Świetny serial, ale myślałem po tym jak ubiera się w nim Charlie ze kręcili go w latach 90, białe skarpety, mokasyny i koszulki w pasy. To pewnie taki mega żart….mam nadzieje
Dla mnie te jego jedbawne koszule, białe frotki i mokasyny z dzyndzlami to szczyt wszystkiego... Ręce opadają... Aczkolwiek tak pewnie miało być.... :)
"ale myślałem (...) ze kręcili go w latach 90"
Dokładnie to samo sobie na początku pomyślałem.
Może po prostu taki sponsor? Chyba nie bez powodu chodzi w takich samych koszulach dziewiąty sezon, z resztą nie są takie złe, ale pewnie nieźle kosztują.
ciekawe , jaka firma je produkuje. Co fakt - to fakt - wygląda w nich wcale nie najlepiej a wyrywa wszystkie panny dookoła.
Nie wiem do końca jaka firma, ale pewnie znana i droga i domniemuje jednak, że są jakimś patronem/sponsorem serialu. Nawet był odcinek gdy kupowali ubrania dla syna Alana, właśnie w tym sklepie.
Sheen markuje swoim nazwiskiem koszule firmy DaVinci. Patrząc po cenach, nie są takie drogie...
Tak to jest kolekcja DaVinci lecz troszkę kosztuje :/ Są na eBay'u sklepy z bardzo podobnymi koszulami tańszymi o połowę, sam kilka zamówiłem dla znajomych i jakość I klasa.
Dokładnie, jego ubiór kojarzy mi się z tym jak ubierał się Chandler w początkowych sezonach Friends :D (rok 1994 i dalej)
Ale w końcu w którymś odcinku mówił, że on lubi nosić "bowling shirts", czyli to po prostu koszule jaką noszą kręglarze :D (nie mylić z kręgarzami, bo to działka Alana :P)
Charlie jest już stary... nie oszukujmy się... dlatego ubierają go jak niedojrzałego, niepoważnego, beztroskiego 20 latka, który myśli tylko o skakaniu z kwiatka na kwiatek.... ubiór idealnie pasuje do jego roli :) bardzo dobrze kontrastuje z przerysowanym ubraniem brata.... po za tym: im mniej ubrań tym mniej czasu traci na rozbieranie.... a wiadomo, że on często się rozbiera heeh
http://charliesheenshirtssite.com/ to strona sklepu z koszulkami jego on sam je produkuje!