Zależy na jakim etapie serialu jesteś:)
Rose pojawia się w finale 4 serii (trzy ostatnie odcinki) a potem dosłownie na moment w "End of time", końcówce drugiej części.
Potem nie ma już nawet wzmianek o postaci.
A jak dobrniesz do szóstej serii to zobaczysz ją jako hologram w TARDIS. Jestem świeżo po "Let's kill Hilter" i jestem oczarowana tym odcinkiem, jak każdym - każdej serii. :D
Niestety nie mogę znaleźć dalszych odcinków czwartej serii:(
PS:Skończyłam na drugim ten o Pompejach.
Dajcie jakieś linki czy coś.Z góry dzięki ;)
Odcinki online: iitv. info/doctor-who (trzeba wykasować tą spację, bo nie da się umieszczać całych linków na fw)
Wszystkie odcinki http://www._icefilms.info/tv/series/1/353
Napisy m.in. http://napisy24._pl/search.php?str=doctor+who
(usuń spacje _ )
A ja jestem dopiero w I serii... Powoli ją kończę... Ostatnio oglądany odcinek 1x08 Father's Day i po prostu nie mogłam się nie poryczeć. Rodzina oczywiście drwiła ale to było takie słodkie.
(mojego ojca chętnie wepchnęłabym pod auto, nie mówiąc o matce ale rodzina Rose to co innego. Chociaż jej matka tak mnie irytuje!!!)
Każdy ma wątpliwości co do nowych aktorów jednak uwierz mi kiedy dojdziesz do odcinków z Davidem Tennant
nie będziesz mogła przestać oglądać Doctora
Matt Smith również jest czarujący, więc nie widzę przeszkód w dalszym oglądaniu, moje drogie ;d
Oczywiście, serial mnie wciągnął więc chyba go tak nie zostawię. xD chociaż w 9 odcinku wkurzyły mnie peany na cześć Anglików... taki polski patriotyzm!xD
" Father's Day" to po tych wszystkich seriach wciąż ścisła czołówka moich ulubionych odcinków. Ale jeśli poryczałaś się już tu, to uprzedzam, że w dalszych odcinkach będzie jeszcze o wiele gorzej :) Bardzo przeżywałam finał 1 serii, ale po finale 2 oczy aż mi zapuchły od płaczu :)
Też myślałam, że po odejściu Rose zrezygnuje, tak samo miałam po odejściu Dziewiątego Doctora ale poprostu się nie da - serial niesamowicie wciąga.
Częste zmiany w obsadzie mają swoje plusy i minusy - nie jest monotonnie, ale z drugiej strony często brakuje mi dawnych postaci/aktorów.
A Jackie uwielbiam, jest w ścisłej czołówce moich ulubionych postaci drugoplanowych. Może bywała irytująca, ale była też przezabawna i kocham jej relację z Doctorem:)
A jak Ci się podobał Jack? :)
Ja się przyznam, że mnie nawet niektóre odcinki przerażają.xD niczego się tak nie boję jak małych, nawiedzonych dzieci(np. Samara w Ringu). To są jakieś pierwotne lęki.xD może dlatego, że mam młodszą, zbzikowaną siostrę(ten szał w oczach!).
Czy to pytanie o Jacku skierowane jest do mnie?
Jeśli tak to uwielbiam taki typ. Kojarzy mi się z filmami o tematyce Pearl Harbour!xD
Jack jest cool (jakby określił to jedenasty);)
Ale dziesiąty jest best cool (możecie pisać co chcecie ja gustów się nie czepiam);D
Nie domyśliłabym się, że tak o nim myślisz, zwłaszcza po avatarze.xD nie doszłam do niego jeszcze...
Z ciekawostek Maggie to Eccleston wygląda jak mój tata(nawet mają podobne ruchy i tą kurtke.xD)i mam dziwne uczucie jak to oglądam.xD dlatego mam nadzieję, że szybko go zmienią.
Zalogowałaś się już na tym forum? Ja tak ale mnie tam nie chcą.xD nie dostałam jeszcze potwierdzenia...
Jak skończysz oglądać 1. sezon Doktora, to zacznij "Torchwood", ale na razie tylko pierwszy sezon. Drugi sezon Torchwood oglądaj dopiero jak będziesz po 3. sezonie Doktora, bo w innej kolejności będziesz miała gigantyczny spojler.