Danny ją kocha od dawna, bardzo mi się razem podobaja, gdy Ben podobał się Riley to on cały czas traktował ją jak dawną koleżanke, teraz gdy Ben uświadomił sobie co czuje do Riley, ona jest z Fitchem, ale mam nadzieje, że coś jeszcze będzie między nimi bo narazie niczego komkretnego nie mamy ;) także nie umiem wybrac xD
Od poczatku serialu chcialam zeby byla z Benem ale teraz tylko Danny:) Swietny odcinek z kostiumami:)))
Ja również chciałam od początku by była z Benem .Pasowaliby do siebie .Ale teraz gdy Danny jest w niej tak zakochany i w ogóle .To jestem bardziej przekonana aby Railey była z Dannym.;)
Danny. Ben wydaje się taki trochę zadufany, traktuje dziewczyny bardziej przedmiotowo, podobnie jak Tucker, za to Danny wydaje się bardziej romantykiem po to, żeby zrobiło jej się miło, a nie dla profitów
Jeden i drugi pasuje :D Ale ja chyba także wolę Dannego . A mam pytanie dotyczące kolejnych odcinków . Czy to ostatni odcinek 2 sezonu czy będą następne ?
Po oglądnięciu wszystkich odcinków zdecydowanie BEN! Na początku też myślałam że lepszy Danny, bo był taki kochany dla niej i w ogóle, ale po ostatnich odcinkach widać, że między Benem a Riley jest coś niesamowitego i Ben to odkrył.
W stu procentach Ben!!
heh Cajfer Ty moja ... znów w przeciwnym obozie??dokładnie jak w Awkward ;p a ja oczywiście Team Ben ;) 18:10
Mięśniak zdecydowanie kruszy serce dla Riley, nie to żeby Ben był jakis taki nijaki, ale jego brat...od początku było widać, że to nie jest tylko przyjaźń z jego strony :P → DANNY!
Śmiem twierdzić, że Danny :D On jest przesłodki i totalnie w niej zakochany. I widać, że dba o nią i chce dla niej jak najlepiej. I ten tatuaż co robił mówi sam za siebie... W ogóle to uwielbiam Daniego.
Żaden!
Chłopcy są świetni, naprawdę super wykreowane postacie. Natomiast Riley jest taka nijaka, wolałabym żeby Ben i Danny związali się z innymi dziewczynami.