PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 496 tys. ocen
8,2 10 1 496141
7,5 45 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Objaw patologii ? ;-)

użytkownik usunięty

Kto uważa, że dr. House jest sexy? ;-) Przy pierwszym odcinku jakoś mi to nie przyszło do głowy ale jestem na etapie drugiej serii i nagle z odcinka na odcinek dr. House wydał mi się niesamowicie seksowny. Facet ma grubo po 40-stce i utyka na jedną nogę :-) a mimo to dawno żaden bohater nie wydał mi się tak pociągający. Może to jego intelekt, może mimika albo wszystko naraz (z utykaniem włącznie).

ocenił(a) serial na 10
dj_pompus16

Hahha:D taaa ja tez po 2 tyg juz pisac nawet nie umialam :PP

ocenił(a) serial na 9
dj_pompus16

Wysłałam ci wiadomość prywatna tam wszystko masz:)

ocenił(a) serial na 9
Joasia16

Jak nie dojdzie to podaj maila;]

ocenił(a) serial na 10
Joasia16

doszlo ;)

Dzieki :D

Za krotki ! :P

ocenił(a) serial na 10
dj_pompus16

i cuodownie niebieskie oczy, ktore byly eskoponowane w dwoch pierwszych sezonach, mniaaam.

ocenił(a) serial na 10

Jest pociągający bo jest piekielnie inteligentny. To lubię!

ocenił(a) serial na 10
deva

Dzieki za ten odcinek ;)

Ych........za krotki ^^

Usagi_V

ale macie powera :D ostatnio patrze, 30 wpisów, a teraz ponad 100:D

ocenił(a) serial na 10
fragola

Hahahahaha:D A co! :P Bo on sie robi coraz bardziej sexy :P Ej ale naprawde nam sie tu forum rozkręcilo :P

dj_pompus16

to chyba dobrze,nie ?
coraz bardziej... uuua xD robi sie gorąco :)

użytkownik usunięty

A ja wyjeżdżam na kilka dni i...nie będzie Housa ;-( Będzie mi go brakowało ;-)

ocenił(a) serial na 10

Który to jest odcinek House'a i który sezon..kiedy House mówi Cameron "I love You" A kiedy Ona zaskoczona roździawia usta House wkłada jej jakiś patyk do ust i każe jej przyjść po wyniki jutro???????

ocenił(a) serial na 10
Moonloop

Ojojjjj, ale muisz przezyc jakos bez niego zeby moc obejrzec jak wrocisz:P:P:P

OOooo ja nie widzialam takiego odcinka! :D

no nie wierzę, że to widzę! przysięgam, że dzisiaj powiedziałam koleżance "House jest taki sexy. muszę znaleźć utykającego faceta", ale nie spodziewałam się że ktoś podziela moją fascynację housem od tej...eee... strony:D podejrzewam jednak że sexappeal housa nie bierze się z utykania, tylko z tego że jest szalenie inteligentny i taki... niegrzeczny?:)

Kier

ja tez nie widziałam tego odcinka...ale kojarze z youtube'a, smiałam sie z godzine xD
'House jest taki sexy'...fajnie brzmi.
jak on nim pomysle, to nawet mi sie chce biologii uczyć!

ocenił(a) serial na 10
fragola

HAHAHhaha:D Ej wiecie co:D Moja mam mysli ze ja ten serial ogladam bo chce lekarzem zostac:D I sie chwali ze ma taka corke ambitna:P

W ogole jej do glowy nie przychodzi ze ja sie jaram jakims 'starym utykającym dziadem' :P

dj_pompus16

haha:)ten stary utykający dziad jest na tyle interesujący że obejrzałam już 5 sezonów i nie mam go nadal dość:) z tego co widzimy nie jest on fascynujący tylko dla mnie:)

uwielbiam to, jak on analizuje ludzi i podstępnie nimi manipuluje:D

ocenił(a) serial na 10
dj_pompus16

Ej to byl 11 odcinek 2 sezonu ;) Poszukalam na youtube i tam bylo napisane:P

ocenił(a) serial na 7

Dj Pompus, twoja mama mysli, że chcesz zostac lekarzem? Ja zaczęłam żałować, że nie poszłam na studia medyczne :):):)

A co do House'a to lubię w nim to, że jest w pewnym sensie buntownikiem, i strasznie podobaja mi się jego świetne teksty:):)No i ma fajny styl - motocykl, skórzana kurtka, Fender Stratocaster w mieszkaniu:D

tak sobie myślę, czy zastanawiałyście się może czy gdyby dr.House to nie był dr.House tylko np. Grzegorz Brzęczyszczykiewicz to też by się Wam tak podobał?? :) Bo mi sie zdaje ze to jest raczej wynik tego że gra w tym serialu a nie jego osobowości naprawde. Przecież on może być "w realu" inny

Davy_Jones_2

ciekawe o co ci chodzi... bo my tutaj mówimy o postaci doktora housa, postaci fikcyjnej, nie o aktorze;). i nawet jakby się nazywał Grzegorz Dom (Gregory House;) byłby sexy, gdyby scenarzyści obdarzyli go równym intelektem, specyficznym poczuciem humoru i innymi rzeczami które nam się w nim tak podobają;D

aktor nazywa się hugh laurie. i w realu rzeczywiście JEST inny, jest brytyjczykiem, mówi z brytyjskim akcentem, ma żonę i trójkę dzieci.

Kier

ooo jakby był moim wykładowcą na medycynie...siedziałabym dzien i noc na zajęciach. no ale sie nie wybieram xD

co do powyższego, zgadzam sie z Kier:)
i z tego co wiem, Hugh jako Hugh też ma niezłe poczucie humoru:)

ocenił(a) serial na 7
fragola

He, he Hugh Laurie poczucie humoru to ma rzeczywiście niezwykłe:)Kilka przykładów tego humoru, połączonych z talentem muzycznym, umieściłam nawet u siebie na blogu:D Ostatnio miałam przyjemnośc obejrzeć kilka odcinków trzeciej serii "Czarnej Żmii". Uśmiałam się od łez:D Aktualnie to mój komik nr 1:D

reesee

hugh napisał też dwie książki ("sprzedawca broni" i chyba nie wydany jeszcze w Polsce "the paper soldier"). "sprzedawca..." ma bardzo dobre recenzje i podobno jest niesamowicie śmieszny. zamierzam przeczytac w najbliższej przyszłości:)

ocenił(a) serial na 10
Kier

Ksiazka na allegro po 30-32zł stoi, jak bedzie za co to kupie, bo watpie by biblioteka miala.

JARA

biblioteka ma, ale są kolejki do maja;/
<za krótki>

Kier

a wiecie czy w empiku sie znajdzie ?
<za krótki>

ocenił(a) serial na 7
fragola

Jest w empiku, kosztuje około 37 złotych (tak mi się wydaje).

reesee

37, a 30-32 na allegro to prawie bez róznicy :D

hah
a ja myślałam że jakaś psychiczna jestm ze tak mi House podoba ;d;d
a tu sie okazuje ze nie tlkyo mi ;d;d

ocenił(a) serial na 9

ojjj zgadzam sie. ja to zauwazylam w polowie 1 serii :]]]] cos niesamowitego. 10 razy bardziej sexy niz wszyscy inni aktorzy-lekarze z serialu :P

Ha! A myślałam, że tylko mnie uwiódł ;)
Cięty dowcip, mimika- cudowne!
A utykanie mnie rozbraja ^ ^

ocenił(a) serial na 10
Ozonama_Kuzadaba

Wiecie ja to w sumie lubie tego House'a ale chyba mnie bardziej 'prawidziwy' Hugh kręci:D:D:DD

ocenił(a) serial na 9
dj_pompus16

oj wiem wiem. widziaam go w kilkunastach malych rolach i w jednej glownej- w Maybe baby. wszedzie jest po prostu przeuroczy

ocenił(a) serial na 10
AXEL6666

;) kurcze wiecie , ostatnio sie poklocilam z kolezanka, bo powiedziala ze on jest stary i BRZYDKI!!!!!! Aaaaaaaaaaa! Normalnie takie slowa to grzech:P

ocenił(a) serial na 9
dj_pompus16

Ja ostatnio przez całą chemię jęczałam koleżance "Ale prawda, że House jest przystojny, nie?", a ona biedna na mnie patrzyła jak na debila :) W ogóle u mnie w klasie trwa odwieczny spór kto jest ładniejszy House czy Chase. Pff, nie wiem jak w ogóle można mieć co do tego jakieś wątpliwości. Chase jest może i ładny (no bo brzydki nie jest, mogę wyjść na ulicę i w minutę znaleźć pięciu brzydszych facetów), ale House jest za to przystojny, a to moim zdaniem ogrooomna różnica :)

A tej książki Hugha nie ma w żadnej bibliotece w moim mieście ;

ocenił(a) serial na 10
blumenkohl

Ja probuje od mamuski wybulic hajs na ksiazki :D:D:D

Ale mam fart bo teraz siedze z kuzynka a ona uwaza (tak jak ja) ze Hugh jest zajebista dupa po prostu :P:P:P I na moim zeszycie od polskiego są tego typu napisy :P:P:P

ocenił(a) serial na 9
dj_pompus16

Na moim zeszycie od polskiego jest napisane tylko "kto ruszy ten dostanie w ryj", ale za to w zeszycie od religii jest "I <3 House" :DD W ogóle w większości zeszytów komuś wyznaję miłość, zazwyczaj pada na Beatlesów aczkolwiek House też czasem się zdarza :P A ostatnio na matmie układałyśmy z koleżanką scenariusz Housa, mamy już jakieś pięć minut ;]

blumenkohl

ostro macie:D ja tez.
mam jego fotkę w piórniku...a jak mi matme umila... :D

fragola

to samo też mam jego fotke a na matmie facetka zawsze jak mnie przyuważy ze w piórnik się gapie to : Julia może przestaniesz patrzeć na ukochanego
o Boże czemuś ty mnie pokarał ta matematyczką "małą panią"
a ogólnie to Hous jest aH...boski nie mogę normalnie
zgadzam się z którąś z was powyżej że <prawdziwy' Hugh bardziej pociąga> hah....jedne i drugi jest cudowny! <3.
kiedyś chyba go odwiedzę xD...hahah
i Tak zawsze będe gadała o dr H. że jest i nigdy nie przeminie i, i tak zawsze moja przyjaciółka będzie się śmiać i bojsy z klasy też ale i tak zawsze house będzie !
bo jest PONADCZASOWY !!

ocenił(a) serial na 10
Kolorowa412

HJahahaha:D Ejjj co jest? :D Nikt nie pisze ! :D Wczoraj genialny odcinek byl!!!!

dj_pompus16

odcinki ;d;d
i zeczywiscie hehe fajne ;d;d

ocenił(a) serial na 10
Kolorowa412

Ej a pamieta ktos co sie dzialo w 6 odcinku 3 sesonu? Bo nie moge go scioagnac a nie pamietam :D

ocenił(a) serial na 10

sexy to zbyt male slowo :D mam 16 lat i samej sie dziwie ze 49 letni (!) facet tak mi sie podoba :p :D, ale to chyba intelekt widoczny w jego oczach, ma cos takiego madrego i ten jego wzrok.... zastanawialm sie czy poprostu nie jestem jakas zboczona, ale chyba nie tylko ja mam takie dewiacje na punkcie starszych aktorow :P a widzieliscie jaka ma zone?! Troche szkardna :P Jo green ;] zobaczcie sami, ogolnie najlepszy serial w historii, dialogi sa zabojcze :P

100krotka

sex xD....sam sex xD hahaha chyba udam się na leczenie do housa XD ;*

ocenił(a) serial na 10
Kolorowa412

ooo ja tez chce! :D:D:D

<zk> ;P

ocenił(a) serial na 8

Zgadzam się, zgadzam i cieszę się że nie jestem sama z tym, że House jest boski:)))

ocenił(a) serial na 9
anitaxelx

och yeah! ja też jestem za tym! :)

ocenił(a) serial na 8

taak jest seksowny we wspaniałym tego słowa znaczeniu **

ocenił(a) serial na 9

cholernie seksowny,boskiii!!! za krótki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!