PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1103
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Tamten temat się wyczerpał, więc zakładam nowy.
Dalej wymieniajmy się opiniami na temat danego odcinka.

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Widzę, że Octavio i jego "inteligencja" nie mają fanów na tym forum :)

Edi13

Ależ my go bardzo lubimy. Najbardziej wtedy gdy nic nie mówi tylko stoi i sie usmiecha :)

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Jak zaczynała się emisja CI w Polsce myślałam, że głosy na temat tępoty Octavia są przesadzone. Niestety nie były. Na tym etapie to on powinien już zdychać z miłości do Marii Alejandry/Maricruz, a ten nic... Spaceruje z Doris zadowolony i w d***e ma, że jego żona zaszła w ciążę i nie wiadomo co się z nią dzieje. Powtarza, że nie spocznie dopóki jej nie odnajdzie, nie zauważył nawet, że cały czas spoczywa i nawet nie zaczął jej szukać

Edi13

No właśnie, powinien i wielka szkoda, że tak nie jest...

monia198923

Trafiłaś w sedno :D

ocenił(a) serial na 1
Didi_5

Ta telenowela staje się coraz bardziej absurdalna. Miguel zabił człowieka, uciekł, raz dwa nikt go nie poszukuje.Octavio ze spokojem swojemu przyjacielowi mówi: mój brat zabił człowieka i musi uciekać, no super!....po prostu zabicie człowieka to mały pikuś, ucieknie na wyspę i nikt go nie znajdzie ; ) rozmowa żony Miguela z policjantem to jedna wielka kpina ! jak to oglądałam to aż chciało mi się śmiać z głupoty.
Zgadzam się z Wami, że Gubernator powinien być przystojny, a nie jakiś taki "sflaczały" : ) . Czekam na romantyczne scenki Octavio- MC . A Eduardo to najgorsza postać jaką kiedykolwiek widziałam, jest tak tępy głupi że aż razi ; ) pozdrawiam fanki telenowel : )

agdaaa

Eduardo jest lalusiem ale myślę ze mimo wszystko jest mądrzejszy niz Octavio. Szybciej łapie i analizuje :-)

monia198923

Moim zdaniem Eduardo jest nieciekawą postacią, a jeszcze w połączeniu z tą drętwą Aracely to już w ogóle. Nudzi mnie ich wątek. Z Araceli robią taka chodzącą niewinność i naiwność, jakby miała 14 lat, a ma chyba około 20, więc powinna wiedzieć co nieco o świecie, tym bardziej, że wychowała się w mieście a nie w chatce w lesie jak MC.
I jeszcze ten cały Teobaldo mówi do Eduarda - albo ślub albo rozstanie, a tak naprawdę to z takiego pośpiesznego ślubu też raczej nic dobrego by nie wyszło.

Didi_5

Eduardo jest klasycznym lowelasem. Mysli tylko tym jak zaliczyc najwiecej lasek. Ale nie jest wcale głupi przy tym. On przynajmniej nie udaje i od razu widac czego chce nie to co Octavio. Dotrzymal obietnicy MA i nie powiedzial nikomu a zwlaszcza Octavio o jej dziecku. I dobrze zrobil bo wie że ma na "nią haka" w razie czego. Zna jej tajemnice. I dlatego on mysli wie ze dobrze miec asa w rekawie. A Octavio? Duren o wszystkim kazdemu mowi. Nawet przyjacielowi rzucil ze brat zabil czlowieka jakby gadali o sporcie a nie o tak waznej sprawie.

Tez mnie nudzi watek Eduarda i Aracely. I zgadzam sie. Co to za glupota zeby brac slub zanim jeszcze sie na dobre poznali? Moze jednak nie pasuja do siebie? Maja sie hajtac po tygodniu zeby on udowodnil ze ja szanuje?

monia198923

Ja też się nie zgadzam z tym ślubem Eduardo i Aracely.
Ślub albo rozstanie. Głupota.
Najpierw się trzeba poznać, a nie tak od razu ślub.
Jakaś ciemnota i zaściankowość, taka sama jak ta właścicielka pensjonatu ;))

Albo jak tu dziewczyny piszą, chodzi po prostu o uświadamianie i umoralnianie młodych dziewczyn, by zmniejszyć w Meksyku liczbę sierot i półsierot.

monia198923

Eduardo też kretyn do kwadratu, powiedział do siebie tak: "Na Octavio lecą bogate kobiety, a na mnie same biedaczki". A kto się uganiał za Aracely? Święty Mikołaj? Faceci w tej telenoweli to istna porażka, same lowelasy za dyche.

monia198923

Nie znoszę Doris !!!!!!!!!!
Już na sam jej widok robi mi się słabo.
A Octavio jaki nią zachwycony ło rety rzeczywiście wielce namiętna.

Vanessa100

Ja też nie znoszę Doris!!! A jeszcze bardziej nie znoszę tego zachwytu Octavia nad jej osobą...:/

jagodajulia

Jestem na forum i nie ma w moim awatarze zielonej kropki, mówiącej, że jestem obecna na forum.
Wczoraj też tak miałam
Ty widzę jesteś i też nie masz kropki.
O co chodzi?
Awarii filmwebowych ciąg dalszy?

Vanessa100

Nie mam pojęcia. Możliwe.

jagodajulia

monia ma kropkę ;)

Vanessa100

I ja tez juz nie mam :) wykrakałaś :)

Vanessa100

Tez wlasnie zauwazylam ze nie masz kropki. Nie wiem czemu :))) A co do Octavia i Doris to ja nie wiem. Jedyne wytlumaczenie ze debil do debila ciagnie :))))

monia198923

O ja tez nie mam kropki a wczoraj mialam :(((

monia198923

masz kropkę

Vanessa100

Oooo wrocila a przed chwila nie bylo serio. Znikajaca kropka :))

monia198923

FW jest nieprzewidywalne ;))

"debil do debila ciagnie :)))) - hah to jest rzeczywiście chyba jedyne wytłumaczenie.

Jak pisałaś MC ma 3 - szejk, gubernator i debil ;))
Jak Randka w ciemno ;)
Powinna ich trzech poddać jakimś próbom

Vanessa100

Po tym jak Octavio stwierdził ze bardzo dobrze mu z Doris to niech spada na szczaw! Ja go nie wiedze przy MA. Niech jej znajda lepszego przystojniaka. Mądrzejszego! Octavio niech bedzie z pustaczką Doris!

monia198923

Jakby poddała ich 3 testowi na inteligencję, to Octavio od razu by odpadł ;))

Pewnie i tak będą razem ;)

Vanessa100

Kiedy dziecko MA dorosnie? Czy nigdy z domu nie wyjdzie? Jak tak dalej pojdzie bedzie cierpiec na agorafobie-lek przed wyjsciem z domu :-)))

monia198923

Ale może Juanita spaceruje z małą ...?

jagodajulia

Juanita to wogole ma multum obowiazkow. Opiek nad małą gotowanie pranie i prowadzenie domu. Tez by mi sie przydala taka gosposia od wszystkiego :(((

monia198923

Dokładnie. Mi też.

jagodajulia

Kto jest w Twoim awatarze?
Perroni i Arenas w La Gata?

Vanessa100

Ale musicie przyznać ze ładnie mi z ta kropeczką nie ? Widac mnie z daleka. Ale wredotka ze mnie wiem hehe :)))

monia198923

hahahahaha no ładnie Ci i widać z daleka.
Ja też chcę kropkę !!!! ;))) Niech mi ją oddadzą !!!!!!
Podziel się kropką. Ale nie, bo wtedy będzie półksiężyc ;))

Vanessa100

Dokładnie. Daniel i Maite, a raczej Esmeralda i Pablo.

monia198923

Miguel mówi do Octavia , że Lucia wszystko mu powiedziała cała prawde jak potraktowała biedną Maricruz. a Octavio "dosyć" "upiłeś się" powiesz coś co mnie zrani. a Miguel wyznaję że Maricruz niczego nie ukradła , że Lucia podrzuciła biżuterie w chacie Maricruz najpierw ją obdarowała a potem oskarżyła o kradzież, Maricruz trafiła za kratki ,nie była złodziejką. choć Lucia wiedziała że Maricruz spodziewa się dziecka Octavia, a Octavio jak się dowiedział że Maricruz spodziewała się dziecka . to upadł na kolana. a Octavio mówi do brata gdy wyjeżdżał to Maricruz nie była w ciąży. a Miguel że była ciąży Maricruz, i jak nie mógł zauważyć. a Octavio na to nie? to nie prawda , że by powiedziała że urodzi dziecko jego. a Miguel obawia się że Maricruz nie była tego świadoma , że Miguel miał pewność że Maricruz spodziewała się dziecka Octavia. a Lucia wiedziała i pomimo to posłała do więzienia Maricruz... albo jak Miguel mówi co teraz będzie z ranczem i dziećmi jego i Lucii. a Octavio powiedział dziećmi? Octavio ma słabą pamięć przecież Miguel wysłał mu list i pisał w liście że Lucia spodziewa się drugiego dziecka. przecież Octavio czytał list od Miguela zapomniał. albo Miguel przyjechał do Octavia , a Miguel mówi że nie chce iść do więzienia bo zabił Eusebia że próbował zgwałcić Lucie a Octavio na to "co" co takiego. przecież wyraźnie mówił Miguel że nie chce iść do więzienia..... a dobre to było Gubernator zobaczył Marie Alejandre i powiedział Caramba cholera co za kobieta

Vanessa100

wkurza mnie wyniosla twarz maricruz,czy ona musi az tak byc pewna siebie? nie moge sie doczekac pierwszego pocalunku,o ile nastapi kiedys

mzytua13

karim cos w sobie ma takiego mmm ;-)

mzytua13

A mi się podoba ta jej pewność siebie. Kiedyś na pewno ;)

jagodajulia

uwielbiam telki mmmm, i klne na siebie za to, ze nie znam hiszpańskiego..
łapie slowka troche kojarze,ale bez lektora ciezko mi uchwycic sens roznowy...zostaja domysly...
ale moze to i lepiej nie kusi mnie by obejrzec co dalej :-D
ale octavio patrzy na MC rozpływam się...
pan Wiliam L. znudzil mi sie, ilez mozna.
A tak w ogole witam was cieplo i zycze kolorowych snow :-*

mzytua13

Witamy serdecznie ;)
Znając hiszpański można samemu wybierać w telkach i nie jest się zdanym tylko na polską tv.
Szkoda tylko, że z Octavia taki kretyn jest...

Vanessa100

AAAAAA NO NIE MOGĘ !!
co za bezsens..
Octavio mówi Eduardowi, że MC była z nim w ciąży.. Jakim idiotą trzeba być żeby nie skojarzyć faktów, tym bardziej, że MC prosiła Eduarda żeby nikomu nic nie mówił - serio ? serio ? serio ?...

xlickmysneakers

Dokładnie. Eduardo chyba zaraził się głupotą octaviovą :D:D

Octavio mówi, że MC była z nim w ciąży, a Eduardo, żeby zajął się Doris i zapomniał o MC.
No nie, oni obydwaj są siebie warci.

Octavio to kiedykolwiek zacznie wreszcie szukać MC i dziecka ?????????
W takim tempie odnajdzie ich, gdy córka będzie obchodzić 18 urodziny :D:D
MC do córki - Córeczko, mam prezent dla ciebie - Twój tata ;)))
A wtedy Octavio debil wyskakuje z pudełka :D:D

xlickmysneakers

Może jakby Octavio powiedział "A Maria Alejandra nie ma dziecka" to może Eduardo połączyłby fakty.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Chyba w tej telce zapominają scenarzyści co było w poprzednich odcinkach

xlickmysneakers

Mysle ze jak Octavio sie dowie ze MA ma dziecko to tez nie skojarzy ze to moze byc Maricruz. Baa jestem tego pewna.

monia198923

On musi mieć na wszystko żelazne dowody.
Sam się nie domyśli ;))

Vanessa100

Nie rozumiem czemu Maricruz ukrywa dziecko. Przeciez Octavio i tak sie nie domysli ze to Maricruz. Za glupi na to jest. Jak dla mnie to tak jakby sie wstydziła małej troche.

monia198923

Gubernator - "Ten pilot (Octavio) nie wygląda na niedorajdę".

Nie wygląda, ale nim jest :D

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

W końcu Octavio przypomniał sobie o dziecku

xKseniax

Oby szybko nie zapomniał ;))

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

jak na córkę gubernatora "Wypasioną" ma furę

xKseniax

Haha dobry ten pojazd jak dla dzieci na pedałki hahaha :)))) Chociaz ten mial silnik:))