PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 496 tys. ocen
8,2 10 1 496112
7,5 45 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Czy Trzynastka już na pewno nie wróci do serialu? Szkoda trochę by było - moim zdaniem pasowała do reszty drużyny doskonale:)

ocenił(a) serial na 8
veraa

Trzynastka jak czytałam na różnych stronach może wrócić na parę epizodów w sezonie siódmym. Ja też lubiłam ,,13'' mi również szkoda, że już się nie pojawia w serialu.

ocenił(a) serial na 9
veraa

weźcie przestańcie pisać spoilery

veraa

no fakt, mogłaby wrócić

veraa

Była ładna, i mądra. Ale jak się zmyje to nic nie będzie. Niech zatem zapanuje spoilerowa ciemnosc!!!!

ocenił(a) serial na 9
elrrond

No szkoda że odeszła...Ale ponoć wróci po koniec 7 sezonu ale gdzieś czytałam że pod jej nieobecność zastąpi ją Amber Tablyn ;)

ocenił(a) serial na 9
Katie_Cassidy_2

spojlery są w porządku dla tych co je lubi (np. ja)... jednak napis spojler przed informacją jest mile widziany, chyba że cały temat jak ten jest spojlerow, bo wtedy na niego po prostu nie wchodzę!

Elisa123

Ej no! ludzie pomyślcie! po co wsadzali by 13 do nowego intro skoro miałaby odejść z serialu! 13 nie ma, bo Wilde gra w jakimś filmie, ale jak skończy to (mam nadzieje) wróci!

ocenił(a) serial na 10
veraa

Fani "Trzynastki" nie będą pocieszeni. Olivia Wilde opuści na dłuższej niż tylko kilka tygodni plan "Dr House'a", a to oznacza że jej bohaterka prawie w ogóle nie będzie się pojawiać w siódmym sezonie. Kilka tygodni temu informowano, że ze względu na udział aktorki w filmie "Cowboys and Aliens", postać "Trzynastki" zniknie z serialu na co najmniej kilka odcinków. Teraz okazuje się, że przerwa potrwa znacznie dłużej. Niestety potrwa to dłużej niż myśleliśmy - mówi David Shore, twórca "House'a". A to dlatego, że znacznego rozpędu nabrała filmowa kariera aktorki. Obecnie Wilde ma na rozkładzie aż cztery nowe filmy, w tym "The Change Up", do obsady którego właśnie dołączyła. To oznacza, że w najbliższym siódmym sezonie "House'a" granej przez aktorkę "Trzynastki" możemy już w ogóle nie oglądać.

rafib1975

Nomen omen jedynym, w którym pani Wilde jest wymieniona w czołówce...

ocenił(a) serial na 7
rafib1975

To, że Trzynastki możemy już w ogóle nie oglądać w sezonie 7 jest już interpretacją, ponieważ Shore, w drugiej części cytatu (którym się posiłkujesz) pisze, że jej angaż do roli w "The Change Up" nie wpływa na przedłużenie jej nieobecności w Housie. Krótko mówiąc: Wilde chciała zagrać w Cowboys and Aliens - scenarzyści rozpisali historię postaci tak, żeby dać jej czas, a jednocześnie tak, żeby miało to sens fabularny dla postaci Trzynastki, w efekcie: dostała dłuższe wolne. I dlatego po skończeniu C&A zaangażowała się w The Change Up. Tyle w temacie 2 z 4 filmów, o których wspominasz. Dwa kolejne - Butter i Tron: Legacy były kręcone wcześniej, niż zaczęto kręcić 7 sezon House'a i zupełnie nie miały wpływu na jej obecność w tym sezonie. A po piąte przez dziesiąte Wilde mówiła sama, że będzie w sezonie siódmym. Mówił to Shore i Katie Jacobs. Bez paniki. ;)

veraa

13 wróci pod koniec sezonu. podobno...