Hej!!! Który z odcinków jest Waszym ulubionym? Mi jak na razie bardzo przypadł do gustu 4 :). W końcu było tam dużo o zażyłości Lucy i Natsu :). Bardzo przyjemnie mi się oglądało. Śmiałam się często, w szczególnie gdy wszystkie dziewczyny się upiły i kiedy Erza rzucała nożami :). Fairy Tail rządzi!!!
Ja waham się między 4 a 5. Rzeczywiście w 4 było mnóstwo humor zwłaszcza kiedy kobitki się upiły. W 5 odcinku natomiast jest dużo Erzy i Jellala. Dlatego właśnie trudno mi się zdecydować między tymi dwoma odcinkami.
No w 5 też była moc :D. Gray & Lyon - OMG. I Juvia, która wyobrażała sobie nie wiadomo co :). A końcówka jak wszystko poszło z dymem :). Twórcy mieli świetne pomysły na OVA :D. Czekam na kolejne ;)
Właśnie, kolejny odcinki specjalne..ale nic o nich nie słychać ;/ Wiadomo może coś o jakimś nowym odcinku specjalnym? Wydaje mi się jednak, że przed wznowieniem FT nic się nie pojawi ;c ale przynajmniej 5 kwietnia Fairy Tail wraca :D
Nie, ja też nic o tym nie wiem. Ale, ale. Jest dużo niewykorzystanych pobocznych wątków, które nie zostały przetłumaczone na polski. Czytam je po angielsku. I powiem szczerze, że gdyby postanowili je zekranizować, byłoby śmiesznie ;). Ach!! Nareszcie!!! Już nie mogę się doczekać :D
Wydaje mi się, że po obecnej sadze o Igrzyskach może pojawić się odcinek specjalny o tym, która drużyna wygrała zakład. Był taki krótki rozdział mangi właśnie o tym dlatego wydaje mi się, że to będzie tematem kolejnego odcinka specjalnego :D Na razie pozostaje nam tylko czekać ;)
A tak z innej beczki, kompletnie zmieniając temat ...Roszpunka91 co sądzisz o członkach Sabertooth? Kogo najbardziej i najmniej lubisz? Ostatnio wyszedł specjalny rozdział mangi właśnie o tej gildii i powiem, że totalnie mnie rozbroił. Zaczęłam na nią zupełnie inaczej patrzeć. O tym też mogliby zrobić odcinek specjalny!!!
Hmmm... Myślę, że najbardziej lubię Stinga i Yukino ;D. A Ty??? Wiem, wiem. Czytałam :D. Bardzo mi się podobał :D.
I z tym rozdziałem o zakładzie masz rację :D. Chciałabym to zobaczyć jako OVA ;D. Najbardziej podobało mi się zdziwienie Erzy, gdy przegrała :D. Epickie po prostu :).
Ja także Stinga jednak za Yukino nie przepadam xD
Cały ten rozdział o zakładzie był naprawdę śmieszny. W sam raz na rozluźnienie "napiętej" akcji :)
A te specjalne rozdziały o Grayu i Juvi oraz Natsu i Lucy??
CUDO.
O rety - genialne!!! Asuka po prostu mnie rozłożyła na łopatki :D. Powiedziała to tak naturalnie, a nasza wstydnisia Lucynka zrobiła się cała czerwona. A widziałaś jak karokitten narysowała ciang dalszy??? Skakałam wprost z radości!!! Chciałabym, żeby tak się skończyło!!! Albo według wersji Infinity Angel. Ta tez pojechała po całości :D.
A Gray jak szukał tego szalika w śniegu ♥. I sam koniec - Juvia dowaliła tą poduszką :D. Uwielbiam ich!!!