Jak myślicie czy dodadzą z czasem postać Małego Flasha ? Skoro w Arrow dodali Roy'a to myślę, że fajnie było by zobaczyć Wally'ego.
Jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że Wally sie pojawi (niemal 100%). Szkoda tylko, że będzie to prawdopodobnie wersja New 52 w której jest czarny.
Tylko klasyczny czyli biały z rudymi włosami. Czarny to profanacja. To nie jest Wally West, to Wally South.
Pod jakim względem niby lepszy? Won z poprawnością polityczną. Za 50 lat wszyscy hetero i biali wyginą. Światem będą rządzić murzyni homoseksualiści, a wraz z postępem technologii będą się rozmnażać przez drukarke.
Czarny Wally pojawił się tylko w 1 komiksie. Ciężko wyrobić sobie zdanie po przeczytaniu 1 numeru.
Widocznie można. Jak oglądasz jakiś film lub serial to już po pierwszym odcinku wiesz czy przypadnie Ci on do gustu i czy warto go oglądać.
Oglądając serial obejrzysz cały pierwszy odcinek i wyrobisz sobie o nim pierwsze zdanie. Masz już pierwsze informacje i zarys fabularny tego co zobaczysz w przyszłości. Wally pojawił się jedynie na 4 stronach Flash Annual #3. Jedyne co pomoże nam w wyrobieniu sobie opinii o nim to wypowiedz Iris o jego pochodzeniu i to, ze Wally nie przepada za Flashem. Ale o gustach się nie dyskutuje, jeśli Ci sie spodobał to twoja sprawa i nic mi do tego. W pewnym sensie podoba mi sie to, że lubisz nowego Wally'ego. masz swoje własne zdanie z którym wiele osób sie nie zgadza i nie kryjesz się z tym. W obecnych czasach jest niewiele takich osób, większość to trolle które robią to specjalnie.