Jesli toś ogladał juz odcinek o smierci Amber, wogóle o wypadku to prosze o szczegółową recenzję albo linka do szczegółowego opisu odcinka....
Dobrze, że już wiem, że Amber umrze (od dziewczyny, która wpadła na równie "genialny" pomysł co Ty, bo z serialu się tego nie dowidziałem, gdyż oglądam 4 sezon na TVP2), bo inaczej byłbym bardzo wkurzony.
Na przyszłość, sprawdź co oznacza słowo Spoiler, zacznij go używać, i zanim napiszesz taki komentarz pomyśl trochę (są jeszcze osoby, które oglądają ten serial na TVP2, np. ja 4 sezon, choć ściągam pierwszy).
oby kolejne 10 filmów ktoś ci zepsuł tak jak ty zrobiłaś to nam - tego ci życzę !
Ja tam lubię jak ktoś mi mówi co się stanie w moich ulubionych serialach. A i tak mam 4 i 5 sezon House'a na płycie.
Serio, lubisz jak ktoś napisze Ci zakończenie filmu, którego jeszcze nie widziałaś, a miałaś zamiar obejrzeć?
"A i tak mam 4 i 5 sezon House'a na płycie."
Good for you.
Boże, na prawdę nie przyszło ci do głowy, że są na tym forum osoby,które oglądają ten serial na tvp2 i nie mają pojęcia o jej śmierci. Nie boli w temacie napisać SPOILER!!!
mi tam nikt nie musi mówić bo zazwyczaj tydzień przed odcinkiem wszystko wiem mimo iż aktualnie dopiero 3 sezon zaczynam
Z resztą jak by ktoś mi powiedział co będzie w CSI:NY bym się nie obraziła. Ale i tak nie musicie mówić , bo oglądałam już wszystkie 5 sezonów. A w 5 sezonie House'a okaże się, że Trzynastka jest... I nie powiem, ale to strasznie ciekawe. A Cuddy będzie chciała... Też nie powiem. A House i Cuddy... Też nie powiem.
Hm.
Tylko, że mój brat gdzieś pożyczył płyty (mam te sezony na 3 płytach) i nie mogę obejrzeć paru końcowych odcinków z 5 sezonu.
"A w 5 sezonie House'a okaże się, że Trzynastka jest... I nie powiem, ale to strasznie ciekawe. A Cuddy będzie chciała... Też nie powiem. A House i Cuddy... Też nie powiem."
Pisząc w ten sposób, już coś sugerujesz, a tu już niedaleka droga do spoilerowania, więc może najlepiej zamilcz ;].
Chcemy...;]
Dla mnie mozesz powiedziec, a ci co nie chca wiedziac niech nie wchodzą na tego posta..;]
My mozemy sobie nawzajem dyskutowac;]
NIE NIE CHCEMY...PRZEZ TAKICH CHOLERNYCH SPOJLEROWICZOW MAM OCHOTĘ ZMIENIĆ SIĘ W TRAVISA BICKLE'A ...brak słów....
niby nikt mi nie karze ale tytuł tematu jest "ŚMIERĆ AMBER" ciężko to przeoczyć
Może najlepszym wyjściem dla tych, którzy chcą porozmawiać o sezonie 5, jest użycie wiadomości prywatnych? Zrozumcie, że nie wszyscy chcą wiedzieć, co stanie się dalej.
Robić, to można dzieci ;), a jeżeli chcesz porozmawiać z aguś "lubię zdradzać zakończenia i mam w dupie, że ktoś to przeczyta", to wymieńcie się numerami GG.
ty tam na górze... jesli nie umiesz czytac to juz nie mój problem...
napisałam "SPADAJ" a nie "zbadaj" - jest różnica...
do Kanakaredes: jaki tytuł ma ten post? oczywiscie wejdę;]
juz znalazlam..;]
mam nadzieje ze tam nie bedzie wątów do nas o to ze chcemy sobie pogadac o Housie;]
w koncu po to to forum jest....
lol..."język sarkazmu jest Ci obcy" ;p
"ty tam" hmm...ciekawe, kto tu ma większe problemy z czytaniem;p
a teraz tak na poważnie, bardzo Cię proszę, nie zdradzaj więcej wątków już w temacie!!
a teraz tak na poważnie... nie kłócmy sie i zawrzyjmy ugodę..;]
ok, w temacie juz nic nie bede zdradzac..a Wy w zamian nie najeżdzacie tak od razu na tych którzy tak robią..;]
ok?
W tym temacie, to już wystarczająco dużo zdradziłaś, chodzi o to, żebyś na przyszłość nie zakładała podobnych tematów (pamiętaj, Spoiler).
"a Wy w zamian nie najeżdzacie tak od razu na tych którzy tak robią..;]"
Słuchaj, jeżeli ktoś (w tym przypadku Ty) zdradza mi zakończenie 4 sezonu "House'a" (lub jakiegokolwiek innego serialu lub filmu, którego jeszcze nie widziałem), to nie będę się temu spokojnie przyglądał.
''to nie będę się temu spokojnie przyglądał'' przyznam, że groźnie to zabrzmiało ;DDDDD