PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=807246}
6,4 5,2 tys. ocen
6,4 10 1 5226
6,0 4 krytyków
Dirty John
powrót do forum serialu Dirty John

... dlaczego nikt sie tym nie interesuje? historia mrozaca krew...

celloz1

Nie pojmuję jak można być taką idiotką jak głowna bohaterka. Wszystkie inne jego byłe nabrały w końcu rozumku. A ta, nawet gdy sprawa o zakaz zbliżania się jest w toku, spotyja się z nim.

morrigana

To sie nazywa wyparcie.

morrigana

jak się jest zakochanym, to żadne nawet logiczne argumenty nie przemawiają. taka prawda, która tego nie przeszła

ocenił(a) serial na 7
morrigana

Pełno jest takich kobiet .... O tym właśnie jest ten film. O kochaniu oszusta.

ocenił(a) serial na 7
celloz1

Też nie rozumiem, czemu jeszcze nikt się nie zainteresował. Jak dla mnie całkiem przyzwoity serial, w dodatku oparty na faktach. Tacy psychole serio istnieją. Niestety strasznie denerwuje mnie naiwność głównej bohaterki, no ale cóż - właśnie tak to zazwyczaj wyglada w takich relacjach.

ocenił(a) serial na 4
Dark_Light

Więc zainteresowałem się i obejrzałem na Netflixie.

Serial nijaki, ani żadna rewelacja, ani totalne dno. Aktorzy mało przekonujący, a te grające córeczki wręcz irytujące momentami... Ale wszystko to nie umywa się do niemiłosiernie - moim zdaniem - rozwleczonej akcji. Zamiast przynudnawego chwilami 8-odcinkowego serialu spokojnie można było zrobić sensowny 90-minutowy filmik...

ocenił(a) serial na 7
Mcink

W sumie też prawda, mógłby z tego powstać jeden, ale za to konkretny film.

ocenił(a) serial na 7
Dark_Light

Polecam obejrzeć dokument z prawdziwymi żonami i prawdziwymi córkami Debry. Jest na netflix pod tym samym tytułem. Ten film wiele wyjaśnia bo te żony opisują jak było naprawdę.

ocenił(a) serial na 7
maagdaa1

obejrzałam też dokument. Ciekawe uzupełnienie historii przedstawionej w serialu. Tych kobiet było tak dużo. Masakra. co za straszny człowiek

Mcink

Właśnie córeczki są super, zwłaszcza Ronnie :) trzeźwo patrzy na faceta. Ostra. Lubię :)

Mcink

Może kobitki to nie aktorstwo najwyższych lotów, ale Eric Bana to mistrzostwo, on robi ten serial. Polecam

arcetera

O tak, Bana wymiata. Jest tak przekonujący, że po obejrzeniu serialu nie chcę mieć z tym aktorem nic wspólnego :)

marxsowa

;)
...ale ja Ci powiem, że mnie było go żal.
Ojciec go w dzieciństwie wykorzystywał do naciągania, a gdy już był dorosły i robił to, co robił, to i tak było czuć, że w głębi duszy pragnął być szczęśliwy.
Ta scena na koniec, gdy leży w szpitalu pod aparaturą, mózg już martwy, a on tak leży...
No po prostu w tym momencie zrobiło mi się go żal...

...a może to tylko zasługa Erica Bany ;)
Jego wzrok, mina, no takie jak szczeniaczek ;)
a komuż nie mięknie serce na widok szczeniaczków ;)

yuflov

Socjopata nie ma uczuć wyższych. Brak empatii, poczucia wstydu ani wyrzutów sumienia. Wszystko to gra i manipulacja

ocenił(a) serial na 6
Mcink

córeczki obydwie do zamordowania (: jedna rozhisteryzowana nastolatka i jedna podła suka, która wchodzi do wielkiego pokoju hotelowego i narzeka, że to nie jej standardy, bo absolutnie priorytetem nie jest to, że matka ucieka przed wariatem, tylko to, że nie mają parkingowego :D