Moja mama bardzo lubi ten serial, chciałaby obejrzeć go od początku, aby znać całą historię. Przeszukałam internet, lecz nigdzie nie mogę znaleźć pierwszych odcinków po polsku. Pomoże ktoś?
Zasugeruj mamie, żeby obejrzała sobie inny serial turecki, bo na tego gniota szkoda czasu. Dobrze radzę.
a nie lepiej na vod tvp? oficjalne, legalne źródło, i są wszystkie https://vod.tvp.pl/website/elif,30284006/video
Nigdy nie słyszałem żeby videopenny było nielegalne. A poza tym na videopenny nie ma reklam
skąd wiesz, że videopenny jest legalne? przecież tam materiały są wrzucane przez użytkowników. jesteś pewien, że mają licencje na to, co wrzucają?
a co to za problem z reklamami na vod tvp? zainstaluj sobie do przeglądarki nano adblockera + nano defender to to nie będziesz miał reklam. kto w dzisiejszych czasach nie używa blokera reklam?
"Serwis VideoPenny nie podpisuje się pod żadnymi materiałami zamieszczonymi przez użytkowników. Stanowczo zrzeka się z wszelkiej odpowiedzialności prawnej w związku z zamieszczonymi przez użytkowników materiałami."
właśnie widzę, jaki to legalny serwis xD
Z tego co mi wiadomo udostępnianie filmów za darmo online jest nielegalne ale jeżeli już ktoś to zrobi to oglądanie tego przez innych internautów jest już legalne
A na vod z blockerem reklam nie dziala; musiałem odblokować reklamy by móc ogladac
ja nie mam żadnych reklam, ani na vod tvp, ani na ipli, ani na playerze. jakiego blokera reklam używasz?