Doktor Larsen
powrót do forum 1 sezonu

Ogólnie sam pomysł na serial bardzo ciekawy i pierwszy odcinek niesamowicie mnie zainteresował. Ale już w drugim strasznie denerwujące jest, że po urazie głowy tytułowa bohaterka po paru dniach jakby nigdy nic wraca sobie do domu, a przedtem śmiga po całym szpitalu jakby nic jej się nie stało.. Kto chociaż raz w życiu miał jakąkolwiek operację ten wie, że człowiek przez pierwsze 2-3 dni czuje się dosłownie jak gówno, nie idzie się ruszyć, nie mówiąc już o chodzeniu. A Amy niby miała poważny uraz GŁOWY! Po czym po 4 dniach nic jej już nie jest. Nie wiem, ale jest to dla mnie bardzo denerwujące, ten totalny brak realizmu w tym aspekce. Co do innych się nie wypowiem, bo nie znam się na medycynie.

ocenił(a) serial na 8
laprisa

nie zawsze tak jest; ja np. po drugiej operacji obojczyka (w znieczuleniu ogólnym) poszedłem do domu tego samego dnia (2h po operacji). Przecież obserwowali ją parę dni, zrobili testy i dopiero wtedy puścili.

blount

Ale uraz głowy a obojczyka to inna inszość. Uwierz,że po urazie głowy pierwsze co to się jest skołowanym, musi minąć kilka godzin żeby dojść do siebie.

laprisa

Do tego robi za detektywa , ta kobieta jest po prostu genialna !