PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=503156}

Dragon Ball Kai

2009 - 2011
8,0 17 tys. ocen
8,0 10 1 16699
7,0 2 krytyków
Dragon Ball Kai
powrót do forum serialu Dragon Ball Kai

Witajcie drodzy fani:) pewnie wielu z was nie wierzy, że wyjdzie kiedykolwiek nowa seria, ale dawno nie było tak głośno o DB w Japoni i na świecie jak przez ostatni rok.
Akira zaczyna mięknąć mam wrażenie ; ) rok temu wyszedł odcinek specjalny
Yo! Son Goku and His Friends Return! i z najnowszych doniesień wynika, że w Kwietniu szykuje nam sie odcinek specjalny DB kai.Niedawno wyszła także odświeżona kinówka DBZ Plan to Eradicate Super Saiyans OVA (2010r.) z okazji premiery gry na ps3 Raging Blast2 także cały czas coś sie dzieje ; )
Niedawno natknołem sie na taki spot http://www.youtube.com/watch?v=4OWemM2_qcU
Jest to chyba reklama jakiś kart, ale wystepują tam nowe postacie
Coś takiego przywraca mi wiare ; ) naprawde.

Jeśli chodzi o Dragon Ball AF to od jakiegoś czasu małe wydawnictwo wydaje takową mange sam widziałem niezła:)z tego co ostatnio czytalem w necie podobno Syn Akiry ma sie zająć serią AF zrobić anime z tej mangi a reszte wymyśleć od siebie, ale to nie są potwierdzone informacje więć narazie zachowam ostrożność xD
Podobno Akira po Db Kai ma zrobić GT po swojemu, to info wydaje sie już dosyć wiarygodne po widziałem je na sprawdzonym portalu.
Kolejna sprawa to nowa manga Db a mianowicie Dragon BAll SD w grudniu wyszedł pierwszy chapter tu macie linka http://www.mangareader.net/dragon-ball-sd/1

Z tego co widać coś sie dzieje Akira w końcu zmięknie i zrobi nową serie jeśli można temu wierzyć, to jest przecież dla niego duża kasa zobaczył ile można zarobić na kai nie?:)
Moim zdaniem jeśli miałaby powstać nowa seria dziać sie będzie po Z, ale przed GT
hmn jeżeli w przeciągu 5 lat nic sie nie stanie wtedy strace nadzieje

ocenił(a) serial na 8
Flavkreskowkapl

AF to fikcja wymyślona przez fanów i tyle,a że jakieś speciale wychodza raz na 100 lat to wiesz...
ja myśle ze nie zdecyduje sie....NIESTETY!!!!

Marcinekk

AF istnieje w formie mangi tworzonej przez "fanów" zresztą toyble zrobił jak dotąd kawał dobrej roboty.

Flavkreskowkapl

Ja kiedyś czytałem ze Akira ma zrobić nową serie i to ma być kontynuacja Z ale to informacje też pewnie nie jest prawdą, wątpię żeby powstała nowa seria ale mam nadzieję ze odświeżą pierwszą serie jak to zrobili z DBZ.

ocenił(a) serial na 7
Flavkreskowkapl

Przecież ten filmik co dałeś co to niby "nowa seria" to filmik z gry "Dragon Ball Heroes" dostępnej na automaty w Japonii.

Raczej nic nowego nie będzie, bo Kai kończy się na sadze Cella na 98 odcinku. Sagi z różowym grubaśnym Buu już nie zobaczymy.