PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 496 tys. ocen
8,2 10 1 496112
7,5 45 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Jak myślicie po obejrzeniu ostatniego odcinka 6 sezonu Housa, co dalej będzie z jedną z moich ulubionych postaci, czyli Trzynastką. Dlaczego bierze urlop?? Choroba się pogłębia ?? Wnioskując z odcinka gdzie z Housem była w pubie dla lesbijek i zatrzęsła się jej ręka to możliwe. Na jak długo odejdzie?? Nie będzie pojawiała się w kolejnych odcinkach?? Czekam na wasze opinie :)

monikao8

Taub jej dziecko zrobił. dlaczego tak uważam:
-lubi zdradzać
-Trzynastka nie ma nic do stracenia + musi sie wyszaleć
-Taub był żywo zainteresowany Trzynastką jej stanem

Wpadł mi do głowy jeszcze jeden pomysł. Trzynastka jest w ciąży z Hausem i 7 seria to będzie melodramat.

Alienpfk

Szczerze? Trzynastka w ciąży z Housem to jedna z największych głupot jakie przeczytałam do tej pory o 7 sezonie.

Jeśli już, to Taub jest bardziej prawdopodobny.

monikao8

aktorka musi skupić się na pracy nad nowym filmem, więc pojawi się trochę
na początku 7. sezonu.

ocenił(a) serial na 8
asia0123

Olivia Wilde jako Trzynastka pojawi się na początku sezonu. wiem to ze strony:
http://www.house-md.pl/2010/05/18/olivia-wilde-bierze-urlop-od-housea/

Sympatyczna_01

Szkoda, że Trzynastka zniknie na jakiś czas, ale dziękuje za artykuł który rozwiał moje wątpliwości :)

monikao8

Ja sie cieszebo będzie więcej hausa w hausie a nie trzynastka i taub wiecznie. co mnie oni obchodzą!

ocenił(a) serial na 10
monikao8

Wydaję mi się, że choroba daje się bardziej we znaki. Nie może już opanować poszczególnych ruchów swojego ciała, dlatego odeszła na urlop. Zwalniając się dałaby im wyraźnie do zrozumienia, że coś jest nie tak. Chce udowodnić wszystkim, że jest wszystko ok, choć nie jest ;p

użytkownik usunięty
Sourness

Oni wszyscy doskonale wiedzą, że nie będzie OK.

użytkownik usunięty
monikao8

To odejście jest spowodowane (w serialu) pogorszeniem się jej choroby, a naprawdę musi popracowac nad nowym filmem.

monikao8

http://www.housemd.info.pl/news/1823/nowa-podopieczna-doktora-housea.html ,ale będzie miała zastępstwo