Wiadomość na którą czekała cała rzesza fanów serialowej "Trzynastki" została właśnie ujawniona. Olivia Wilde wcieli się ponownie w jej rolę w finale całego serialu, który zbliża się wielkimi krokami.
więcej na http://showtv.pl/news_item_3349.htm
Nie wiem dlaczego, ale od początku, gdy usłyszałam, że House zbliża się do finału, to widziałam w myślach następujące zakończenie:
House towarzyszy Trzynastce na łożu śmierci, wspominają, rozmawiają, a na końcu dotrzymuje złożonej jej kiedyś obietnicy i odłącza od niej aparaturę. Trzynastka umiera, a w Housie coś zaczyna się łamać, niekoniecznie bezpośrednio z powodu jej śmierci, ale np. ogólnie zdaje sobie sprawę, że jest zmęczony życiem i tym, co mu się już przydarzyło (problemy z nogą, rozstanie z pierwszą żoną, halucynacje i związany z tym pobyt w psychiatryku, rozstanie z Cuddy i zniszczenie jej domu, więzienie, itd.) i sam popełnia samobójstwo LUB wyjeżdża gdzieś daleko i znika bez słowa, rezygnuje z leczenia i z utrzymywania kontaktów ze wszystkimi, których do tej pory spotkał. Myślę, że wersja ucieczki byłaby nawet ciekawsza od samobójstwa, bo zakończenie pozostałoby otwarte i nikt tak naprawdę by nie wiedział gdzie jest House, dlaczego uciekł, co dalej planuje ze sobą zrobić i przede wszystkim CZY JESZCZE KIEDYŚ WRÓCI do szpitala i bliskich (choćby Wilsona).
Taka jest moja wizja zakończenia serialu :)
House nie miał żony. (Stacy nie była jego żoną)
może inaczej: nie rozstał się ze swoją żoną;p
No to jestem w szoku 13 wróci hehe super o ile to potwierdzone na 100% nie kolejna plotka hahe tak czułem że z niej tak nie zrezygują od razu lubię tą aktorkę niezła jest iihhiih.
13 lubię, Cameron była trochę łatwierna i za uczciwa, a najbardziej Masters mnie wnerwiała.
Wg mnie Masters wprowadzała powiew świeżości, takiej młodzieńczej bezkompromisowości, miała na pewno kręgosłup moralny w przeciwieństwie do niektórych kolegów z zespołu.
W sumie to tak :) House chciał ją złamać, ale ona się nie chciała dać. Dopiero podstęp House'a ją złamał :)
Była dobrą przeciwwagą dla House'a i on ją w sumie szanował, chociaż nie raz wlazła jemu za skórę. Okazała się też bardzo dobrym lekarzem.
Nie tylko Ty ;) Szkoda, że Hugh zawiesza na razie swoją karierę, ale niech zajmie się muzyką :)
A mnie jakoś nie:) Może dlatego, że jak większość z nas, bardzo polubiłam House'a i chciałabym aby w końcu to swoje popieprzone życie jakoś sobie ułożył i wreszcie był szczęśliwym człowiekiem.
Jak to się mówi 'szczęśliwy House to nudny House'. I niestety sezon 7 to potwierdził.
Odcinek specjalny zapowiada się też ciekawie :) Oby był taki sam jak to było w ER :)
Odcinek ma być puszczony przed odcinkiem finałowym. Będą wywiady i rozmowy z aktorami i przypomnienie losów bohaterów. W ER tak było :)
A 13-tka też może się pojawić bo House jej obiecał że ją "zabije" jak będzie taka potrzeba a on może na długo trafić do więzienia!