Witam,
Właśnie obejrzałem drugi sezon i zostały w nim zamknięte wszystkie wątki w sprawie Rossie
Larsen, więc mam do was pytanie. Czy następne sezony dotyczą innej(innych) spraw prowadzonych
przez duet Linden-Holder? Jeśli tak, czy są one na poziomie sprawy Rossie? Jeśli nie, czy jest to
warte oglądania?
Tylko bez spojlerów dotyczących 3 i 4 sezonu proszę :P
Sprawa Rosie została zamknięta definitywnie w 2 serii. Właśnie w dwa dni obejrzałam całą trzecią serię.. Jest o niebo lepsza od poprzedniej.. POLECAM :)
Trzeci sezon zupełnie inna sprawa (inne morderstwo), prowadzona przez Linden I Holdera. Cała akcja rozgrywa się w zupełnie innym środowisku - całe tło to zupełnie inne klimaty - co jest niewątpliwe duży m plusem, dużo nowych postaci, z poprzednich sezonów, to na dobrą sprawę został tylko duet głównych bohaterów.
Tak jest, sprawa jest zupelnie inna choć jest cos co łączy oba przypadki(ale nie doslownie) Holden i Linden są w 3 serii dalej głównymi detektywami, pierwszy odcinek jest wprowadzeniem i nie porywa moim zdaniem, obejrzalam narazie 4 odcinki 3 sezonu i mi osobiscie sprawa nie podoba sie tak bardzo jak poprzednio.Zobaczymy co bedzie dalej:)
Ja właśnie skończyłem. Według mnie sezon gorszy od poprzednich, ale dalej jest spoko.
ja tez skonczylam:D choc nie wiem jak wstane jutro to dociagnelam do konca. nie wiem dlaczego nie zamierzaja krecic dalej, zakonczenie jest wiele obiecujace. Sezon 3 od ok 6 odcinka sie rozkreca ladnie, potem nie podobal mi sie wątek (SPOILER NIE CZYTAC DALEJ JAK NIE CHCETA WIEDZIEC) tego, ze powiesili tego faceta bo mimo wszystko jakos mi go bylo zal, a na koniec takie schematyczne wyjscie ze szef policji to najwiekszy bandzior i te jego durne tlumaczenia tezmi sie nie podobaly. Ale ogolnie chcialabym wlaczyc kolejny odcinek bo sama koncowka jak najbardziej na +