Pojawiła się znowu ankieta w TVP Seriale.
Wchodzcie na strone i głosujcie, być może się zdecydyją i puszczą.
Oto link
http://www.tvp.pl/tvp-seriale
Zagłosowałem, ale już ostatnio myślałem że serial puszczą, a tu lipa. Tak na marginesie w Tele Tygodniu nawet ktoś napisał o tym. Wgrana 50% Dynastii i to jak TVP postępuje z widzami.
Ja nawet pojechałem do sklepu i kupiłem DVD z twardym dyskiem wywaliłem kase i nic.
A Imperial co wydał pierwszy sezon na dvd w Polsce wstrzymał robienie następnego sezonu dzwoniłem do nich powiedzieli że się nie sprzedaje!!!!!!!!!
Wiedziałem, że tak będzie. Nie mam zaufania do naszych dystrybutorów. Na zachodzie mają już kolejne sezony, a u nas nic. Też bardzo cieszyłem się wygraną Dynastii w ankiecie i myślałem, że TVP faktycznie będzie brała pod uwagę wynik ankiety. Zwłaszcza, że Dynastia miała znaczącą przewagę 50% a tu lipa.
w tv sie nie doczekamy powtórki dobrze ze kiedy ja puscili w tv mozna sobie było nagrać z lektorem.
nic dziwnego że się nie sprzedaje ten lektor którego podłożyli jest do kitu w tv był o wiele lepszy i na początku każdego odcinka był skrót poprzedniego odcinka.
Powiem tak kupiłem pierwszy sezon od razu jak się pojawił. Fakt cena była dość wysoka. Fan, za wydanie dvd jeszcze wybuli, ale przeciętna osoba, dla samego obejrzenia nie 120 zł za pierwszy sezon. Oczywiście znów zagłosowałem na Dynastię, ale czy TVP będzie na tyle poważne, że puści powtórkę Dynastii to szczerze średnio wierze. Chyba, że rozbiją znów Pojednanie na kilka odc.