PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=715479}

Dziewczyna z indyjskim szmaragdem

Das Mädchen mit dem indischen Smaragd
2013
7,3 777  ocen
7,3 10 1 777
8,0 2 krytyków
Dziewczyna z indyjskim szmaragdem
powrót do forum serialu Dziewczyna z indyjskim szmaragdem

Od 19.06.2015 będzie emitowany w TVP1 - jednak zamiast 2 odcinków 90 minutowych zobaczymy 4 po ok. 45 min. każdy.

Borifax

Ile zatem ten serial liczy odcinków? I w jakim periodzie będzie emitowany?

Adam_ZNZW

4 odcinki,dziś pierwszy, za tydzień (26.06.2015) w piątek kolejny, więc myślę, że emitowane będą co piątek (choć to za dużo powiedziane jak na miniserial, ale odpowiadam na pytanie) Pozdrawiam!

Beatriz_Pinzon_Solano

Właśnie oglądam, ale nic specjalnego sobą ten serial nie prezentuje póki co, no może dlatego, że zbytnio nie przepadam za dramatami, choć pewnie film ten można uznać za przygodowy. Ale sam klimat i egzotyka bardzo przyjemna.

ocenił(a) serial na 6
Borifax

Powtórki lecą zdaje się w niedziele około 16, oglądałem do kotleta i może być, ale nie wiem czy mi się chce 'polować' na aż 3 kolejne części. Chyba aż tak bardzo nie jestem ciekawy, co będzie dalej . . .

Borifax

Świetny film, po pierwszym odcinku na tvp1 razem z mama nie mogłyśmy czekać na kolejne i jeszcze tego samego dnia resztę odcinkow obejrzalysmy na yt. Oczywiście w ostatnim odcinku we dwie plakalysmy :) naprawdę polecamy, zresztą wy też obejrzyjcie, sami zobaczycie, że jest naprawdę dobry, ale co kto lubi, nie każdemu może się podobać. :)