PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654010}

Detektyw

True Detective
2014 -
8,4 162 tys. ocen
8,4 10 1 162391
7,8 56 krytyków
Detektyw
powrót do forum serialu Detektyw

Matthew McConaughey

ocenił(a) serial na 9

Oglądam tego aktora od lat i zawsze kojarzył mi się z jakimś takim gogusiem z kręconymi włoskami; komedyjki romantyczne itd. Błyszczał w Czasie zabijania, to fakt. To była jego jedyna konkretna rola. Aż do dzisiaj. Jako Rust Cohle jest po prostu genialny. Ocena 10! W 95roku już wygląda extra. Ta "chudość" ! Ten spokój. Klasa. Natomiast parę lat później z wąsami ,z długimi włosami przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. To jak pije piwo z puszki, jak zaciąga się papierosem cmokając przy tym jest rewelacyjne. Koleś zyskał ładnych parę punktów. Rola życia jak na razie.

ocenił(a) serial na 10
Gwizyl

Z tą rolą życia to bym nie przesadzał. Matthew ostatnio wyrobił się jako aktor i jest coraz lepszy. 2013 był jego rokiem. Zapewne nie widziałeś jeszcze Dallas Buyers Club czy Wilka z Wall Street w których zagrał genialnie (złoty glob i inne nagrody dla najlepszego aktora). W 2014 nadciągają inne filmy np. Intersellar

ocenił(a) serial na 9
Cyferion

Dallas Buyers Club ani Wilka z Wall Street jeszcze nie widziałem. Oczywiście, opinia oparta na obejrzanych pozycjach.

Gwizyl

w tych scenach wspólczesnych wygląda jakby przed chwilą zszedł z planu Dallas Buyers Club

ocenił(a) serial na 10
Gwizyl

Aktor wykazał się swoim talentem, ostatnie parę lat było dla niego owocne. Bardzo zmienił się na pozytywnie aktorsko. Może się po prostu zestarzał i dorósł, bo jak długo można grać kawalera do wzięcia.....

ocenił(a) serial na 9
ksenamolo

No właśnie. Święte słowa. To świadczy o tym, że gość zawsze był świetny tylko wybierał kiepskie scenariusze. Właśnie ściągnąłem Dallas Buyers Club bo podobno tam jest rewelacyjny. Zaraz oglądam:-)

ocenił(a) serial na 10
Gwizyl

Miłego seansu! ;)

Gwizyl

Zgadzam się i ten południowy akcent- nie do zrozumienia;)

ocenił(a) serial na 9
Gwizyl

Lincoln Lawyer i Killer Joe ogladnij.

Gwizyl

Ja też jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Nie przepadałam za nim. Kojarzył mi się z gniotami typu "Duchy moich byłych". Okazuje się, że to jest świetny aktor.