Jestem właśnie po 1 odcinku Fargo, miazga człowieku, nigdy nie widziałam tak dobrego pilota, polecam!!!!!
Utopia to serial klasy B, ciekawa realizacja ale straszy naiwnymi niedociągnieciami fabuły. Warto się zapoznać, ale w drugiej kolejności. Fargo świetne. Peaky Blinders nie znam.
Bez takiego entuzjazmu,ale ostatnie 20min rozwalają.
Chyba zbyt wiele postaci zachowuję sie jak idioci i jest to specjalnie przekoloryzowane :) Chyba że taki urok Minnesoty a ja niedoinformowany. Mimo to czuć jakiś klimat.Chociaż ciężko ocenić po 1 odcinku. No i
Jutro zabieram się za kolejne odcinki i będę mógł napisać coś więcej.
Kto szuka w Fargo rzeczawistnego odbicia swiata i ludzi - ten znalazl sobie nieodpowiedni fim do tego...
Fargo - Mnie nie przyciągnął pilot , może kiedyś do niego wrócę.
Utopia - Bardzo wciąga i da się go oglądać hurtem. Ale zostawił bym go sobie na leniwą niedzielę bądź dwie :P
Peaky Blinders - Bardzo przyjemy serial i ta muzyka. Tyle że jest krótki.
Jeśli miał bym polecać z tych trzech to Peaky Blinder jako pierwsze.
Ja bym wybrał utopie jest naprawdę genialna !!! i nie powtarzalna jeszcze żaden scenariusz w serialu nie był tak oryginalny jak w utopi
i nie jest wcale serialem kategorii B widać że włożono w nią wiele pieniędzy a gra aktorów jest naprawdę niesamowita
W Fargo jestem po 8 odcinkach. Na razie jestem zawiedziony, porównywali go do najlepszych a to jest właśnie serial klasy B.
Dokończę fargo i biorę się za Utopie.
Fargo serialem klasy B? Według mnie, to jeden z najlepszych seriali ostatnich lat!
Ja nic takiego nie pisałem;p Ja nie uznaje wogóle takiego podziału ani dla filmów ani dla serialu. To tak jakby powiedzieć, że dziecko bez ręki, nie jest człowiekiem, co za różnica jaka klasa! Film to film.
Jestem po szóstym odcinku Fargo. Wciągnęło mnie na amen. Zdecydowanie polecam, nie widziałem tak odjechanej historii od Breaking Bad. Tak przy okazji zobaczcie skład reżyserów (panowie z Breaking Bad, Dr Housa i Six Feet Under !)
Mnie też Fargo zachwyciło. Klimat końcówki trochę przypomniał mi lśnienie. Liczyłam na drugi sezon ale końcówka mówi sama za siebie więc raczej drugiego sezonu nie możemy się spodziewać.
Peaky Blinders koniecznie (w wersji z polskim lektorem jest lepsze bo zmieniają muzykę w niektórych miejscach)
Fargo jest ciekawe ale ma ten problem, że takie rzeczy już były i na dodatek lepiej się sprawdzały w filmach. W serialu na dłuższą metę tacy bohaterowie czasem ostro wkurzają
utopii nie oglądałem