PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 496 tys. ocen
8,2 10 1 496141
7,5 45 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

http://nasza-klasa.pl/profile/22729410 zapraszam wszystkich fanów serialu

użytkownik usunięty
marcin4256

Właśnie dlatego zlikwidowałam konto dawno dawno temu. Z całym szacunkiem dla fanów Housa (do których się zaliczam) i do Ciebie Marcinie ale to infantylne zamieszczać fikcyjne profile na portalu który się nazywa "Nasza Klasa". Ale ten portal już dawno przestał być dla "ludzi z klasą". To zakładanie profili swoim pieskom, chomikom, Hitlerowi, Jezusowi jest tak bezdennie idiotyczne. I pomyśleć jaki procent naszego społeczeństwa ma tam konto (często niejedno)...
Wiem wiem, jak mi się nie podoba to nie muszę tam wchodzić. Po prostu nie mogłam się powstrzymać przed skomentowaniem.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10

podpisuje się obiema rączkami pod powyższą wypowiedzią.

użytkownik usunięty

Gumbassek, podpisuję się wszystkimi kończynami. Co prawda wciąż mam tam konto i używam go w normalny sposób (czyli olewam wszystkie konta fikcyjne i ludzi, których kompletnie nie znam), ale naprawdę wkurza mnie to, co ludzie tam robią. Bez przesady...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
marcinekjura86

On już ma swój profil i z radości często staje

ocenił(a) serial na 10
marcin4256

Już mnie drażni to co robią Ci ludzie na NK,sorry

ocenił(a) serial na 9
marcinekjura86

Zamierzenia twórców co do NK były dobre to wina ludzi że zrobił się tam burdel

użytkownik usunięty
luki13

Ok widzę, że się zrobił off topic. Muszę się przyznać- mam lekkie poczucie winy bo zdaję sobie sprawę, że niefajnie jest jak ktoś coś napisze w dobrej wierze i zostaje skrytykowany. Nie cierpię tzw "jechania" po kimś i nie lubię anonimowej złośliwości na forach internetowych. Nie chciałam urazić założyciela tematu. Ale może warto się zastanowić faktycznie nad tym jaka jest (była- czas przeszły) idea NK i że to co się zrobiło z tego jest żenujące a popularność tego czegoś jest zastraszająca i świadczy o naszym społeczeństwie jak najgorzej.
Wiem też, że jak się człowiek czymś zafascynuje to się chce dzielić tym z innymi. Rozmawiamy o ulubionych filmach, zakładamy fankluby i chcemy dzielić nasze fascynacje z innymi. Ale zakładanie profilu Dr. Housa na NK to niezbyt fortunny pomysł. Lepiej podyskutować z innymi fanami serialu na forum. Moje uwielbienie objawia się np tak, że w nieskończoność gadam z koleżanką o tym jaki House jest świetny, przystojny etc etc ;-) A ostatnio wyszukuję sobie wszystkie piosenki z serialu bo ma świetny soundtrack. Można lubić serial i dzielić się tym z innymi niekoniecznie nabijając statystykę NK która przyprawia mnie już o mdłości.

Pozdrawiam