PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 202918
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Szczerze przez te wszystkie sezony ona jest jedną z pierwszych osób której mi szkoda ;/ Twórcy
świetnie to przedstawili, zwykła miła dziewczyna która pada ofiarą wybuchu gniewu psychopaty ;/

ElTabasco

Fakt fajna aktorka (znam ją z OTH) szkoda, że twórcy nie dali jej większej roli.

kuki7

Co to OTH? Fakt mogła dostać większą rolę albo pobyć trochę dłużej w serialu.

ocenił(a) serial na 10
ElTabasco

One Tree Hill. Również zdziwiło mnie, że tak szybko zginęła.

ElTabasco

Moim zdaniem właśnie o to chodzilo - wzbudzić sympatię widza i może nawet nadzieję na dłuższy wątek i CIACH! Zmasakrować ją w jej własnym domu.

Mikasa08

Dlatego mi jej szkoda ;] To było naprawdę mocne choć myślę że niepotrzebne.

ElTabasco

Polecam OTH

ocenił(a) serial na 9
Ext_3

Dołączam się ; D Jeden z najlepszy seriali ;> Szczególnie pierwsze sezony.

ocenił(a) serial na 8
ElTabasco

mam nadzieję że będzie jakiś twist z nią związany że zabiła ją debra/jej chłopak czy nawet Hannah a nie Zach bo to będzie mega przewidywalne i nudne....

Jurigag

Hannah była z Dexterem więc odpada a Debra nie jest mordercą więc zostaje Zach.

ocenił(a) serial na 10
ElTabasco

Ja powoli zaczynam mieć wrażenie, że Debra mogła maczać w tym palce. Gdyby to Zach zabił sąsiadkę byłoby to zbyt proste.. A Debra? W którymś z pierwszych odcinków tego sezonu ( SPOILER) , kiedy Dexter odkrył, że Debra stoi za jednym z rozpracowywanych przez niego morderstw i jej to powiedział ona rzuciła coś w stylu 'to nie pierwsza osoba którą zabiłam'. Przed tym jak sąsiadka Dextera została zamordowana rozmawiała przecież z Debrą która odradzała jej interesowanie się Dexterem. Coraz bardziej liczę na to, że głównym przeciwnikiem tego sezonu okaże się właśnie...Debra. Debra którą po tym jak w kontenerze wybrała Dextera i nie mogła się z tym pogodzić w końcu oszalała. Dużo osób tutaj na forum podejrzewa, że ona nadal kocha Dextera i jest zazdrosna o Hankę. Idąc tym tokiem rozumowania musiałaby być zazdrosna również o sąsiadkę - sympatyczną, ładną kobietą która mimo nieudanej randki nadal jest nim zainteresowana. I tym sposobem mielibyśmy naprawdę zaskakujące zakończenie serialu na które większość jeszcze liczy. W końcu Debra gdyby zamieniła się w taką niezrównoważoną morderczynie pasowałaby do Kodeksu Dextera. I tutaj główny bohater stanąłby przed dylematem - jednej strony Debra oszczędziła Dextera w kontenerze, z drugiej zaś - nie wychowywała się na Kodeksie tylko działała emocjonalnie. Dla mnie idealne zakończenie całej serii :)