PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 496 tys. ocen
8,2 10 1 496037
7,5 45 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

4x15 House's head

ocenił(a) serial na 10

Witam.
Piszę pod wpływem impulsu. Jeśli ktoś oglądał ten odcinek wie o co chodzi! Wg mnie najlepszy odcinek w całym sezonie i chyba nawet w całej serii. Czegoś takiego jeszcze nie było. Aż mi ciężko ogarnąć wszystko co było w tym odcinku a chwilami już mi prawie nerwy puszczały. Z tego odcinka dowiedziałem się więcej na temat obecnej sytuacji w serialu niż z całego 4 sezonu.
Jak wasze wrażenia po obejrzeniu? Wg mnie po tym odcinku House powinien awansować na pierwsze miejsce w Top Świat Seriale.
Ech nie mogę się opanować :).

roqwor

RELAX!
JUST JUMP IN... RAMBO STYLE !!! :D

ocenił(a) serial na 9
bartk22

Odcinek wyrąbisty to fakt a serial genialny :) House awansował na 1 miejsce Top Shows seriali na Tv.com:
http://www.tv.com/shows/topshows.html?pop=1&tag=subnav;top_shows

ocenił(a) serial na 10
mati9833

Odcinek 4x15 jest absolutnie fantastyczny! Styl Rambo, "taniec" Cuddy, hipnoza... długo by wymieniać ;)
Jestem w totalnej rozsypce, z niecierpliwością i niepokojem oczekuję ostatniego odcinka 4 sezonu.

ocenił(a) serial na 10
roqwor

Ja rowniez jestem w szoku. Scena wypadku zostala wspaniale nakrecona, te bezwladnie latajace ciala po autobusie... . Najciekawsze jest to dlaczego Amber jechala razem z Housem??? Czuje ze przyjazn Wilosona i Housa wisi na wlosku.

cegal

Odcinek byl WYRABISTY. Extra bylo to jak House zablokowal te drzwi i "wypelnial" swoja diagnoze. mysle ze ona jechala po niego. Moze zadzwonil do niej. House nie moze stracic jedynego przyjaciela! (A tak w ogole to ja sie dziwie ze Wilson z nim tyle czasu wytrzymal) A juz normalnie dostawalam palpitacji jak Cuddy z Wilsonem robila sztuczne oddychanie. Boshe. PO PROSTU !!! Nie moge tego wyrazic slowami.

A tak swoja droga to ja mam nadzieje ze House bedzie z Cuddy.

ocenił(a) serial na 10
roqwor

Wydaje mi się że House'a i Amber łączy coś głębszego, to dlatego House pił, czuł że zdradza jedynego przyjaciela. Zwłaszcza ta mina Amber jak jechali razem tuż przed wypadkiem wiele mówi. To były cztery godziny, pewnie nawet spali ze sobą. W każdym razie czekam z niecierpliwością na "Wilson's heart".

ocenił(a) serial na 10
H__Lecter

Ja również nie mogę doczekać się ostatniego ;( odcinka, ale mam nadzieję, że House nie miał romansu z Amber, bo mimo że jest dupkiem to wolę wierzyć, że nie byłby zdolny zrobić coś takiego Wilsonowi. To by była przesada nawet jak na niego, ale cóż dowiemy się we wtorek :)

ocenił(a) serial na 10
roqwor

Mam nadzieje, że szczęka, która mi odpadła po oglądnięciu tego odcinka...wróci na swoje miejsce!!!

scena końcowa w autobusie...G E N I A L N A
nawet nie próbuje zgadywać co będzie się działo w poniedziałek....

roqwor

OMG najleszy odcinek...mam nadzieję że Amber i Housa nic nie łączy bo cały czas uważam że on powinien być z Cuddy...a jej taniec był najlepszy hehe... jak odcinek się skończył 5 minut siedziałam bez ruchu ze szczęką na wysokości kolan, ale już wróciła na swoje miejsce :P nie mogę się doczekać ostatniego odcinka...

roqwor

Odcinek świetny, to fakt. Ale korzystając z okazji, chciałam zapytać, czy ktoś wie coś na temat ewentualnego sezonu 5. Planują? Piszą? Kręcą?

ocenił(a) serial na 10
Ducha

Słyszałam pogłoski, że emisja 5 sezonu ma się rozpocząć we wrześniu. Nie wiem czy to prawda ;)

użytkownik usunięty
Saphira

5 sezon najprawdopodobniej rozpocznie się 26.sierpnia

roqwor

ale 4x16 tez niczego sobie

roqwor

a, PS. jak nazywa sie piosenka, kiedy cuddy tanczyla na rurze?
AnDyX: 5 sezon zacznie sie we wrzesniu, kto by go ogladal w sierpniu, wtedy wszyscy sa na wakacjach :)

ocenił(a) serial na 9
kamilo793

a ja bym wrocila oglodac w sierpniu :P

ostatni odcinek byl genialny...fantastyczny!!!!

ktos wie kiedy bedzie nastepny odcinek??? bo z tego co wiem 11 czerwca 2 puszcza jakis film....

ocenił(a) serial na 10
bubinkam10

następny odcinek jest 18 czerwca, dokładnie o 20.40, trzeba trochę poczekać:(

ocenił(a) serial na 8
kamilo793

!!! Chk Chik Chick "There's No F*cking Rules, Dude" ;)

ocenił(a) serial na 8
roqwor

hałs się napił i zadzwonił do przyjaciela, żeby go odebrał z baru a jego nie było w domu i przyjechała Amber. i ona była w innym szpitalu, za zgodą Wilsona przewieźli ją. ona była w śpiączce, wybudzili ją żeby Wilson się pożegnał i Amber umrze.

gopek

Ja wiem, chcesz się pochwalić że oglądałeś.... Gratuluje pomysłu...

Po premierze odcinka w tvp2 możesz podzielić się opinią, ew. jak już bardzo musisz, zaznacz jakoś ten spojler żeby nie zmuszać wszystkich do czytania tego co się stanie!

ocenił(a) serial na 8
MiLusiAP

przepraszam. hihi. to nie miało wyjść w formie chwalenia się czy czegokolwiek (czemu się ludzie wszędzie doszukują zła) ;))

gopek

Bo zuo jest wszędzie, nie trzeba szukać xD
PO prostu powstrzymaj się przed zdradzaniem akcji :P

roqwor: Też jestem po 5 sezonie, oglądanie z napisami daje o niebo lepszy efekt i zgadzam się że lektor tylko go psuje, ale w tvp oglądam z przyzwyczjajenia ^^
A maniacy House'a którzy nie mają możliwości obejrzenia serialu gdzie indziej, wezmą to co dają ;)
i tak wole lektor tvp2 od axn'owego...
Na początku oglądałam tylko w tv, póżniej zaczęłam oglądać w necie :D

Pzdr. ;)

ocenił(a) serial na 10
roqwor

Nie wiem jak możecie oglądać serial tego pokroju w TVP i wytrzymywać okropnego lektora, który niedokładnie tłumaczy dialogi i odbiera serialowi to co najlepsze. Ja już jestem po 5 sezonie i powiem Wam, że ostatnie odcinki są chyba lepsze niż te z 4 sezonu.

użytkownik usunięty
roqwor

Oglądałem go już w Lipcu ubiegłego roku, no fakt niezły. Kolejny już
jest bardzo przewidywalny i nie różni się specjalnie od pozostałych.

ocenił(a) serial na 8

Odcinek swietny, jak caly serial nic odkrywczego tu nie napisze ;P
pzdr wszystkich

roqwor

Fakt, 15 był niezły, ale na 16 poryczałam się jak głupia. Ale nic nie będę mówić, nie chcę Wam psuć napięcia:) A kiedy następna seria, wie ktoś?

użytkownik usunięty
DizzyMissLizzy

Przecież juz dawno jest 5 sezon. Ja już obejrzałem 23 odcinki, a ten 23 jakiś miesiąc temu.

ocenił(a) serial na 10
roqwor

ej czy wie ktoś może czy w tvp2 będzie 5 sezon House'a ????

ocenił(a) serial na 10
olssss

pisałem dziś do TVP2 w sprawie 5 sezonu jak odpiszą to napiszę tu co mi napisali. dziś czytałem program telewizyjny w czwartek po odcinku 4x16 zostanie od razu puszczony 1 odcinek 2 sezonu więc 5 sezon pojawi się pewnie najszybciej po wakacjach

ocenił(a) serial na 10
Joker_27

z góry dzięki :)

roqwor

Kto grał tą ciemnowłosą dziewczynę w autobusie, w "butach za 500 dolarów" ??

ocenił(a) serial na 8
DjAnEtInKa

Ivana Miličević