PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703475}

Faking It

2014 - 2016
7,1 13 tys. ocen
7,1 10 1 12872
Faking It
powrót do forum serialu Faking It

O wiele bardziej wolałam SoN, który na prawdę jest wart obejrzenia. Ten serial ukazuje prawdziwe reakcje,
uczucia, życie osoby innej orientacji jak i jej środowiska. Bo gdzie na świecie, a zwłaszcza w Polsce,
populacja LGBT jest tak powszechnie akceptowana, jak pokazuje 'Faking It'?Mimo upływu lat fani wciąż
starają się go przywrócić, zamiast tego MTV postanowiło wypuścić takie coś.

użytkownik usunięty

(przypadkiem wcisnęłam enter, a potem nie chciało mi przyjąc edycji, więc tu jest reszta)
Fakt, można się pośmiać, za co jest plus.
Jedyną Amy przytacza prawdziwy obraz osoby zmagającej się z własną seksualnością. Reszta to banda bogatych dzieciaków, dla których seks, popularność i imprezy są głównymi celami w życiu.
MTV strasznie straciło na wartości, a szkoda. Kiedyś mieli na prawdę dobre rzeczy, teraz pozostaje się tylko z tego śmiać.
Cóż, widocznie jakie czasy takie seriale.

ocenił(a) serial na 6

Zaciekawiło mnie to napisałaś.
Dlatego postanowiłam obejrzeć South Of Nowhere i rzeczywiście jest dużo lepszy.
Faking it też mi się podoba tyle że to taka lekka komedyjka.
South of Nowhere bardziej porusza temat no i gra aktorska na wyższym poziomie.
Właściwie dopiero zaczęłam przygodę z tym serialem ale już na początku da się to zauważyć.

użytkownik usunięty
pink_chocolade

W pełni się z Tobą zgadzam i cieszę się, że ktoś podziela moje zdanie:)
Szkoda, że ten serial jest tak mało popularny i krótki..
Problem homoseksualizmu jest tu głównym wątkiem ale nie jedynym. W zasadzie porusza wszystkie problemy, z którymi zmaga się młodzież. Poucza i pomaga.
Niestety nie wszystkie odcinki są przetłumaczone więc w razie gdybyś potrzebowała napisów to służę pomocą. Kończę tłumaczyć 3 sezon, więc resztą mogę się podzielić:)
Zazdroszczę Ci, że dopiero poznajesz South of Nowhere ;p

Jeśli chciałabyś podzielić się napisami do 3 sezonu SoN to byłabym prze szczęśliwa :)

użytkownik usunięty
lolczemu

Na pewno się podzielę, ale musisz mi podać swojego maila żebym mogła to zrobić :p

Podaję tutaj, bo nie mogę wysłać wiadomości :) wsmudzecienia@onet.pl

ocenił(a) serial na 10

Byłabym mega wdzięczna, gdybyś mi też wysłała! :D

mimi1395 mogłabym również prosić o napisy? Będę niesamowicie wdzięczna! email: an.luczynska@gmail.com
Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 7

Gdzie można obejrzeć ten serial? :)

użytkownik usunięty
AniaAnnee

ekino. tv, kinoman. tv (bez spacji) właściwie większość stron z serialami online :)
Możesz też pobrać wszystkie sezony wtedy jest łatwiej z napisami.
Miłego oglądania:)

zachęcam też do podpisania się pod petycją o przywrócenie serialu, wystarczy wpisać w google: "we want south of nowhere back" i kliknąć w pierwszy link:)

ocenił(a) serial na 8

Też jestem fanka serialu South of Nowhere ale oprócz motywu dwóch dziewczyn i chłopaka nie widzę podobieństw ani tego, że faking it może być podróbką SoN. W SoN mam dwie zakochanej w sobie dziewczyny, z których jedną żywi uczuciami swojegomy i przyjaciela. I tyle. Tu mamy dwie dziewczyny, które udają zakochanej i w trakcie udawania jedna się zakochuje a w drugiej a druga buja się w kolesiu. Serio nie widzę podobieństw. Może mnie olsnisz xd

użytkownik usunięty
noirepelote

Bardziej chodziło mi o przedstawienie tematu, czyli reakcje środowiska, zachowania, przeżycia osoby odkrywającej własną seksualność, niż zestawienie bohaterów :)

Będę strasznie wdzięczna jeśli również mi wyślesz napisy do tego serialu South Of Nowhere, skoro mówicie o nim tyle dobrego to z chęcią sie na niego skuszę ;)

użytkownik usunięty
patioriflay

musisz mi podać maila albo napisz do mnie wiadomość bo ja nie mogę :)

bardzo Ci dziękuję :3 patrycjaaftanska@interia. pl (po kropce jest przecinek bo inaczej nie mogę Ci wysłać meila)

patioriflay

na jakim programie mogę je otworzyć? i czy istnieją odcinki s01e12 i s02e13? Bo na ekino pisze, że są ale nie dostępne :/

Chyba nie zrozumialas calej ironii wrecz wyplywajacej z ekranu. Zacznijmy od tego, ze akcja odbywa sie w Teksasie (jesli ktos nie jest zorientowany, jest to bardzo konserwatywny stan), gdzie osoby homoseksualne i "dziwne" są najpopularniejsze w szkole, natomiast sliczna blondynka i sportowiec sa na dnie drabiny spolecznej. Serial w lekki i przyjemny sposob porusza problemy z jakimi zmagaja sie takie osoby. To nie jest ciezkie i powodujace mdlosci Glee, to jest przyjemnosc ;p

użytkownik usunięty
ephelouss

Tak masz rację i zrozumiałam przesłanie tego serialu jak i ironiczny sposób w jakim zostało ono przedstawione :) po prostu wolę coś bardziej poważnego jak South of Nowhere. Każdy ma prawo do swojego zdania :p

ocenił(a) serial na 9

Obejrzałam trochę SoN, ale zrezygnowałam, bo mnie strasznie męczyło. Faking it jest lepsze, ale ogólnie jeśli chodzi o wątek lesbijki to najlepszy serial to Orphan Black (on ogólnie jest najlpeszym serialem świata i nie chodzi tyko o ten wątek), potem Lost Girl, Orange is the New Black, The Fosters