PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104069}

Fala zbrodni

2003 - 2008
7,2 22 tys. ocen
7,2 10 1 21743
8,5 4 krytyków
Fala zbrodni
powrót do forum serialu Fala zbrodni

Friege

ocenił(a) serial na 10

Kto go właściwie zagrał? W obsadzie nie jest o nim wspomniane... Mnie osobiście wygląda na Rafała Cieszynskiego, ale on przecież w 2. odc. 1 serii zagrał Sindbada. Więc jak to jest? -.-

nathalie_paradis

Bo on zagrał dwie role w tym serialu: najpierw Sinbada a potem Maksymiliana Friege.

ocenił(a) serial na 10
lenaaa

Tak po prostu - przeszło to bez echa? Nie wyjaśnili tego jakoś w serialu? Uch.. :|

nathalie_paradis

no niestety... Przemysław Bluszcz też zagrał dwie role: Kikusa i Rubena. Cóż...

ocenił(a) serial na 10
lenaaa

Może realizatorzy cierpią na brak aktorów. :/ ale z drugiej strony istnieje jakiś promil szans, że w VI serii pojawi się Domogarow. :D

nathalie_paradis

w którym odcinku zagrał Domogarow???czy dopiero zagra? :D

ocenił(a) serial na 10
pukka

w I serii grał Siergieja, szefa mafii. <3 :D ale Szefowa go zastrzeliła. ;(
zagrać już raczej nie może - nie tylko dlatego, że jego postać 'nie żyje', ale słyszałam, że nie będzie kolejnych serii FZ. :

ocenił(a) serial na 9
nathalie_paradis

w Rewii (gazetka taka) jest news o Dariuszu Siatkowskim

" Śmierć w pracy
Pamiętamy go z roli Pawła Zawady w komediach z lat 80, Kogel-Mogel czy Galimatias, a także filmów Władysława Pasikowskiego. Łódzki aktor, Dariusz Siatkowski, zmarł podczas pracy we Wrocławiu, gdzie nagrywał, kolejne odcinki serialu kryminalnego Fala zbrodni. W ubiegłym tygodniu poczuł się źle na planie zdjęciowym, poprosił o przerwe i wrócił do hotelu, gdzie znaleziono go martwego. Miał 48lat. "

Czy to przypadek, wyciek, zmyła? :P Czyżby powstawała VI seria? :D

ocenił(a) serial na 10
Arno

oby jednak nagrywali. :>

uwielbiam, gdy piszą mi, że za krótki...