PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721497}

Dama w czarnym welonie

La dama velata
2015 -
7,9 2,4 tys. ocen
7,9 10 1 2395
Dama w czarnym welonie
powrót do forum serialu Dama w czarnym welonie

Co się stało z synem Clary ? I czy to było dziecko Matteo czy Guida?
Będę wdzięczna z odpowiedź.

lubo_filmweb

Clara nie miała drugiego dziecka przynajmniej do tej pory. Po urodzeniu Aurory było powiedziane że nie może mieć więcej dzieci. Chyba że coś przegapiłam:)

krystynalubicz8

Pytam,bo oglądam dopiero od tygodnia ten świetny serial Chciałam wiedzieć ,co było wcześniej i przecztałam streszczenie na superseriale w necie i tam pisze ,że " Guido jest zgruzdotany i nie może zrozumieć , dlaczego ukochana targnęła na swoje życie. Nie wie,że Clara została przez kogoś uratowana i trafiła do zakonu. Tam, pod opieką sióstr, rodzi syna Matteo." Więc nie wiem, bo ja tam nic o synu w serialu nie słyszłam.
Ale dzięki za odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 8
lubo_filmweb

Też czytałam te opisy, nie wiem skąd wzięli takie informacje i nastawiłam się na to, że ma być jeszcze jakieś dziecko, ale nic takiego nie miało miejsca. Co więcej taka informacja była tylko w opisach polskich. A jeśli już miałaby urodzić dziecko to należałoby to rozumieć syn Guida o imieniu Matteo ;)

ocenił(a) serial na 10
lubo_filmweb

Matka Clary urodziła bliźnięta i zmarła przy porodzie.Matka Cornelio bojąc się że jej syn nie otrzyma spadku bo szwagrze oddała jedno z bliżniąt do klasztoru-chłopca którym jest Matteo.W ten sposób Cornelio zostałby prawowitym spadkobiercą,bo wtedy wybierali tylko mężczyzn na spadkobierców.Ojciec Clary i stryj Cornelio,znienawidził Clarę obwiniając ją za śmierć matki i nie wiedząc o drugim dziecku(Matteo),oddal Clare na wychowanie chłopce,po latach jednak ojciec ściaga Clare do siebie, by ta urodziła mu wnuka i nakazuje jej wyjść za Guido Fossa.