Dla większości Was Octavio jest fajny.itp Ja go bardzo nie lubię a nawet nie noszę. Te jego ciągłe fochy na 5 minut :),zmiany zdania,zachcianki ,zachowuje się gorzej niż kobieta w ciąży.Nienawidzę tego co zrobił Maricruz jak można komuś robić nadzieje(wybudowa domu itp.) jak można się z kimś ożenić na złość komuś to zachowanie było jak u debila i chama,wiedział co ma na myśli Esther a i tak z nią nie porozmawiał,że ma żonę i nie podoba się mu jej zachowanie,nie liczy się z nikim.I co najważniejsze wyrządził Maricruz więcej złego niż dobrego.Ona tyle przrez niego wycierpiała.Wie że Lucia i Esther robią wszystko by się jej pozbyć a i tak jej przed nimi nie bronił,nie wspierał.Wyrzucił Maricruz z domu(chociaż ma prawo tam mieszkać mimo iż wszystkim się to nie podoba)a już wielmożny pan nie mógł z nią zamieszka w jej chatce.Gdyby ją kochał nie liczyło by się dla niego miejsce tylko,że będzie z ukochaną. Mogłabym tak wymieniać w nieskończoność.Jak dla mnie zachowuje się tak jak Lucia,Esther i inni albo nawet gorzej.
Ale ja się zgadzam, zachował się i nadal zachowuje dramatycznie. Egoista, któremu zależy jedynie na kasie i zemście. Zranił biedna Miracruz, swoimi uwagami i krzykami przy stole "no i co narobiłaś?" tylko pogarszał jej sytuację, Zamiast sam jej czegoś nauczyć, zaopiekować się nią, woli poszukać okazji, żeby ją zostawić
Ostatnio zbiera wielkie minuchole, nie wiem jak zamierza przebłagać Maricruz, ale długo nie powinna mu wybaczyć
Oby szybko mu nie wybaczyła i nie uwierzyła w jego piękne słówka że zostanie z nią w wybuduje dla nich dom
Ja rzeczywiście lubię Octavia. Myślę, że to jest w dużej mierze zasługa Arenasa, bo fajnie gra tą rolę. Octavio nie jest wcale taki zły, nie chciał celowo skrzywdzić i wykorzystać Maricruz. Teraz po ślubie jest chyba trochę rozdarty. Z jednej strony chyba czuje coś do Maricruz, ale z drugiej chyba nie wierzy, że mogliby razem żyć i że ona zmieniłaby się na tyle, aby normalnie funkcjonować w 'cywilizowanym świecie'.
To zależy co ktoś rozumie pod pojęciem "celowo". Sam Octavio stwierdził, że skrzywdzi MC, ale chce się zemścić na bratu i Lucii, jednak usprawiedliwił się tym, że MC "zmieni status społeczny", szkoda, że nie myślał o jej uczuciach i miłości, którą ta do niego czuje...
Rzeczywiście wiedział, że to, co robi, nie jest w porządku, ale chyba nie zdawał sobie sprawy, jak bardzo.
Wielka szkoda, bo on jest wykształcony, obyty w świecie, więc dziwne, że jest, aż tak głupi i nierozważny.
Nie wiem czemu ostatnio posty mi się często nie wysyłają:/
A co do Octavia - chciał zrobić na złość bratu i moim zdaniem nie zdawał sobie do końca sprawy, jak bardzo skrzywdzi Maricruz (chociaż sam przyznał, że robi źle)
Chyba coś szwankuje. Jakiś czas temu w całkiem innym temacie czytałam, że "zjada" posty. Dla mnie to było dziwne, bo nic takiego mi się nie przytrafiło, niestety do czasu. Napisałam taką długą wypowiedź... i mi ją wcięło...:/ Już się nie pojawiła... Jaka ja byłam zła...:/ Teraz jak piszę coś dłuższego to sb kopiuję, aby tego nie stracić, gdyby mi nie wysłało.
A ostatnio na maila przychodzą mi powiadomienia o nowej odpowiedzi w wątku, a jak klikam to jej nie ma na filmwebie, a za jakiś czas pojawiają się dwie takie same...:/
A już myślałam, że to może problem z moim kompem lub połączeniem internetowym.
Mi też to się do niedawna nigdy nie zdarzało, a w ciągu ostatnich 2-3 dni dość często. Czasem moja odpowiedź nie pojawia się, a gdy piszę kolejny raz tą odpowiedź, to pojawiają się dwie na raz:/ Mam nadzieję, że coś z tym zrobią.
CI jest nową wersją telenoweli Marimar. Nigdy jej nie oglądałam, ale na yt jest z polskim lektorem, https://www.youtube.com/watch?v=OAgl7kSTdyM
Zobaczyłam kilka odcinków i zdecydowanie CI i Octavio jest lepszy niż w tamtej wersji :)