PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349342}

D.Gray-man

2006 - 2008
7,8 2,8 tys. ocen
7,8 10 1 2845
D.Gray-man
powrót do forum serialu D.Gray-man

To jest zwykłe anime, w sensie że nie yaoi ani nic z tych rzeczy?

ocenił(a) serial na 10
loui_

nie. nie yuri ani nie yaoi. To porządne i normalne anime :D

ocenił(a) serial na 8
loui_

hahaha cudowne byłoby z tego yaoi ;DD Kanda i Allen <3 mmm super byłaby z nich parka, a no i Krory i Lavi ;>

ocenił(a) serial na 10
Isengrim__Faoiltiarna

https://www.youtube.com/watch?v=31g0YE61PLQ

idz se swoimi jaojcami na junjou romantica i zostaw mi w swietym spokoju to anime

Isengrim__Faoiltiarna

Cudowne to by było gdybyś zniknęła z internetów i przestała pisać takie gównokomentarze, bo to aż boli. Ale czego się spodziewać po yaoistce? Idź sobie poshipuj kumpli w klasie.

ocenił(a) serial na 8
NathalieKill

Nie ma to jak odpowiadać na komentarz sprzed roku i kogoś obrażać. Poza tym, że mogę pisać komentarze jakie chcę i wybaczcie, ale nie obchodzi mnie, że kogoś to "boli", to moja wypowiedź była żartem. Widać jednak, że ktoś tu nie ma dystansu do świata, jakim jest dla niego anime i tylko ono i musi się spinać o byle błahostkę, bo "O BOŻE KTOŚ ZBEZCZEŚCIŁ MOJE KOCHANE ANIME JAKIMŚ KOMENTARZEM, NIECH UMRZE". Jestem naprawdę zażenowana. Żegnam. Wracajcie do swojego wyimaginowanego świata, w którym wszyscy są tacy jak wy i nie mają innych upodobań ani zainteresowań.

ocenił(a) serial na 9
Isengrim__Faoiltiarna

Interesująca odpowiedź, zresztą co się dziwisz... hejtów nie brakuje jak i dziecinnych wypowiedzi na temat anime, albo czyichś komentarzy. Takie życie, gdy człowiek mówi co czuje... albo jak ktoś się nie zna na żartach. Tak pro po anime niezłe, ale na 10 nie zasługuje, szkoda że tak się ono kończy i nie ma kontynuacji. Wiem, że są mangi, ale ekranizacja to ekranizacja.