PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 497 tys. ocen
8,2 10 1 496569
7,5 45 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Jesli toś ogladał juz odcinek o smierci Amber, wogóle o wypadku to prosze o szczegółową recenzję albo linka do szczegółowego opisu odcinka....

ocenił(a) serial na 9
aguska1534

for what?

google nie gryzie :)........

ocenił(a) serial na 8
aguska1534

W temacie pisze się "Spoiler".

ocenił(a) serial na 9
aguska1534

Dobrze, że już wiem, że Amber umrze (od dziewczyny, która wpadła na równie "genialny" pomysł co Ty, bo z serialu się tego nie dowidziałem, gdyż oglądam 4 sezon na TVP2), bo inaczej byłbym bardzo wkurzony.

Na przyszłość, sprawdź co oznacza słowo Spoiler, zacznij go używać, i zanim napiszesz taki komentarz pomyśl trochę (są jeszcze osoby, które oglądają ten serial na TVP2, np. ja 4 sezon, choć ściągam pierwszy).

ocenił(a) serial na 10
aguska1534

oby kolejne 10 filmów ktoś ci zepsuł tak jak ty zrobiłaś to nam - tego ci życzę !

rafalopatika

Ja tam lubię jak ktoś mi mówi co się stanie w moich ulubionych serialach. A i tak mam 4 i 5 sezon House'a na płycie.

ocenił(a) serial na 9
Kanakaredes

Serio, lubisz jak ktoś napisze Ci zakończenie filmu, którego jeszcze nie widziałaś, a miałaś zamiar obejrzeć?

"A i tak mam 4 i 5 sezon House'a na płycie."

Good for you.

ocenił(a) serial na 10
aguska1534

Boże, na prawdę nie przyszło ci do głowy, że są na tym forum osoby,które oglądają ten serial na tvp2 i nie mają pojęcia o jej śmierci. Nie boli w temacie napisać SPOILER!!!

ocenił(a) serial na 10
Heidi_3

mi tam nikt nie musi mówić bo zazwyczaj tydzień przed odcinkiem wszystko wiem mimo iż aktualnie dopiero 3 sezon zaczynam

Joker_27

Z resztą jak by ktoś mi powiedział co będzie w CSI:NY bym się nie obraziła. Ale i tak nie musicie mówić , bo oglądałam już wszystkie 5 sezonów. A w 5 sezonie House'a okaże się, że Trzynastka jest... I nie powiem, ale to strasznie ciekawe. A Cuddy będzie chciała... Też nie powiem. A House i Cuddy... Też nie powiem.

Kanakaredes

do "kanakaredes" - masz 4 i 5 sezon na DVD?

...

aguska1534

Hm.
Tylko, że mój brat gdzieś pożyczył płyty (mam te sezony na 3 płytach) i nie mogę obejrzeć paru końcowych odcinków z 5 sezonu.

ocenił(a) serial na 9
Kanakaredes

"A w 5 sezonie House'a okaże się, że Trzynastka jest... I nie powiem, ale to strasznie ciekawe. A Cuddy będzie chciała... Też nie powiem. A House i Cuddy... Też nie powiem."

Pisząc w ten sposób, już coś sugerujesz, a tu już niedaleka droga do spoilerowania, więc może najlepiej zamilcz ;].

grzegorz_021

Ja tylko chciałam wam coś powiedzieć ciekawego z 5 sezonu. Ale jak nie chcecie. Trudno.

Kanakaredes

Chcemy...;]
Dla mnie mozesz powiedziec, a ci co nie chca wiedziac niech nie wchodzą na tego posta..;]

My mozemy sobie nawzajem dyskutowac;]

ocenił(a) serial na 8
Kanakaredes

NIE NIE CHCEMY...PRZEZ TAKICH CHOLERNYCH SPOJLEROWICZOW MAM OCHOTĘ ZMIENIĆ SIĘ W TRAVISA BICKLE'A ...brak słów....

Tarantinka19

SPADAJ ! .. nikt ci nie karze tego czytac wiec sie nie wtrącaj...

ocenił(a) serial na 9
aguska1534

niby nikt mi nie karze ale tytuł tematu jest "ŚMIERĆ AMBER" ciężko to przeoczyć

ocenił(a) serial na 8
aguska1534

Może najlepszym wyjściem dla tych, którzy chcą porozmawiać o sezonie 5, jest użycie wiadomości prywatnych? Zrozumcie, że nie wszyscy chcą wiedzieć, co stanie się dalej.

Lilia

No to ja w tej chwili robię nowego posta.

ocenił(a) serial na 9
Kanakaredes

Robić, to można dzieci ;), a jeżeli chcesz porozmawiać z aguś "lubię zdradzać zakończenia i mam w dupie, że ktoś to przeczyta", to wymieńcie się numerami GG.

grzegorz_021

Nie mam GG. I już zrobiłam swoje własnego posta. Jak Aguska chcesz to luknij.

ocenił(a) serial na 8
Kanakaredes

Takie coś jak "wiadomości prywatne" również istnieją.

ocenił(a) serial na 9
Kanakaredes

Ale masz internet, więc ściągnij sobie ;].

ocenił(a) serial na 8
grzegorz_021

agusiu sama się zbadaj, najlepiej na głowę.

Tarantinka19

ty tam na górze... jesli nie umiesz czytac to juz nie mój problem...

napisałam "SPADAJ" a nie "zbadaj" - jest różnica...

do Kanakaredes: jaki tytuł ma ten post? oczywiscie wejdę;]

aguska1534

juz znalazlam..;]

mam nadzieje ze tam nie bedzie wątów do nas o to ze chcemy sobie pogadac o Housie;]
w koncu po to to forum jest....

ocenił(a) serial na 8
aguska1534

lol..."język sarkazmu jest Ci obcy" ;p

"ty tam" hmm...ciekawe, kto tu ma większe problemy z czytaniem;p

a teraz tak na poważnie, bardzo Cię proszę, nie zdradzaj więcej wątków już w temacie!!

Tarantinka19

a teraz tak na poważnie... nie kłócmy sie i zawrzyjmy ugodę..;]

ok, w temacie juz nic nie bede zdradzac..a Wy w zamian nie najeżdzacie tak od razu na tych którzy tak robią..;]

ok?

ocenił(a) serial na 9
aguska1534

W tym temacie, to już wystarczająco dużo zdradziłaś, chodzi o to, żebyś na przyszłość nie zakładała podobnych tematów (pamiętaj, Spoiler).

"a Wy w zamian nie najeżdzacie tak od razu na tych którzy tak robią..;]"

Słuchaj, jeżeli ktoś (w tym przypadku Ty) zdradza mi zakończenie 4 sezonu "House'a" (lub jakiegokolwiek innego serialu lub filmu, którego jeszcze nie widziałem), to nie będę się temu spokojnie przyglądał.

ocenił(a) serial na 8
grzegorz_021

''to nie będę się temu spokojnie przyglądał'' przyznam, że groźnie to zabrzmiało ;DDDDD

ocenił(a) serial na 9
Tarantinka19

Skoro zabrzmiało groźnie, to może nawet lepiej ;).