtedy możesz oglądać za darmo.
znalazłam, obejrzałam i... wow, dobry start! :D
spoilery!
Lea jest przepiękna i fantastyczna! wątpię, by ktoś tam zapamiętał całą jej przemowę, wszyscy wydawali się tacy.. wpatrzeni w nią. zazdroszczę im! :D wykonanie grupowe 'Born this way' niezłe, chociaż jak jest ich tak dużo to ciężko ocenić kogokolwiek po zaśpiewaniu dwóch linijek, widać było, że chcieli zwrócić uwagę Lei i Ryana, niektórzy chyba trochę na siłę. spodobała mi się Shanna, fajnie, że wygrała to zadanie. piosenka 'teledyskowa' średnia, jakoś mało żywa ta wersja 'Here I go again', ale wizualnie fajnie się oglądało. lubię, jak ich tak malują i przebierają. :D moi faworyci się nie zmienili, aczkolwiek szkoda, że odpadł Maxfield, bo miał naprawdę przyjemny, męski głos. Aylin [? chyba tak to się pisze...] i jej wykonanie 'Without you' mi się, o dziwo, bardzo spodobało. nic nie przebije wersji Lei Michele, ale ona zaśpiewała to w jakiś taki niesamowity sposób, urzekła mnie. :D
nie mogę się doczekać na kolejny odcinek, bo zapowiedź wygląda obiecująco. :D
A skąd brałaś? Bo pierwszy już widziałam, był normalnie na torrentach, ale wydaje mi się, że wczoraj był nowy i nie mogę znaleźć :( są jedynie te zapakowane pliki, do których trzeba mieć jakiś kod czy coś. A mam taką ochotę na danceability ;D
Nie mogę znaleźć drugiego odcinka, o co chodzi :(
Druga edycja jednak wydaje mi się dużo słabsza... Widziałam teledysk do "Party Rock Anthem" i jakim cudem to jest z tygodnia "Dance-ability"?! Przecież tam wcale nie ma tańca! W ogóle bez porównania z pierwszą edycją i "Can't touch this" :/
Troszkę mi się wydaje że z fajnego, porywającego serce programu zrobiło się reality show w którym trzeba zabłysnąć, niekoniecznie mądrze...
dla mnie też tańca tam niewiele... może tylko w tej scenie, gdzie każdy na środku 'tańczy', jeżeli można to tak nazwać. z tym całowaniem się każdy z każdym kojarzy mi się odcinek o seksualności z pierwszego sezonu.
też nie mogę znaleźć odcinka :/
Dani odpadła. I mówią też coś o jeszcze jednej dziewczynie (nie pamiętam imienia), zastanawiam się czy nie odeszła jak Cameron...
Tak coś właśnie czułam... Ale szczerze mówiąc ledwo ją zapamiętałam, więc dopóki nie zobaczę odcinka i mnie nie wzruszy, to nie będę płakać za nią:) Chociaż trochę mnie to złości, bo dwa odcinki siedziała w programie i odeszła, a na jej miejsce byłoby mnóstwo chętnych i utalentowanych ludzi...
Dokładnie... Po co pakuje się do programy skoro odchodzi w drugim odcinku :/ Jeszcze nie wiem dlaczego, ale chyba dlatego że nie umie tańczyć. Jakby wcześniej nie wiedziała że trzeba będzie tańczyć...
aa, wiem, która to. to dlatego nie było jej w teledysku. ale ona w ogóle strasznie tęskniła za matką, mówiła, że pierwszy raz w życiu [!] jest poza domem sama dłużej niż dzień, więc będzie się nie odnalazła. też uważam, że to niesprawiedliwe, bo na jej miejsce było wiele dobrych/lepszych osób, ale cóż...
Szkoda że zmarnowała miejsce... Ale i tak mówili, że dwa razy musieliby wywalić po dwie osoby (bo jest ich aż 14, a odcinków tyle samo co poprzednio), więc już jeden raz mają z głowy.
jeszcze odcinka nie ma, a już piosenka z następnego: http://www.youtube.com/watch?v=3OzbgirLfOU&feature=player_embedded
Nellie fantastyczna! Już nie tylko głos ale jej twarz, oczy, coś niesamowitego... Charliego też bardzo polubiłam :)
Wideo lepsze niż poprzednie, ale jednak wciąż poziomem nie zbliżyli się do 1 sezonu... A szkoda, bo z kolei pierwszy teledysk ("Edge of glory") moim zdaniem jest ekstra
uwielbiam tę piosenkę :)
ich wykonanie bardzo mi się podoba, czuję, ze dużo łez się polało w trakcie kręcenia. Nellie ma fantastyczny głos, tak samo Shanna. pięknie wyszła ta część, śpiewana przez Blake'a chyba [taki ładny chłopaczek z grzywką, siedział na korytarzu, mogłam pomieszać imię :D]. teledysk skojarzył mi się z 'Mad World' z tamtego sezonu, taki bardzo w stylu Glee :)
ktoś znalazł może drugi odcinek? ;>
Bo to ten sam tydzień - "Vulnerability".
Obejrzałam jeszcze dwa razy i na scenie z Mario mam łzy w oczach :(
Michael ma fantastyczny głos.
A w Aylin zakochałam się kiedy wykonywała solo dla Ryana ("Without you" http://www.youtube.com/watch?v=giwEExp_Sys) - ma powalający, niesamowity głos. Chociaż do Lei Michelle oczywiście równać się nie może :)
mi Aylin była obojętna, ale po tym solo... zakochałam się - może nie w głosie, jako głosie, ale w jej emocjach. niesamowite, jak ta dziewczyna potrafi w każdej piosence brzmieć inaczej. widać, że się zmobilizowała i włożyła w to całe serce, efekt powala! :)
do Lei mało kto się może równać :D
Michael - tak, on też mi się spodobał. fajnie brzmi. ;)
mnie Mario rozczula za każdym razem, najbardziej jak tydzień temu pokazywał Zachowi jak to jest się poruszać, będąc niewidomym.
Wow ja w życiu me zapamiętałabym tych wszystkich imion... Mi osobiście jakoś ludzie z pierwszej edycji bardziej przypadli do gustu, natomiast co do drugiego sezonu jeszcze nie mam ulubienca. Aczkolwiek jeszcze wszystko sie moze zmienic gdyz jeszcze nie oglądałam we wtorek 2 odcinka tak wiec muszę czekać na to aż sie wreszcie pojawi on demand na kablówce :o( a wam póki co który sezon sie bardziej podoba?
Dziewczyny, cud nad Wisłą, znalazłam rozwiązanie! Jeśli ściągniecie na mozilli firefox dodatek anonymoX 0.9.9. to możecie obejrzeć nowy odcinek na hulu.com :) ten dodatek tak jakby "zataja" przed stroną fakt, że nie jesteście ze stanów:) yeeeea, mój już się ładuje:)