Co myślicie o tym wydaniu ksiązki? Wydaje się że Hugh dał radę. Nie wieje chamstwem :P
Bardzo fajna książka, Hugh Laurie dobrze się spisał, w książce mimo tego, że to kryminał to występuję cięty język Lauriego to naprawdę fajnie się ją czytało, ja ją kupiłem i nie żałuję tylko ostrzegam nie kupujcie tej książki dla Hugh Lauriego, bo się zawiedziecie, znam kilka osób, które myślały, że to będzie jakaś komedia czy coś w tym stylu i ciągle śmieszne teksty itp. To jest kryminał z lekką dozą humoru napisany przez tego pana, ale to dobra książka.
Książka jest fantastyczna. Kupiłem za 45zł i naprawdę nie żałuje tych pieniędzy ;) Czyta się bardzo przyjemnie, dużo humoru i zaskakujące zakończenie. Po przeczytaniu, książka poszła w obieg i teraz czytają ją wszyscy znajomi ;) Naprawdę polecam!
a ma ktoś z was tego audiobooka? (jak ja nie nawidze tych ograniczen co do dlugosci postów na filmweb)
Lubię czytać kryminały , lubię też oglądać ambitne seriale jakim jest Dr House - a taka mieszanka w postaci książki to coś dla mnie :D .
Nie zawiodłam się na autorze, choć na początku podeszłam z rezerwą.... wiadomo aktor wydający książkę.... ALe Hugh Laurie nie dał ciała ;) wciągająca historia no i ten rodzaj poczucia humory typowy dla Housa
Ja uwielbiam Hugh Lauriego jako dr Housa (oczywiście kojarzę go jako aktora z innych filmów, ale z mniejszych ról).
Książkę przeczytałam i jako autora też go bardzo lubię. Jakby porzucił aktorstwo to chyba osobiście prosiłabym go żeby pisał książki. Teksty w niej po prostu boskie i akcja świetna.
Nie wiem czy tylko mi się jakoś tak postać kojarzy z Housem, ale patrząc na datę wydania książki są to na szczęcie tylko moje osobiste "złudzenia" te podobieństwa ;p
wychodzi na to że ksiązka w usa wydana w 1996 roku. Dr house jest na ekranie od 2004 roku. wychodzi na to, że Hugh przeniósł bohatera książka w pewien sposób do akcji filmu. albo po prostu gra siebie tak samo jak opisał swoją osobowość w książce
można sobie kilka dobrych cytatów wynotować z tej książki. :)
zresztą z filmu tak samo. niby cham ale jakie to inteligentne
zdecydwanie serial jak i książka charakteryzuje się jednym - ma inteligentne teksty
Polecam, szczerze książkę właśnie czytam książkę i powiem wam że jestem zaskoczony i to nawet bardzo nie myślałem że będzie mnie tak bawić a zaraz wywoływać u mnie nutkę strachu, "Sprzedawca broni" jak i serial extra !! więcej proszę ...
książka w stylu housowym ;) zawiewa jego tekstami i podobno ma być też reżyserem ekranizacji powieści :)