PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35155}
7,6 88 tys. ocen
7,6 10 1 87719
6,3 24 krytyków
Czterej pancerni i pies
powrót do forum serialu Czterej pancerni i pies

To właściwie jak to jest z Szarikiem? To były dwa psy? -jak czytam w ciekawostkach
Co się z nimi stało? czy ktoś wie coś?

ocenił(a) serial na 10
Irish_Americ

szarik mimo 40 lat zyje sobie spokojnie na wyspach Bergamuta,, podobno z kotem w butach

heheehehehhehehehehehehehe

Irish_Americ

Szarik w chwili obecnej ma stopień generała i szkoli NATOwskie psy, jak gryźć wroga w dupę ;)

Irish_Americ

Ja słyszałam, że Szarik poślubił Lassie i tworzą szczęśliwą rodzinę... Oprócz tego obydwoje są konsultantami do spraw suchej karmy dla psów... hehhehehehhehhehhehhe

Irish_Americ

Tak. Naprawdę były 2 psy i kiedyś do Polskiego Radia 1 dzwoniła kobieta-córka właściciela (chyba ówczesnego milicjanta) i opowiadała o tych psach. One chyba należały do milicji. Grały podobno też w innych polskich filmach.

Irish_Americ

Psów było w takim razie więcej bo był jeszcze Trymer. Był kanapowcem trochę więc w "żywszych" scenach zastępował go Atak jako bardziej "rozbrykany". Poza tym Szarik z pierwszej serii (odc 1-8) się nie sprawdził i od odc.9 zmieniono i psa i tresera (p.F.Szydełko)

ocenił(a) serial na 7
Irish_Americ

Rolę Szarika grały trzy psy.Trymer, Spik i Atak.
Link:http://pl.wikipedia.org/wiki/Szarik

Irish_Americ

Trymer...stoi w muzeum..wojskowym nie wiem gdzie.
Tak czytałam dzisiaj w nowym Imperium TV. a reszta nie mam pojęcia.;p

ocenił(a) serial na 10
Irish_Americ

Został wypchany i stoi w muzeum. Oto co się z nim stało.

NoX_4

Jeden z psów jako eksponat po wypchaniu, znajduje się w policyjnym ośrodku szkolenia przewodników i tresury psów w Sułkowicach. Wcześniej tam był ośrodek milicyjny w którym wyszkolono wiele psów dla potrzeb filmów i seriali