Mam ogromną prośbę do Ciebie - jesli zdobyles skads ta muzyke mozesz mi napisac skad? Bardzo o to proszę, bo ja tego nie jestem w stanie sciagnać. beata
Utwór z czołówki filmu "Dom", autorstwa Waldemara Kazaneckiego, znajdziesz na płycie CD "ale Seriale!" (seria: Złota kolekcja) wydanej w 1999 r. przez Pomaton EMI.
Oprócz muzyki z "Domu" są tam m.in. równie piękne utwory z takich seriali jak:
"Noce i dnie" - W.Kazanecki
"Czarne chmury" - W.Kazanecki
"Polskie drogi" - A.Kurylewicz
"Lalka" - A.Kurylewicz
"Kariera Nikodema Dyzmy" - P.Marczewski
Szczerze polecam! :)
Jak ktoś potrzebuje muzyki z serialu dom to ja mogę wysłać bo mam. Proszę tylko podać mi e-mail. . . . . . . .
Jeśli jeszcze nie dostałeś(aś) tego motywu z serialu DOm odpisz, to Ci prześlę.
hej jeszcze nie dostałam od nikogo tej muzyki możesz mi przesłać crow.kim@interia.pl z góry dziękuje pozdrawiam :)
Hej wiem ze juz pozno ale jezeli mozesz mi przeslac muzyke z serialu DOM to wielkie dzierki za to ... crow.kim@interia.pl pozdrawiam ( moj maz sie na bank ucieszy )
Witam serdecznie. Bardzo prosze o przesłanie mi muzyki z serialu Dom. Moj adre marlbor@onet.eu Z góry serdecznie dziekuje i zycze miłego dnia.
jesli jeszcze propozycja jest aktualna, to proszę o powiekszenie przyjemnych dzwięków w mym życiu ;) brzozkaa@o2.pl
Hej . mam sobie tyle latek ;] i chcialabym dowiedziec sie skad mozna wziac muzyke z filmu ,,Dom" tej co leci na poczatku tego filmu .. prosze powiedzcie . moj e-mail to : basiaa_18@tlen.pl
Cześć! Jeśli nadal możesz wysyłać tę muzykę to bardzo Cię o to proszę. Oto mój adres: aniadamiana@interia.pl
co za ludzie, napisali wam gdzie to kupić, ale wy wolicie ukraść, przepraszam "ściągnąć".
nie stać was na wydatek ok. 30 zł?
ja mam obie płyty z muzyką z polskich seriali, w jakości 44khz - możecie sobie pomarzyć
Please! przemek.kowalskiii_987@vp.pl
wyślij też mi9 tą muzykę. Ona jest taka piękna! Please!!!