PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26348
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

jak to piosenka?

użytkownik usunięty

Końcowa piosenka z dzisiejszego odcinka wie ktoś jak się nazywa?

ocenił(a) serial na 10

Wpadlem wlasnie po to samo, ale widze, ze juz nie musze zakladac tego tematu :) Rowniez prosilbym kogos kto sie orientuje o tytul tej piosenki :)

ocenił(a) serial na 7
jigsaw_5

i ja tez bylbym wdzieczny :D <lol2>..............

szukana piosenka to Misheard - "Am I Right" :)

saabii

WLasnie sie zarejestrowalem, zeby wam to napisac:)

ocenił(a) serial na 7
mateusz_bialek

bylbym wdzieczny gdyby ktos mily wyslal mi ją na maila poniewaz na bearshare nie ma zabardzo z gory wielkie dzieki penio90@wp.pl

mateusz_bialek

o przepraszam za wprowadzenie w błąd, poprawny tytuł i wykonawca to oczywiście zespół Aerosmith, "dream On". jeszcze raz sorry.

Dokładnie z taką samą intencją zajrzałam na portal... Jeśli to pomoże w poszukiwaniach to powiem, że słyszałam już tą piosenkę tylko w innej wersji. EMINEM w "Sing for the moment" urzył tego kawałka (moja siostra swego czasu słuchała EMINEMA-stąd też wiem). Wydaje mi się, że wykonawcą jest Freddie Mercury, ale to tylko przypuszczenia, więc proszę mnie nie bić jeśli się mylę.

ocenił(a) serial na 10
deszczowa

Chodzi o " Dream On " Aerosmith. Piosenka pod tym linkiem :
http://youtube.com/watch?v=sNzEQ8hG1zA

ocenił(a) serial na 7
DSLMarvel_Behnke

nikt niech mi nie wysyla bo ją mam (jaki debil ze mnie )<lol2>

końcowa piosenka to utwór:

Aerosmith - Dream On

pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
lamka6

Dziekuje bardzo w imieniu swoim i innych pytajacych ;)

A już myślałem że tylko ja mam taką manię z tymi piosenkami :P Dzięki za utworek, pozdrawiam :))

ocenił(a) serial na 10

na koncu lecial refren z piosenki Eminema - Sing for the moment

ocenił(a) serial na 10
Fortunka

http://www.have-dog.com/coldcase/ to strona, którą podaje nie wiem, który raz Tu macie sceny opisane i do niej piosenkę dopasowaną Podałam stronkę w temacie "M U Z Y K A".
Pozdrawiam
Aha i na pewno nie był to Eminem, bo to nie te czasy :)

ocenił(a) serial na 10
LillyR_

Aha nie wiem czy wam się otworzy bo mi się net wiesza i mi się nie chce otworzyć :(

ocenił(a) serial na 10
LillyR_

Przyznaje się do błędu. Niedawno była jeszcze ta stronka. Ale niestety już jej nie ma. Fajna była. Wszystkie piosenki były
Co nie zmienia faktu, że mój net ma dziś zły dzień

ocenił(a) serial na 8

Dokładnie po to wszedłem. Dobrze, że nie muszę zakładać nowego topicu. Wiedziałem, że znam ta piosenkę, ale nie mogłem sobie przypomnieć tytułu. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam.